Att säga hejdå..

Gud vad verkligt allt är nu. Sa hejdå till Terry och alla idag och det kändes, kändes som in i bomben. Dem har ju varit min familj här och att lämna dem är bland det jobbigaste jag gjort i hela mitt liv. Vi försöker att inte säga hejdå utan att vi ses snart igen, det får det att bli lite lättare iallafall. Kom precis hem från bio och har varit tvungen att säga ännu ett hejdå och då var det till min kompis Andy, min lilla räddare i nöden. Han var den som tog mig under sina vingar när jag började i Coatesville därför har han ju såklart varit en favorit. Usch, det här tänker man inte på när man söker till ett sånt här år, att man ska lämna också. Imorgon väntar det att säga hejdå till min värdfamilj som inte bara är min värdfamilj utan en del av min riktiga nu men också min allra bästa vän här, Camila. Ser inte fram emot det..

Må gott vänner så ses vi kanske på söndag!

Läs Elins blogg

Sitter på hotellet och dricker en kvällsöl och kom precis på att jag var ju tvungen att länka till syrrans blogg så ni vet på ett ungefär vad i herrans namn det är som pågår. Så onödigt att vi båda skriver om samma saker, plus att jag slipper anstränga mig. Bra compromise tycker jag allt!

God natt på er och kommentera i Elles blogg!

www.oneoftheg.se

Hela familjen är här..

Har ju ingen direkt tid att sitta framför datorn nu när hela tjocka släkten befinner sig i mitt hus, även om jag gärna hade ägnat en del av kvällarna till att uppdatera blogga med lite historier och bilder. Men jag drar med folket till olika ställen, affärer, skolan och annat strunt. Mysigt är det iallafall. Idag var det Graduation, så jäkla roligt och knäppt på samma gång för jag trodde det skulle ta ett mycket längre tag tills denna dagen skulle komma. Hoppas ni har tålamod och kan vänta tills jag har en lugn stund och kan berätta mer!

Ha det super tills nästa gång jag skriver, pussar.

Goodbye Sunday..

Jaha hörni ni, det har varit en bra och omtumlande dag. Upp tidigt för kanelbullsbakning och frukost med värdfamilja och dem äldre. Vi åt våfflor med fresh fruit som vad nedrans gott! Mormor, morfar och jag, vi har inte en enda lugn stund som ni kanske märker, åkte till Folsom för ett End Of The Year Picnic hos Joann. Där vankades det mat och riktigt gott sällskap, jag hade beställt salsa från Joann, vattenmelon från Terry och Spinach Quiche från Sue och tänka sig, allt var uppdukat! Det var några stunder då vi alla bröt ihop lite smått eftersom det var sista gången vissa av oss skulle se varandra innan vi åker hem. En av dem gångerna var precis innan vi skulle åka hem då Nurjan skulle krama Julia hejdå och efter kramen säger hon helt lugnt: usch, det känns som om att jag kommer att börja gråta. Sekunden efter börjar hon storböla så otroligt dramatiskt vilket gjorde Julia alldeles tårögd och tårarna börjar rinna på henne, allt detta vittnar jag och Camila som börjar gråta och skratta så våldsamt för vi visste inte om Nurjan skojade eller inte. Hon gjorde dock inte det så där stod vi alla så otroligt ledsna tills Terry kommer och säger: ni vet väl att ni kommer att träffas på tisdag också? Då började vi alla skratta och torkade bort tårarna, vilken jäkla chain reaction! Fast, det var ändå sista gången som jag träffade Julia denna gången vilket gjorde mig såååå deppig hela kvällen, tycker om henne så himla mycket! Var också sista gången som jag träffade Tobbe innan han åker hem men han finns ju i Göteborg när jag kommer hem så han är jag inte så orolig över att jag inte kommer att få träffa snart igen, haha.











Lördag!

Idag har jag dragit med mormor och morfar till Terry för brunch med några utbytisar, värdföräldrar, argentinskt och irländskt folk. Sedan åkte vi till King of Prussia för lite shopping, jag shoppade mest på grund av att mormor och morfar tvingade mig, och så åt vi på Five Guys! Nu måste jag sussa för hon är halv två och jag ska upp tidigt imorgon och baka bullar för att vi ska på ännu ett party med utbytisarna!

