Fa-THER

På väg ut från Macy's så gick vi förbi parfymavdelningen, tittade förbi bara någon sekund och fick syn på en flaska. Tog upp den, luktade och blev glad. Detta var Juans parfym. Fick  Deanna, Ben och expediten att lukta på den och sa att såhär luktar min pappa. Min fascha. My daddy who was there to take me to the fair, to change my underwear. Daddy who was there, peace.


Finally

Shopping i Deannas mammas mall med förstnämnda, Ben och Laurie. Köpte äntligen varma skor som är en för tidig present från morfar och mormor! Velourhoodie, jeans och ett par svarta byxor fick följa med hem också. Jag var verkligen on a roll idag!

 
 

Första advent imorgon, vi har glögg, julmust, russin och mandlar för att fira. Blir nog att jag gör lussebullar (var så nära att skriva saffranbuns istället för lussebullar för det är det ordet jag använder mest nuförtiden) också! Deanna ska köpa en adventsljusstake så vi kommer in i lite svensk stäming. Det blir nog nedrans trevligt.

Black Friday

Tänkte sova ut imorse eftersom jag inte har gjort det på ett bra tag. Vaknade ju såklart när Ben steg ur sängen klockan 7 (han sov bredvid mig) och var vaken i några minuter innan jag somnade om tills 9. Surt att det inte går att sova senare än så längre.. Har inte gjort mycket idag förutom att ha ätit rester, pratat med mamma och pappa, varit på gymmet och kollat bloggar. Skulle ha gått och sett High School Musical men den gick bara så dumma tider. Nu kommer det dröja en hel vecka tills jag kan se den för Danielle åker bort imorn och jag får inte se den utan henne, haha.

Imorgon ska jag till Macy's i Delaware där Deannas mamma jobbar för jag ska kolla om dem har några UGG's eller liknande som jag kan använda nu under vintern. Har kollat ut en del annat som ska handlas också men mer om det imorgon!

God natt från Coatesville!

Uppdatering

Har ni saknat mig?? Har inte blivit mycket tid över till bloggning då i måndags glömdes det helt bort, tisdags hade vi basketmatch så jag var tvungen att gå på den och så somnade jag efter middagen (kl 7...) och igår när jag kom hem från skolan duschade jag, packade och sedan åkte jag till Mandie. Men nu är jag redo! Thanksgiving idag, maten var god men inte lika god som man förväntade sig. Tråkigt, jag vet men ingenting imponerar så väldigt mycket på mig nu på sista tiden. Imorgon ska jag sova ut, äntligen.. tror inte vi ska göra någonting speciellt men jag tror att jag ska på bio med Danielle på kvällen!

Min vecka i bilder

Tisdag: Scrimage (träningsmatcher)
  

Onsdag: Powder Puff Game (senior tjejerna mot junior tjejerna, killarna var cheerleaders SÅ roligt att se!)
  

Torsdag: Thanksgiving dinner
 
 

New York!

Så grymt bra helg i Wayne och New York (otroligt coolt!!) med mina utbytesstudent kompisar, är hur glad som helst över att jag har dem här!

   
  

Snö



När jag slog upp ögonen imorse tittade jag ut genom fönstret och såg världens snöstorm. Detta betyder ofta ingen skola här för mestadels men nej, såklart att vi skulle till skolan imorse. Under hela vår advisory och first period så var frågan, kommer vi bli hemskickade?, det ända vi pratade om. Vid 10 började solen skina, så typiskt. Annars har det varit en rätt vanlig dag, några tjejer kom fram och pratade med mig om att jag var en utbytesstudent och att dem var glada att jag går i deras skola och så var det ju mina två test. Dem gick ganska bra förvånadsvärt nog!

Som sagt, ska ju till Terry om någon timme så det blir uppdatering på söndag. Trevlig helg!


Nya teckningar

Fick precis 4 teckningar från Ben. Han är gullig han..

    


Hälsning från Ben till er barn där ute "Kids, never play with knives!"

