Zac Efron är gäst hos Ellen



Tidningarna idag, undra om Phillies har vunnit...?

Tur att jag inte driver en modeblogg för såhär ser jag ut idag, sjuk och eländig.



Var nyss ute och hämtade posten, det är väl ungefär det enda jag har fått gjort idag. Nu ska jag vila lite (framför Morgonsoffan!!) för imorgon SKA jag till skolan och jag SKA vara frisk. Tänker positivt..


Tog en bild på mina nya slapparskor, känns som om att gå runt i tofflor! (märks det att jag har tråkigt nu när jag är hemma? tar till och med bild på mina skor..)

Phillies

Det är galet här just nu, the Phillies vann nyss World Series så alla grannarna skjuter raketer och skriker, haha. Såg nyss på TV:n och det är så läskigt mycket folk inne i Philadelphia som firar!



Idag har jag varit sjuk, feber. Blev hämtad i skolan vid halv elva och när jag kom hem däckade jag i sängen och sov fram tills klockan 6, är ändå trött nu så jag måste gå och lägga mig. Skriver mer imorgon!

Lite snabb info

Har regnat hela dagen idag utan undantag, skitkul när man har klasser i olika byggnader och måste skynda sig för att inte bli dygnsur. Antar att det är bara att stå ut med och hoppas att morgondagen inte blir likadan. Fick ju faktiskt skjuts hela vägen till skolan imorse av Deanna, skönt är ett för svagt ord för att beskriva den känslan men vi kör på det ändå. Faktiskt så har det hänt massor idag men det är inget som inte kan vänta tills imorgon förutom att jag måste berätta att jag har varit på mitt andra Leo Club möte, uppmuntrat mamma till att skaffa Facebook (kanske inte sån bra ide?.. driver bara mamsen), har bakat Chocolate Chip Cookies och att jag får sova 10 extra min imorgon eftersom jag ska börja äta frukost i skolan då jag har ca 40 min att döda varje morgon för min buss kommer så tidigt. Men som sagt, dem andra bra nyheterna får ni veta imorgon!

God natt på er svenskar och ta vara på tiden på erat lov! (som vissa andra inte har..)

En vanlig dag för mig

Skolan är här är rolig men det brukar aldrig hindra mig från att vilja somna om på morgonen fast när jag väl stiger av skolbussen så är jag glad över att vara där ändå. Det är vissa ljusglimtar som händer varje dag som gör att man ler i skolan. Till exempel så finns det två killar som jag har 1 period med börjar sjunga/rappa i slutet av lektionen, VARJE DAG. Det är alltid lika roligt när dem gör det och vår lärare har börjar att vänja sig vid det nu så han låter dem sjunga på och det är alltid folk som hänger på och trummar på bänken eller på någon bok så till slut är det som en liten musikal, det är en grym start på morgonen. Sen är det korridorerna, det är alltid någon från någon av mina klasser som ropar på mig eller vissa killar kommer fram och vill köra knogen, det ser så fult ut när jag gör det men man vill ju inte vara oförskämd. Innan lunch har jag ju American Government med nästan bara killar som brukar ha rätt roliga frågor och idag hände det en jätterolig sak när vi var i biblioteket på lektionen. Jag ställde min väska och en pärm på en fåtölj sedan gick jag iväg för att ta en dator eftersom vi skulle söka massa saker på internet men sen kom jag på att jag glömde min penna så jag gick tillbaka och då såg jag att en kille flyttar på mina grejer för att sätta sig i fåtöljen. Många av killarna sitter runt omkring honom och dom ser inte att jag kommer men dom säger åt killen: oh no! you can't move HER stuff! Killen säger: i just moved them a bit, i don't think she'd mind. Killarna ser att jag kommer och skyndar sig att säga nervöst: he didn't know that it was YOUR stuff, we're sorry. hope it's okey that they're on the floor. Jag skrattar bara och säger förlåt för jag tog upp en hel stol för mina saker. Då känner man sig lite speciell när grabbarna inte ens vågar flytta på mina saker! Slutet på dagen är alltid bra för i min Psychology klass finns det en jätterolig tjej som vid varje start på lektionen säger "Ida is in da House" så nu har hur många som helst i klassen börjat att säga det om dem ser mig i korridoren och om dem kommer efter att vi har börjat lektionen viskar dem alltid: did we miss it? Ångrar inte att jag började High School en enda sekund.

