Red Lobstah



Skaldjur, fisk och allt därtill är den värsta maten jag vet. Usch, är den enda kommentaren jag har om den födan. Hur som, vi var på Red Lobster igår och som det låter så är det nästan bara sånt tjaffs på menyn. Till min lycka hade dom en Chicken Fettucini Alfredo och det var bland det godaste jag ätit på länge.

Vi var ute och sprang bort maten imorse och det känns ju att man inte har tränat kondition på ett år. Eller mer. No lie. Väl hemma i Sverige är det jag som börjar att träna. Pronto.

Converse - något du inte är ensam om



Det här med såkallade "kap" när det gäller kläder eller dylikt har aldrig varit min grej riktigt. Hittar jag nått som faller mig på läppen och har råd med så brukar det få följa med hem, fullpris eller inte. Men nu, nu har jag nog gjort ett kap. Snubblade över dessa, inte röda men heller inte rosa, bara hallonfärgade, conversisarna på en outlet här i Orlando. Priset? 154,54 kr. Utan taxes dåra. Men ändå.

Sleeping beauty.. or not

Jag har varit trött konstant sedan vi landade här i USA. Det blir en powernap på dagen, en innan jag går och lägger mig på kvällen och långa sovmornar. Jag sover mest hela tiden som ni kanske hör.

Men nu, nej då ska jag vakna klockan fem och inte kunna somna om. Kul. Riktigt roligt.

Tur att det finns bloggar att fördriva tiden med medans ögonen börjar bli lite tunga igen.

Sov kvinna, sov!




Det här har ni missat sen sist rå;

Powerwalking in Memphis.




 
Och italian-ice-cherry-röd-tunga efter baseballmatch i Kentucky.

Mycket mer än så har inte hänt. Eller jo, vi har ju åkt igenom Alabama, Missisippi och Tennessee också för att komma hit till Florida. Nu är det tennisläger.

Piczor

Nu babysittar vi Ty och Dru för de äldre är ute och kekar. Därför har jag lite time on my hands att blogga.

Jag och Elin tar helt olika bilder på den här resan. Eller nä, där ljög jag; Elin tar bilder på precis ALLT medan jag tar på det viktiga. Typ som min sovplats och kylskåpet. Hehe.

 
Lite tråkigt att det är så liten tv bara, annars hade ju allt varit perfa.


Så här sitter jag ut när jag sitter och bloggar, dricker en smirnoff och myser i mina nya brillzor.


Den enda nyttan vi har gjort idag är att vi har varit iväg för att bunkra kylen vid baren lite mer. 



Örhängen

Jag tror minsann att jag dog och kom till himlen igår..




Jadå, USA är all about shopping

Har köpt världens softaste brillz.


Nu: klädd i ny koftish och dricker mojito innan grymt god mexikansk mat på en restaurang.


Don't forget about Dru

Dru (in the middle) just reminded me that I forgot about her so please say hi to her as well!


Ty in KY



This is Ty. He's standing right next to me at moment. He really wanted have his picture taken so I could show everyone what he looks like. Ty and I are the bestest of friends and we will be for the rest of our lives even though he lives here in Crestwood (Kentucky) and I live in Stockholm. Why don't ya'll say hi to Ty? He'll be very glad then.

Much Love from Crestwood.

KY

Så jobbigt att va på semester.

Not.

Bara sol, bad, shopping och dricka hela dagen. Kentucky levererar med besked, om vi säger så.



Dock har jag bränt mig. Men, är det enda nackdelen så är jag mer nöjd.

Okej ingen tennis heller. Ska ju på tennisläger om någon vecka så jag vilar mig i form. Med Corona och Smirnoff Ice Mango. Och lite snabba fötter.


Just so you know







Och sa kickar vi igang annu en lang resdag och denna gang i en minivan pavag mot Louisville, Kentucky. True Blood ar inkopt sa har skall plojas. Och sovas. Och kanske kolla ut genom fonstret nagon gang for att se vad Amerika har att erbjuda. Any who..


 ..hors ikvall!




OBS! Se oneoftheg.blogg.se för seriösa foton och dagsuppdateringar!


I Philadelphia är dom seriösa med tennisen. Det uppskattas.


Albin hade en buse i näsan när han sussade på flyget så jag "took care of it" så att säga.


Tjackade nya glajjor. Dom var ett par bra glajjor som alla kan använda.


Nick tog pyttesmå tuggor när han åt, larvigt. Han borde ta större.


Följde man med Erin till tågstationen fick man custard (typ glass) på köpet. Ville ju ha cykel men nu blev de custard istället.

Good to be home.

Framme. Eller vi kom ju fram igår men eftersom det här blir det första riktiga inlägget så känns det ju rätt tvunget att inleda med just; framme. Åh, så jävla soft det är att vara här. Jag får aldrig säga "hemma" för några av mina kompisar eller familj men det är ju så det är. Jag är ju typ hemma nu. Har fått sova i min säng, gått i de sedvanliga mallet och affärerna och myst med Er, Libby och Nick. Alltså shit vad jag snackar goja nu, bara mumlar på utan någon riktig poäng här. Men nice är det iallafall.

Efter en evighetslång dag med väntan, flyg, mat, brist på sömn, en grinig Ida Sjögren som verkligen inte klarar av brist på sömn och lite mer mat så var vi äntligen framme i Philadelphia. Det skulle direkt faras till Exton Mall för shopping och allt min kropp skrek efter var dusch och sömn. Jag bad en liten bön om att inte träffa någon jag kände men började nästan fnissa åt mig själv för så himla många känner jag ju inte här. Det första som händer när vi kommer in är att jag träffar en kille som gick i min English class i skolan. Happ. Där stod jag med håret på ända och såg ut som sju, nästan åtta, svåra år. Skön start.

So far har vi ju bara softat med min amerikanska familj, varit på det fantastiska Shady Maple (eller så simpelt som lokalbon Elin säger det; Shady) och ätit frukostbuffé, farit till King of Prussia för dagens ranson av shopping. Endast två dagar avverkade men redan sex par örhängen inhandlade. Woop woop, Ida. Sedan mötte jag upp min kompis Thales och Terry med följeslagare för att jag skulle hinna säga hej till förstnämnda innan han åker hem. Minst sagt kärt återseende.

Imorgon bär det av till Kentucky. Har hört att det blir 40 grader och öl. Det är vad jag kallar semester.


Word Brotha

Dags igen. Har fyllt hjärtat med lite tennis och framför allt "mys" (inte "MYS") med nu ikväll så jag står på mig i en månad. Shit. En dag utan dig finns ju inte längre. Allt är ändrat nu. Till det bättre såklart. Till det bästa tänkbara.


Som sagt en månad. Och så här ser en del av packningen ut.


Just ja, strumpor måste jag packa ned. Sedan är jag redo för att fara. Fan, som jag har längtat efter detta så länge och nu är det äntligen dags. Nyp mig någon.

Förresten, kameleont. Hehe.

RSS 2.0