Barnvaktish

Har varit barnvakt sedan klockan 3. Eller barnvakt och barnvakt, jag skulle mer vilja kalla det vara hemma själv med kidsen men Deanna betalar mig för att se efter dem. Det var ju inte direkt jättesvårt, vi kom hem samtidigt jag och Sam och direkt efter att jag bytte om till mjukiskläder och satte på en kanna kaffe slängde jag mig på sängen och började plugga. Två test imorgon nämligen (fick veta det i onsdags), ett vocab test i min English class och ett i Pyschology, håll tummarna för mig imorgon! I och med att jag var tvungen att plugga blev jag därmed en bättre barnvakt i Sams ögon för jag lät honom spela sitt dataspel och titta på TV. Vid 5 gick jag till Danny's daycare mamma och hämtade upp honom sen tog vi tre det lugnt tills Ellis och Ben kom hem för en stund sen. Nu sitter jag här och kollar lite bloggar och blir superglad över att min lilla morfar och pappa kommenterar. Det är lite knäppt att man ser sin familj på ett helt annat sätt nu när man är så långt borta från dem.

Dags för mer plugg och packa kläder inför imorgon då jag ska till Terry's och stanna sova där tills på söndag. New York på lördag, SÅ spännande!

I'm just not that happy anymore

Klockan är närmare elva och jag har precis kommit hem från gymmet. Är så jäkla trött att jag knappt vet vad jag heter så det blir ett superkort inlägg idag som endast innehåller en utskällning! Här kämpar man hårt för att skriva ett inlägg om dagen (även går upp ur sängen när man har gått och lagt sig för att man glömde att posta ett inlägg) och har börjat ta en nedrans massa kort så ni ska få se hur grejer ser ut, och så tar ni er inte ens tid att kommentera! Skäms!!!

Albins dag idag <3

Dagen har gått förbi fort och innehållit skola, Leo Club möte, matteläxa snack med lillebror som fyllde år (GRATTIS MIN LILLA PUSSGURKA) och en liten powerwalk efter middagen. Packade nyss min lunch som fick bestå av en powerbar, mörk smörgås, vindruvor, ett äpple, vatten och några pretzels. Kläderna är framlagda och min skolväska har blivit uppdaterad med nya gympakläder. Dags för sängen och klockan är inte ens 10! Ljuvligt..

Gym

Så skönt att träna men kommer säkert svida lite imorgon. Åh, härliga träningsvärk. Det var länge sen! Köpte skitgod smoothie efteråt också. Känns grymt att man är färdig med vitt bröd, ost, kakor och annat äckligt som det har blivit under mina 3 månader här.

 


Dannys axel

Inga byxor inhandlade och ingen träning blev det igår heller men ikväll ska vi göra ett nytt försök. Deanna var nämligen tvungen att åka fort hem igår då Ellis ringde och berättade att Danny hade ramlat och hans arm bara hängde. Ni vet ju hur jag reagerar vid såna situationer så när vi kom hem så tittade jag bort när han glatt sa mitt namn och ville att jag skulle ta upp honom i famnen. Nej, no way in hell att jag hanterar sånt. Deanna ringde till sjukhuset först innan om lite råd om hon skulle åka in med honom direkt eller vänta tills nästa dag. Samtalet slutade med att hon fick en beskrivning om hur hon skulle rätta till hans axel om den var ur led, haha. Såna är amerikaner. Klart att grabben hade oturen att axeln var ur led och Deanna rättade till den, så knäppt.

Har fått mitt reportcard för denna markingperiod och den glada nyheter att kom med i Honor Roll med mina 6 A:n, ett B och ett C. 


Lancaster

Tidig uppstigning idag för att äta frukostbuffé (färsk frukt och scrambeld eggs, mmm) och shoppa i Lancaster med Deannas syrra. Deanna gjorde förövrigt misstaget att ta med sig Sam och Ben.. Jag hittade iallafall en snygg och superbillig tunika från DKNY vilket gjorde att jag känner mig jäkligt nöjd med den shoppingturen. Nu ska jag och Deanna först till Exton Mall och gå på H&M och Forever 21 för jag måste köpa nya, varmare byxor och kanske en kappa eller likande och efter det ska vi dra till gymmet.

Har jag nämnt att jag bor så långt ut på landet att det finns Amish?