Tråkig utbytesstudent..

Tog bara några få bilder igår när jag, Deanna och Ben åkte till Target och Barnes and Nobel igår.

 

Har bara pluggat, pratat med familjen, promenerat och ätit idag. Usch vilken tråkig blogg jag har men jag har ett test imorgon på morgonen eller ingen bil att ta mig någonstans så jag är lite tråkig och är hemma på tok för mycket.

Ni kan få ett låttips som lite kompensation:
The Jonas Brothers - Lovebug

Har plockat fram mina kläder och packat min lunch för imorgon så nu ska jag faktiskt lägga mig i sängen och kolla Bevvan, godnatt!


I väntan på att morgondagen ska bli bättre



En låt som spelas varm på min dator denna superregniga lördagskväll!

Kväll med Isabel


Isabel

Hängde med Isabel igår på Coatesville-Downingtown West footballsmatch (min skola mot hennes) och efter det åkte vi till bion med hennes syrra och såg The Secret Life of Bees, hur bra film som helst! Alla tre hade svårt att hålla tillbaka tårarna flera gånger. Vi åkte hem till dem och sov efter det och imorse vaknade jag av doften av våfflor och bacon så jag gick ner till ett framdukat frukostbord, ingen dålig start på morgonen. Isabel skjutsade hem mig för ett tag sen och då började jag att städa mitt rum och nu sitter jag här och skypechattar lite samtidigt som jag viker handdukar åt Deanna. Vet inte vad jag ska göra idag men något dyker nog upp, kan uppdatera er senare!

Livet som lillasyster

Elin, du har nu hjälpt mig att få ca 50 nya besökare, tack!


Remember me tonight when you're asleep!


Här borta händer det egentligen ingenting som är sådär jättehett just nu. Skolan har verkligen kickat igång för min del, hade två test idag och imorgon har jag ännu ett. Har joinat Leo Club som är en klubb där man håller på med volunteerwork, umgås och har det lite skojsigt, verkar roligt! Måste ta reda på om några fler klubbar känns lockande så jag kan bidra dem med min närvaro.

Fick reda på igår att i helgen ska vi åka till en stor äppelfarm och plocka äpplen med några andra familjer. Man gör tydligen det nu på hösten. Vettetusan vad man gör med alla äpplena som man plockar, dom måste ju bli dåliga på direkten? Oh well, känns roligt att ha lite planer iallafall. Ska kanske på en footballmatch med min kompis Isabel, måste bara ringa henne först vilket jag glömmer bort var 3e sekund!

Något speciellt som ni vill att jag ska ta upp och berätta om? Säg bara till.

Bra dag, mycket bra dag!

Har väntat en hel vecka och nu är det äntligen här - PAKETET! Och överraskningen från mamma och pappa var Morgonsoffan, TAAAACK!! Nu ska jag ligga och läsa Hänt Extra, Sofis Mode, Veckans Nu, Fredag och Klick tills det är dags för middag (typ 2 timmar). Bästa som hänt på hela dagen (och det har hänt BRA grejer idag ska ni veta)!


Säg hej

Dåligt med bilder i bloggen - jag vet. Därför får ni en bild som är tagen nyss där jag säger hej! Skicka gärna en bild där ni säger hej (känner mig som en kändisblogg).



Sagan om när Sarah Palin ringde hem till the Weiss Family

Telefonen ringde nyss, jag är ensam hemma så jag svarade ju såklart. Brukar inte svara så ofta för det är sällan någon ringer till mig. Iallafall, detta hände:

Jag: "Hello"
Personen i telefonen: "Hi, this is Sarah Palin, bla bla.."
Jag blir helt ställd och väldigt förvirrad, är det någon som driver med mig om att dem är Sarah Palin eller? Sen inser jag att det var ett inspelat meddelande från henne som sa att dem behöver våran röst och att hon och John, som hon så simpelt kallade honom, skulle göra allt i deras makt för att styra detta land så bra som dom bara kan.

