Måndag AKA sista dagen of fun

Färdigpackad! (mina packing-skills är GRYMMA, inte för att skryta.. så är det de man gör ;pPp)


Tog några bilder på mig själv medans Erin duschade




Softade med Meg, hennes bästa kompis ever Nicole och Nicoles dotter Emma och blev tvingad att byta outfit för att jag såg för varm ut


Åkte till Target med Er och testade brillor


Borde ha köpt dessa..


Åt cheeseburgare till middag


Meg kom in och visade hur duktig Libby är på att måla naglar.. NOT


Drog några skämt för Erin och Josh och tänka sig, dom gick hem! (skämten alltså)


Jill stod på tå för att bli lika lång som Gene.. så misslyckades hon totalt


Tog bild på Meg av den simpla anledningen att hon gick förbi


Chillination med min lilla DaveyDave, kollade Toy Story 3 på bio och hängde
(OBS, bild från min dåliga sida)


Tja Dave!


Outfit-bild, jobbigt liv att vara bloggare!

Sola sola sola

Så här chillar vi (mina jag det vill säga) just nu, snackar med Cookie om vad han ska äta till middag och väntar på att den förbaskade människan som klipper gräset utanför skall försvinna så jag kan sola liiiiite till innan Erin kommer hem då vi ska köra sista shoppingen innan imorgon!





Hehehhehee, alla vi som älskar att ta fula bilder på oss själva.


Every day I miss you more

SOFT helg med kära återseenden som lämnade mig helt förvirrad, knasig i huvudet men SÅ varm i hjärtat. Åh, så känslosamt det blev nu. Känslosam är my middle name nu på sistone. Jag är så lycklig hela tiden och vill både vara kvar här samtidigt som jag längtar efter alla hemma. Kom iallafall hem till en mysig kvällspicknick med hela vår neighbourhood och jag åt typ flera kilo vattenmelon som stod uppdukat, hehe.






(eh SHIT va brun jag ser ut!!! jämfört med babyn iallafall, hehe..)
















don't drink and drive

Fan to the tastic!



Off till min cousin Mandie ikväll sedan sleepover hos Camila imorgon (topp 100 jippi!!!!) så ingen bloggning!
TJOLU!

Due Date!


INCEPTION!

INCEPTION!
Sitter och försöker hitta på massor med saker att skriva om den filmen som jag nyss var på bio och såg tillsammans med Andy och några av hans kompisar (och mina) men nej, jag kommer inte på ett skvatt.
Vill bara säga att den var SÅ JÄVLA BRA.

Nu är klockan snart fyra här, jag skall krypa under täcket och Jill ska upp och gymma innan jobbet när som helst.
Haha, livet är orättvist.


Nykter? Nej, så tråkigt

Men vad är detta jag finner på Elins blogg? SNYGG FLARRA!
Ser gärna att kylen fylls med dessa tills på onsdag då jag anländer.

(Mean that!)


Ida's rules









Somnade klockan 10.30 igår och vaknade 10.30 idag. Det tycker jag var ganska coolt iallafall. Fattar dock inte hur jag kan vara så trött hela tiden? Hade dock en rough day igår och det tog på krafterna att se Erin så ledsen (hon körde bilen) så det kanske var därför jag var så utmattad men det känns som om allt jag gör är att sova. Och shoppa. Köpte mig en dyr jacka igår (dyr i amerikanska mått det vill säga) så nu kan jag inte köpa en tjocktröja från VS.
Impuls-Ida måste skärpa sig lite. Jackan var snygg och tur är väl det.

Har legat ute och solat meg Meggie hela eftermiddagen så jag har fått lite färg, woop! Innan hon kom hem såg jag Remember Me och grinade så tårarna sprutade, haha.

Dags för dusch så vi inte luktar usch,
tja tja!

Bilolycka

Dagen inleddes med en bilolycka... läskigaste jag varit med om i hela mitt liv.

Ska badda såren och komma över chocken med Olive Garden och Outlet shopping nu.

89 cent!