 


Beth

Blev inget jobb idag vilket inte gjorde mig så mycket. Istället åkte vi till ett gym och blev medlemmar, mycket bättre än att jobba tycker jag. Ska bli skönt att börja träna igen! Danielle kom och hämtade upp mig (efter snabbaste middagen och klädesombytet) och så drog vi på bio, Role Models, med hennes kompis Miranda. Sjukt rolig film! Vi satt i trappan eftersom vi var sena och hittade inte tre platser bredvid varandra. Det ska väl vara en första gång för allt, haha.

En låt från filmen, är redan en ny favorit. Spelades om och om igen i bilen på väg hem!

Lördag

Sitter nyduschad, sminkad, klädd och klar för vad som nu ska hända. Deanna ville ta med mig till jobbet så jag kan göra bocka av några volunteerhours från mitt senior projekt men hon blir ju aldrig klar. Fick ett mess för ett tag sen från min kompis Danielle från skolan som frågade om jag ville hänga med henne och hennes kompisar ikväll så det blir nog att umgås med dem. Trevlig lördagkväll på er där hemma!





Scarlet takes a tumble

Detta kollade vi på i min Psychology class idag, SÅÅÅ rolig!


Oktoberfest

Oktoberfest efter skolan med mycket mat, lekar, cupcakes, kakor, chips och liknande. Jag åt dessvärre inte så mycket eftersom efter en halv pretzel var jag full i magen. Typiskt. Nu blir det hemmakväll!

  

Danny's kalas!

Efter att ha tagit fram, dukat undan och ätit tårtor, glass, umgåtts med kids, packa och lägga fram kläder inför morgondagen är det dags för att messa Maryam, borsta tänderna och sedan knoppa. 10.18, vi börjar komma tillbaka till vanliga tider.

    

Imorgon är det Dannys riktiga födelsedag, passa på att gratta honom här på bloggen så ska jag se till att han får se dem!

Chokladbollar

Har börjat fått en dålig vana med att gå och lägga mig sent, klockan är redan 23.05 här. Vette tusan varför jag har kommit in på det här spåret men nästa vecka är det att gå och sova tidigt som gäller, orkar ju inte med skolan annars. Idag har jag faktiskt en ursäkt, har ju hjälpt till att baka tårtor tills Dannys (han fyller på fredag) två-årskalas imorgon. Bakade två satser chokladbollar också för jag kom på att dom är Ben-Safe (har ju varken nötter eller ägg). Sam och Deanna gillade dem skitmycket så jag hoppas att Ben gör det också för dem var ju liksom för hans skull men han hann somna innan dem blev klara.

Sova vore ju något som sagt, god natt på er och var beredda på lite partyfoton imorgon då!

Hjälp?

Är det någon som har lust att fixa min design lite? Kan inte lova att jag kommer bli nöjd men jag skulle uppskatta den som försöker vääldigt mycket!

Min nya hoodie

Sitter och slappar i min nya hoodie som jag köpte för några dagar sen på Sears,lyssnar på Jonas Brothers - Lovebug och dricker kaffe. Jag gillar hoodien skitmycket och skön som tusan är den! Kom nyss hem från en halvdag i skolan och sen dess har jag bara hunnit äta lunch, spagettiringar i tomatsås. Tänkte först inte berätta att jag åt det för jag tror nog att pappa kommer att bli äcklad men bestämde mig för att göra det ändå!

 

Ikea

Har ätit lunch (köttbullar, potatismos, gräddsås och lingon) och handlat pepparkakor, julmust, pepparkakshus, bilar, marabou och drömmar på Ikea med Deanna och pratat med mormor och morfar på Skype i över en timme idag. Nu är det Gossip Girl sedan dusch. God natt från Coatesville!

   


Albin Johan Teodor

Glömde gratta lillebror på namnsdagen, förlåt! Grattis!!


King of Prussia

Kyrkan imorse var faktiskt rolig. Ett band körde alla låtarna och texten fanns på en stor TV/Projektor bakom dem. Jag sjöng såklart med eftersom jag kan ju inte hålla mig när det är ett skönt flow. Förutom att alla låtarna handlade om att man skulle avguda Jesus och Gud så var dem ju bra och inte alls lika tråkiga (no offense) som svenska psalmer.