Rolig start på morgonen, hehe. Ska köra lite Windsor Pilates nu och sedan sminka mig för sedan bär det av till Lancaster med utbytesstudentgruppen!

Fredag 10/17/08

Fredagar brukar ju vara sköna och idag var inget undantag, 3 quizzes till trots. Kan bara spotta ut lite snack som surrar i mitt huvud idag istället för att köra hela dagen punkt för punkt, låter det bra? Inte för att ni kan säga emot men jag gillar att låtsas att ni får vara med och bestämma även fast det är jag som har makten.

Har ju nämnt tidigare att jag älskar att amerikanarna är spontana och kan börja snacka med vem som helst, ett superbra exempel har dykt upp nu. På skolbussen på väg hem satt jag och lyssnade på musik när en kille knackade mig på axeln, jag vände mig om mot honom och han frågade mig: tog inte du seniorphoto i tisdags? Jag sa att jo, det gjorde jag. Hur visste du det? Han sa då att han kände igen mig eftersom det var några tjejer där som frågade om jag verkligen var en senior eftersom jag såg ut att vara över 20 (YES!! gillar honom redan som tar upp det igen). Grabben berättade också att han var där samtidigt med sin pappa som var jättearg. Kommer inte ihåg varför han var arg men han hade en lång förklaring när jag frågade hur det kom sig att han nu var så arg. Sedan började han snacka om vart han jobbade, varför jag inte jobbade, att jag var tvungen att skaffa ett jobb och en hel del annat. Hela konversationen hände på ca 4 minuter, bra jobbat. Tror att han sa att han hette Derek eller Jerek eller något liknande, får nog kalla honom Bud eller Dude om jag ser honom igen vilket jag lär göra eftersom vi tar samma buss!

Snackade precis med min kompis Maryam, hon är från Kingdom of Bahrain. Ingen aning om vart det ligger men hon har berättat att man kan åka runt hennes land på 1 timme. Chocken har ännu inte lagt sig! Det jag skulle berätta om henne är en rolig sak som hon sa men man måste ha lite utbytesstudenthumor för att förstå så tänk er att ni befinner er i min numera amerikanska hjärna. Vi ska nämligen shoppa imorgon så jag frågade henne om hon skulle köpa något speciellt och då sa hon: maybe a shoe. Hahaha, vi utbytesstudenter och vår engelska..

Kollar på The Real Houseswives of Atlanta just nu, dom är läskigt rika. Älskar såna program!

Jag ska nu gå och ta bort mitt smink och gå till sängs, är hur trött som helst!

Just another Thursday!

Här sitter jag och badar i läxor, känns ju roligt att man sparar dem tills klockan åtta på kvällen. Nej men for real, hade tidig hemgång idag för skolan har det en gång i månaden så 12.50 ringde sista klockan. Kom hem först av alla, gjorde kaffe och åt en smörgås för min lunchpåse som jag hade i mitt skåp gick sönder så jag struntade i att ta med den till kafeterian. Insåg just att jag glömde lunchpåsen i mitt skåp så jag borde nog komma ihåg att slänga min yoghurt som är där i imorgon, haha. Har faktiskt inte såå mycket läxor som det låter, glosord, två am. gov. uppgifter, svara på german frågor (en sida bara) samt fixa en grej på min Earth Science blogg som jag inte lyckas logga in på. Men det är bara saker som går snabbt, skönt det. Spenderade hela eftermiddagen med att prata med pappa, mamma, Abbe, mormor och morfar. Gladast att höra från mig var nog mormor och morfar, kommentera mera ni två!

Har fått mitt midterm reportcard och det var inte så pjåkigt! Måste få skryta lite..
Okej, så 100 det bästa man kan få.

Earth Science - 100
Algebra - 91
American Government - 0 (har inte gjort något test eller quiz i det ämnet så han kunde inte betygsätta mig än)
German - 100
Wellness/Fitness - 100
Strength Training - 100
Psychology - 0 (samma som med Am. Gov)
English - 95

Ni läser nu en snart straight A students blogg, haha. Ska fira det med lite mera läxor och te!

Vart tog Ida vägen?