P.S Ser ni att jag göder mina smala morföräldrar?? Denna USA tripen ska nog göra susen på dem. Och strumporna som jag och mormor fick morfar att köpa som det står Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday och Sunday på. Mycket praktiskt för hans del! D.S

  
  
 

Bilder från Prom!

  
  

Prom

Oj vad lite tid man har att blogga och vara inne på datorn när man har besök. Jag drar med mormor och morfar överallt, vi shoppar, träffar mitt folk här och umgås. Igår så var jag först till skolan för att hämta min Cap and Gown, sedan åkte vi, järngänget, till Ridley Park och flygplatsen för att hämta Nurjan och byta GPSen. När vi kom hem gjorde jag och Nurjan oss i ordning för prom, det var väldigt stressigt för vi hade bara en cirka en timme för det men det gick så bra så. Det bar av till min kompis Gill för lite bilder och sedan en limotur till skolan där det var en liten parad med alla fordon som folket kom i. Prom var så himla roligt, Nurjan var min date och vi hängde med Erin och Ethan hela kvällen, ja och alla mina andra kompisar som vi träffade där! Temat var "A Night On The Nile" och allt var inrett med ett egyptiskt tema med pyramider, kameler och annat som tydligen är egyptiskt. Vi skojade runt på dansgolvet hur mycket som helst och jag hade så jäkla roligt!



 

 


Mormor och morfar dag 2

I skolan idag har jag..
fått kakor från en lärare för att det var min sista dag
läst New Moon
kollat på grabbar som spelat TV spel under lektion
tagit två finals (Earth Science och English)
kollat på filmer typ varje lektion

Med mormor och morfar har jag varit på..
Kohl's
Giant
Wegmans
Nagel salongen
On the Border för middag

Mormor och jag har även listat ut allt inför Prom imorgon, spännande!!

Och så vårat restaurang besök i bilder!









Dem är här!

Nu är dem äntligen här, the grandparents. Hämtade upp dem på flygplatsen, fick dem att svänga förbi min dejt Nurjan (haha) och hämta upp ett ID kort och sen, två timmar senare (efter väääldigt mycket omvägar för GPS:en krånglade), var vi hemma. Det blev presenter, godis och middag med min familj här. Sen var det två trötta gamla svenskar som stupade i sängen, imorgon är det skola för mig och sen umgänge med de äldre!

Den enda bilden som jag tog på mormor och morfar är det något fel på så jag tar en imorgon istället, här är två bilder som jag tog medans jag och Jill väntade på dem!




Tagen efter Phillies matchen


Camila, jag, Paula och Randall (mina "extra host parents")

Varför Ida och Lennart inte kan vara vänner längre

Konversation mellan två nördar

josefin says:

men håll med om att emett är coolast i hela filmen?!

Ida | imorgon kommer mormis å morfar says:

word haha han e rätt underbar också

josefin says:

han är grymmast

visste du att rose är sadie från oc?

Ida | imorgon kommer mormis å morfar says:

haha såklart

gillar inte henne :P

josefin says:

va?!

älskar henne

galet cool

hon och emett är the shit

Ida | imorgon kommer mormis å morfar says:

shit lennart vart e prioriteringarna


New Moon

Det ENDA som är värt att nämnas ikväll, NEW MOON TRAILERN. Jag och Megan är i extas och det pirrar i hela magen. Vi har kollat om och om igen och nu tittar vi på Twilight, vilket vi gör varje dag. Obsessive Twilight Disorder, något som jag tror att vi lider av. Imorgon är det jag som börjar läsa New Moon igen, kan knappt vänta!!

Ish

Jag har en kompis, låt oss kalla henne "Ish", som så gärna vill att jag skriver ett inlägg om bara henne. Så, här kommer det. Simpelt och plain som tusan men vår vänskap är ju nått som inte behöver löjliga saker som ord, vi visar det i sång. Så här mycket tycker jag om dig och längtar tills vi ska hänga i sommar.

Min helg

Så här såg min helg ut!

Bowling på fredagskvällen
  
  
 

Barnkalas i New Jersey på lördagen


Strawberry Festival idag på dagen


En liten spelning där vår kompis Ryan uppträde nu på kvällen
  
 


RSS 2.0