Isabel skjutsade hem mig och jag drog snabbt in och ringde pappa för att säga grattis, älskar dig och allt det där sen åkte jag och Deanna till King of Prussia. Mötte ju som sagt upp Mandie och hennes mamma så jag och Mandie gick runt och kollade i affärer och snackade, så skönt att jag har henne som kompis här!


Ursäkta min röda tunga, detta kort är taget direkt efter en Cherry Slushie

Ledig imorgon och ikväll ska jag göra klart ett German projekt som är due på tisdag. Ska bli medlem på ett gym imorgon (det är gratis, mamma och pappa, Deanna får ta med sig en på sitt medlemsskap) och åka till Ikea för att handla pärlsocker och säkert en massa annat.

Fars Dag




Grattis världens snällaste pappa som alltid står ut med mitt prat, gnäll, mina krav och som betalar mitt år här i USA medan allt jag gör är att klaga. Ledsen att jag inte är hemma och kan ge dig en puss men du får ju ett inlägg istället och det är väl lika bra det!? Love you!

Friday Night Game

Coatesville - Downingtown West footballmatch var det igår kväll och jag bjöd på min närvaro. Satt till och med på studentläktaren med mina kompisar från skolan och hejade! Känner mig verkligen som en riktig Coatesvilleelev nu.

Går inte att ladda upp bilder just nu så det får bli imorgon.

Appropå imorgon, ska till kyrkan med Isabel och hennes familj på morgonen. Okej, ni behöver inte bli oroliga för jag tänker inte bli religiös eller liknande. Tyckte bara att det kunde vara lite roligt att kolla in det samt att jag inte ville vara otrevlig och säga nej när hon frågade om jag ville hänga med. Efter det ska jag, Deanna och Danny möta upp Mandie och hennes mamma i King of Prussia för lite shopping!

Förresten, mitt msn funkar nu vänner så nu kan jag nås lättare än när det strejkade!

CASH

Jag har sagt det förut men jag måste säga det igen: skolan är verkligen det roligaste stället i mitt liv just nu! Igår var det en kille (har berättat om honom förut) från min gymclass som sa till mig:
You know that prom is coming up soon right?
Jag: really?
Han: yeah.. are you and I going or what?
Jag (skrattar): haha, you wanna go with me!?
Han: yeaah of course, you're so cute!
Jag: haha ööhh.. i'll think about it.

Då började han sjunga en sång till sin kompis om att han och jag skulle gå på prom tillsammans och att vi skulle röka på och vara skithöga. Han är hur läskig som helst så nej jag tror att jag helst av allt vill undvika honom ett tag framöver.

I min Englishclass igår var det en kille, Claude är hans namn, som läste en dikt högt. Han är en av dem som alltid sjunger i min 1st period class och är aldrig seriös i skolan och alltid driver med allt och alla. Iallafall så när han läste dikten så läste han riktigt högt och låtsades att han predikade så massa andra killar började upprepa det han sa och skrek hallelujah. Hur kul som helst!

Idag har jag spelat amerikansk football för första gången på gympan, väldigt svårt att fånga bollen måste jag säga. Min idrottslärare Mr Smith gömde bollen i min väst så jag hade den på ryggen och fick springa allt jag hade till andra sidan av idrottshallen för att göra en touchdown men jag blev tacklad. Det var en rolig lektion!

Efter den lektionen hade jag min favvolektion, Psychology. Där berättade Andy om ett toalettbesök som gick snett och toaletten svämmade över. Vår lärare tyckte det var jättekul och en annan lärare som var inne i vårt klassrum älskade den historien också.

Såhär ser nästan alla mina dagar ut, roligt va?

Dear Mr President

Fick ännu ett paket idag och det var från kussarna! Dipp, Dr Mugg (HAHA så oväntat men jääääävligt roligt!!!!), godis... mmm mmm mmm! Tack så mycket för att ni skickade, blev superglad!!! Nu sitter jag och äter morötter och dipp haha. Min familj och vänner är så snälla som skickar grejer till mig konstant, uppskattar det verkligen!! Mormor och morfar har till och med skaffat ny dator med webcam och skype för min skull! Okej för min skull var att överdriva, på grund av mig skulle kanske vara mer passande ord.

Nu väntar vi på att se vem som blir President..

Danny och hans favvo


Election Day!