Glömde att berätta att jag fann nagellack (vad tvungen att googla hur man stavade det ordet, haha!) och läppstift för f*ucking 89 cent idag på Giant!!!!!!

Är i extas!!!!

Cowtown och Abortion Day

Cowtown Market med Terry och hennes senaste utbytis bästis Itay, hängde vi med där? Kom hem med en ny klänning, tre halsband och silly bandz.

Världens roligaste händelse inträffade imorse innehållande mig, Itay, Terry, Planned Parenthood, Abortion Day och att jag blev anklagad för att vara en mördare, haha. Så kul men det går verkligen inte att förklara på bloggen för då förlorar historien sin glans. Men jag kan säga så mycket som att Gene OCH Josh låg på golvet (typ) och grät av skratt. Gene säger att han vill berätta den för alla han känner, haha.
Varför berättar jag allt det här när jag inte tänker skriva ut vad som hände?
Haha, jag är så trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen.
Har varit så sjukt rolig hela eftermiddagen och hängt och larvat mig med Erin som har fått magkramp för hon har skrattat så mycket (typ igen).
Finns det någon gräns på min egoism eller på hur rolig jag kan vara? Alltså för att vara helt ärlig: det verkar inte så.
Nu har jag precis kommit ner till basementen och en efter en trillar dom ner och vill prata med mig. Säger jag det för att jag vill låta populär? Ja. Meg och hennes kompis James var nyss här och pratade om att han vill att vi ska bli kompisar så han får komma och hälsa på i Sverige, haha. Erin med partner sitter och säger att dom vill att vi ska ut och äta frukost imorgon. Även fast jag sagt att jag inte orkar vakna så säger hon att jag måste följa med. Hon frågade precis när jag tänker vakna och jag svarade att det säkert inte kommer vara efter nio. Okej, sa hon. Vi åker klockan nio och inte en minut senare. Helst halv nio, tillägger hon. Happ. Kul. Sen visade jag Josh bilder på mig själv (hehe) och därefter drog dom och skrek "Inte senare än halv nio, Ida!" på väg upp för trappen. Blöööö.



SOL



FANTASTISKT väder idag!
Sen nu ikväll blev det storm och oväder.
Hämtning halv nio imorgon då vi drar till New Jersey.
På tal om staten, The Real Housewifes of New Jersey är på TV nu och det är så jäkla bra.
Elin, det är GALNA intriger. Run. Run along. Like you always do.

När hjärtat blir så varmt att man inte vet vad man ska ta sig till

För en minut sen helt out of nowhere.

Nick: Ida, are you a part of our family?
Jag: Ehh.. Well, do you think so?
Nick: Eh, yeah?
Jag: Then I am



Horse Polo

Church imorse med Jill. Konstigt att jag inte är religiös faktiskt, jag blir alltid helt så eftertänksam efter alla messages och saker som sägs. Hur som, efter det åt vi lunch och handlade på Wegmans och jag köpte ÄNTLIGEN pincett så jag inte behöver skämmas för mina fula, konstant växande ögonbryn. Luris hade varit stolt över mig efter att jag hade plockat klart, borstade till och med.

På eftermiddagen var det hästpolo på en plan i Kenneth Square, det ligger här i närheten. Ballt som fan och så fick man vin och när det bjuds så är man väl inte den som spottar i glaset. I halvtid så gick alla ut på planen och stampade tillbaka gräset där det hade slitits upp. Något man gör där tydligen, hehe.






















Iron Hill Brewery

Middagpå Iron Hill Brewery (jag lyckades beställa öl! jippi) i Delaware ikväll. Skitmysigt! Vi skulle ha gått på en baseballmatch men den blev inställd för att det regnade. Kul att man får reda på det när man väl är där efter en timmes resande. Och att det inte regnade ett dugg på hela kvällen heller.

Var förbi och köpte billig alkohol (Delaware = ingen tax) i stora flaskor, hehe.

Sedan spelade vi OMG-låten heeeeeeela vägen hem.

Nicka skrek "I can feel the beat!" från baksätet. Ahrå, det kunde vi alla.










(kul att det syns att min svarta BH var i tvätten...)






Eliiiiiin

Det här är en bild som är tagen efter middag på Hooters i Florida.

Tänkte lite på en grej bara..
HUR KAN MAN INTE KÄNNA ATT MAN HAR ETT SÅNT STORT LÖV PÅ TANDEN!?


NickNick

Vi var lite inne på det här med videoblogg igår, så...

det här är min lillebror Nicky!



Ida the Great


Third Wheel

Tredje hjulet-dag idag. Först bio, The Last Airbender som var bland dem tråkigaste filmerna som någonsin gjorts, och sedan glass med Erin och Josh.

Jag fick, efter många övertalningar om vilken duktig bilförare jag är och due to the fact att jag är äldst, köra Erins bil (väldigt ovanligt att hon tillåter det) och numera litar hon på mig. Boja!

Ikväll blir det ännu mer bio, Despicable Me, med småkidsen och Er men först nu; Ellen - dagens höjdpunkt!





 

The Strangers..

Jag bara kör på med inlägg efter inlägg så ni måste tro att jag blivit knäpp och ja - det kan man säga att jag har.

När vi var i North Carolina i helgen så kollade vi på den läskigaste filmen jag sett på väldigt länge. Helt otroligt verklig och skrämmande. The Strangers. FY!

Vad har det med bloggen att göra undrar ni? Jo, mitt rum (jag och Erin säger att det är mitt rum, till Megan säger jag our room och hon själv brukar också säga our room eller my room, det varierar med andra ord!) ligger ju i basementen här och för att ni ska få någon uppfattning om hur det ser ut så kan jag säga att det är ett stort allrum med TV, soffa och leksaker till kidsen sedan är det ett rum och det är där jag bor. Rummet har en stor säng och en stor garderob - men ingen TV.

För att jag ska kunna sova så behöver jag somna till TV:n eller kolla runt på datorn, iallafall efter att ha sett den där filmen och behöver annat att fokusera mina tankar på, så jag har numera allrummet som bas istället för mitt rum. Det må låta barnsligt men hellre det än att få dödsångest av att sova i mitt rum.


I know where you (are gonna) live

Hehe, Lennart.. gissa vad jag har gjort idag?

Stalker-varning. Hoppas att dom inte såg mig och trodde jag var den knäppisen jag egentligen är.

Nice var det och någon jag känner kommer att bo i det största huset i hela neighbourhooden.


Saint Mama Terry

Helt jäkla slut efter en dag som bestått av att göra i princip nada. Gick upp tidigt (nio) för att duscha så jag luktar någorlunda hyfsat innan Terry kom och hämtade mig. Med sig hade hon två, ja kvinnor antar jag eftersom båda nästan är trettio, från Argentina. Flo och Danni. Så härligt dålig engelska men toksköna och skrattade hela tiden. Vi gjorde ärenden och åt sedan lunch på Cheeburger Cheeburger. Stötte helt random på min kompis Sammy borta i Frazer där vi åt lunch. Redigt knäppt. 

Resten av dagen softade jag på Terrys soffa med henne i en fotölj på ena sidan och på andra låg Flo i en annan soffa. Nu låter det som om att Terry har världens jäkla vardagsrum men det är pyttelitet, haha. Drog tre filmer, drack kaffe och åt Annas pepparkakor innan vi käkade middag där jag åt som en häst. Två stora lass med meat, sallad och mashed potatoes fick jag i mig!! Galet. Jag gillar liksom inte ens mashed potatoes.

  







Sho popping

Er och jag drog iväg till Five Below där Erin verkligen bunkrade med grejz till hennes bil. Typ som de två kuddarna i baksätet, hehe. Exton Mall hann vi förbi också samt att hälsa på Josh på hans jobb. Tog en bild för, nu citerar jag Erin, "Ida is documenting everything". Jep, true that.