Förresten, imorgon är jag ledig eftersom det är Election Day. Åh vad skönt tänker man, en hel dag med att bara strosa i pjyamasbyxor, åka till the Mall eller åka iväg och göra något annat kul. Eller så vaknar man upp och är realistisk och påminns att man har tre prov dagen därpå som man inte alls har pluggat till vilket måste sättas som prio nummer ett. Tredje alternativet är väl vad jag kommer att tvingas välja. Dock kan jag ju göra det i pjyamasbyxorna!

Jävla film..

I lördags på eftermiddagen kollade vi på the Amityville Horror, piece of cake tänkte jag då det fortfarande var ljust ute och för att jag har sett den förut. Dåligt val måste jag säga, mycket dåligt. Nu är jag rädd för alla speglar, mörker, hundar, båtar, fönster, att bada badkar och källaren för att jag kan tänka på är den där jävla filmen. Varför tar jag upp det undrar ni? Jo, dels för att min blogg handlar om vad som händer i min lilla hjärna samt att jag sitter ensam i mörkret nere i allrummet eftersom internet funkar inte på mitt rum. Är jag konstig om jag säger att jag längtar tills vi ska gå och se Saw 5?

Häng hos Terry

Ledsen för jag inte har varit närvarande på ganska många timmar, har varit hos min områdesrep. sen igår. Terry (namnet hon bär) hämtade mig igår på förmiddage, vi åkte på några garage sales, handlade mat, Emma (en tjej från Irland som bor hos Terry och hennes man sedan några dagar medan hon letar boende) köpte en ny mobil, vi åt lunch och sen åkte vi hem till Terry. Spenderade eftermiddagen/kvällen med Tobias (men lite med Frankie, Terrys man, också) som också är från Sverige som bor där, han och jag kollade filmer och tog det bara lugnt. Imorse skjutsade Frankie oss till King of Prussia (läskigt stort mall) där vi, jag, Tobias och Emma, shoppade lite. Hittade bara en mössa till mig och en födelsedagspresent till Abbe. Nu blir du nyfiken vaaa!? Efter det skjutsade Terry hem mig och väl hemma möttes jag av ett tungt paket från mormor och morfar. Så jävla bra paket med Holidaydipp, Kött och Grill- och pommeskrydda, Extra Tuggumin, tidningar, ingredienser till julbak, tablettaskar och ett brev. TACK TACK TACK mina älsklingsmorföräldrar!!!!!!!

Efter middagen gick vi över till en granne som hade dopkalas och åt kakor, tårtor och sånt. Var så mätt efter middagen så jag kunde knappt äta någonting vilket var himla synd då det fanns väääldans mycket gott!

Måste spendera min dyrbara tid med att plugga, något som säkert kommer att prioriteras bort eftersom Maryam ska ringa mig när hon är hemma från sitt groceryshoppande och då ska vi prata massa skit. God natta på er där hemma!


Happy Halloween

Lugn och skön dag i skolan, skulle ha haft tre prov men lyckades flytta två till måndag så jag hade bara ett. Vi gjorde inte mycket vettigt, kollade mycket på Phillies paraden som halva skolan skolkade och åkte in och tittade på! Kom hem ungefär samtidigt som Deanna och vi hann inte stanna hemma många minuter innan vi åkte till Walmart och bunkrade upp med godis, pumpor och Phillieströjor (alla har nu en varsin, haha!). Åkte hem, fixade pumporna och klädde på oss våra costumes. Jag körde på små flingpaket och en kniv, alltså en Cereal Killer, samt en Hannah Montana påse att få mitt godis i. Glömde totalt bort att fota mig själv men fotade smågrabbarna när vi var ute och Trick or Treat:a.

    
Pumporna, MIN pumpa, Ryan, Ben och Jimmy, galet Halloweenig trädgård och till sist söta Danny som Zebra

Jag lovade Ben att han fick sova i min säng om jag fick hans godis som inte han tål (nötallergiker), förstår inte hur jag kan vinna på det eftersom jag ändå hade fått det! Imorgon ska jag till min områdes rep och sova över där, ska bli roligt!

Stina! Fick erat paket idag, TACK så hemskt mycket! Ska lägga mig och läsa tidningarna innan jag ska sova och tjejer, teckningarna hänger jättefint på min vägg!!





RSS 2.0