Och kvällen avslutas såhär; med popcorn och öl. Popcornen har redan ätits upp som ni kanske ser men vad gör de om dom syns på bilden eller inte?



Upphämtning sker klockan 10 imorgon för lite umgänge med Terry. De är "MYS" och inte bara "mys".

N.K!

Nicholas Kiley, du har mitt hjärta i en liten ask. Igår fick jag en present bara sådär helt plötsligt. En liten förpackning med små kuber i såg det ut att vara, så mellan alla tack så passade jag på att fråga vad det var? "Stamps!" utbrast han. Oh, sa jag. Självklart var det stamps.

Nu när jag kom hem efter shoppingen var det en liten kille som sprang ner för trapporna, nyduschad och iklädd endast underkläder skrikandes "Is Ida home!? I smell Ida!" varpå han springer rakt in i mina armar. 

Varmt välkomnande. Minst sagt. 


Bored out of my mind

Ungefär såhär sitter jag nu. Har lagt upp bilden förut för över ett år sedan men det är inte mycket skillnad nu från då. Förutom att jag inte längre är blond och x antal kilon har försvunnit. Sitter dock på samma ställe och dricker nybryggt kaffe ur samma cup.

Hänger med Justley (hund) och snackar lite skit. Vår relation är så bra. Jag bara pratar och pratar och allt han gör är att lyssna.

Skall leta fram någon av mina syrrors plattång som jag kan använda så inte barret ser ut som ett skatbo då Elle tog med sig vår hem.

Tja!


The rest is still unwritten

Min family kom hem sjukt sent men boy vilken glädje att inte sitta och häcka själv.

Har bara myst och kollat på en film med Nicka och träffat Erins nya pojkvän Josh för första gången. Han ringde minst 4 gånger innan för han var så nervös inför att träffa mig. Larvigt, tycker jag som gillar i princip alla som är snälla och glada. Han var dels nervös för han kom direkt från sin träning och luktade illa och dels för att Erin ser mig som en riktig syrra och bryr sig otroligt mycket om vad jag tycker. Nu låter det som att jag skryter lite här med att det finns en människa som verkligen avgudar mig, och det gör jag också. Hehe. För att göra en kort historia lite längre; vi kom bra överens och han var väldigt, väldigt trevlig. Samlade pluspoäng genom att leka med Nick och fråga om jag ville ha någonting att dricka när han själv skulle till köket för att hämta något. Helt klart godkänd.

Nu är det facebook som varvas med nya The Hills och imorgon har jag dejt med Er. Woop.
 


ERIN

Kul att vänta på någon som INTE ENS ÄR HEMMA!! Just nu ligger Erin på 4:e plats på bästa-systern listan.

Ok. Inte hennes fel att jag inte visste det. Skulden lägger jag på min mamma som sa att hon låg och sov så jag var tvungen att va så tyst som möjligt hela förmiddagen.

Nu vill jag att min familj kommer hem så jag inte dör av tristess. Missuppfatta mig rätt, facebook är ett mycket bra tidsfördriv. Mycket, mycket bra till och med. Men bara för some time, nu vill jag ha riktiga konversationer med andra personer än mig själv.


Slår mig till ro i dryga två veckor

För en stund sen åkte min familj till flygplatsen och far vidare mot Sverige medan jag stannar kvar här i Coatesville. Eller jag lär ju åka iväg till andra ställen här runt omkring några gånger men you get the picture. Helst ville jag inte bli väckt imorse men det skulle plockas fram en våg, ompackas i väskor och en hel del annat strunt som bara jag kunde hjälpa till med så motvilligt lämnade jag sängen. Inte kunde jag somna om när kidsen drog heller så jag har hunnit med lite sedan klockan åtta, typ som att duscha världens längsta dusch och tvätta två maskiner smutskläder. Väntar tålmodigt på att Er ska vakna så vi kan hitta på något. Drar en frulle så länge.




He-he. Ful bild.

They try to make me go to rehab but I say NO NO NO

USA skulle ju va rehab.

Nope. Jag hade fel.


RSS 2.0