Bra dag idag! Första som hände imorse var att min busstopskompis Eric hann inte ens komma fram till mig innan han ropade: where have you been? Jag sa till honom att jag bara hade varit borta en vecka men han tyckte att det hade känts som längre. Då blir man ju minst sagt glad! Vi är rätt roliga han och jag, pratar på massor vid busstoppet men sen när vi går på bussen sätter vi oss alltid vid olika säten och pratar sällan under dagen. Okej, vi brukar vinka lite till varandra vid lunch men that's it. Han är snäll han!

Alla frågade vart jag hade varit och det gillade jag! En kille i Am. Gov sa att han hade varit jätteorolig och undrat vad jag hade varit och en tjej i en annan klass fick mig att lova att aldrig försvinna igen. Hon skrek mitt namn det högsta hon kunde när hon såg mig vid min bänk och berättade för mig att hon hade frågat varje dag vart jag var. Gillar människorna i denna skola, haha!

Bäst av allt var nog när jag kom hem och såg att jag hade fått världens finaste mail från Sara, tack min vän!

Förresten, ni får supergärna skicka riktiga brev om ni vill! Älskar att få brev på posten, nu får jag ju nästan bara brev från banken eller skolan fast några vykort och paket har ju ramlat in. Men iallafall, maila mig om ni vill ha adressen!


Saknar!

Det är inte klokt vad man blir glad så fort något svenskt dyker upp i detta land och hur mycket man saknar vissa saker efter bara två månader. Saknar en redig sallad, ica viksjö, holidaydipp, kött och grillkrydda, lösgodis och massor med andra saker! Ser reklamer med för swedish fish med svenska ord i och blir skitglad, ser havreflarn på Wegmans och kameran dyker fram, såg en kille med sverige tröja samt att vid Downtown Disney hälsade en kille på oss, grabbarna hade zlatantröjorna, och det var så skönt att prata svenska. Men sen tänker man på hur blyga och lite småtråkiga svenskar är, inklusive jag själv. Här börjar vem som helst prata med en så fort man får ögonkontakt och om någon tycker man har en fin tröja, skor eller klänning så säger dem det till en, det är hur trevligt som helst! Fast jag är rätt dålig på att småprata, Deanna får lära mig. Hon är värst av alla på att börja prata med varje människa hon ser!

Så här såg vårt hotell ut!

Oh boy..

Är fortfarande i en väldig svacka så ni får ursäkta för dålig uppdatering och negativ inställning (vill inte hem till Sverige eller något men bara att komma bort från denna familj för ett bra tag). Kom hem vid 11 imorse och har bara varit iväg till banken för att aktivera mitt bankkonto (igen) och varit i skolan en snabbis för mitt seniorphoto. Jag fick ha på mig en gap and gown och allt, såg riktigt tjusig ut i den. Fotografen tog ca 12 bilder och jag får välja själv vilken att fotona jag vill ha i yearbooken, bra va? Mamma och pappa, jag ska ge er lösenordet så ni får kolla om ni gillar något av fotona på mig och vill beställa något!

Kom på att jag inte ens har packat upp än, tur att jag har rena kläder i garderoben!

Sitter och halvkollar på Disneychannel, min favvokanal om jag ska vara ärlig, dom har alltid så bra underhållning i pauserna. För det mesta är det HSM musikvideos med riktiga sportstjärnor som sjunger med i texterna och olika klipp för bakom kulisserna på Jonas Brothers turne.

Orkar inte skriva något mer om Florida men ni får några bilder.


    


Fia och Henke - GRATTIS! Jag kommer att hälsa på DIREKT efter att jag landat i Sverige. Gävle = en av mina favoritplatser. Ni förstår varför.. hehe. Förresten, nu tycker jag vi ska tänka på kids. Jag tänker bli moster till era barn eftersom jag egentligen inte har någon titel!

Mormor och Morfar - jag fick erat vykort idag, tack! Har ni fått mitt?

Mamma och Pappa - har ni skickat paketet? Vill inte ringa just nu, ni fattar orsaken varför.. kan bli lite väl känslosamt då!



This too shall pass, eller hur?

Pa kvallen igar var vi ute och at med Deannas kusin, hennes man och tva soner. Ena sonen heter Nathan, odet att jag skulle traffa nagon som heter det ju! I och for sig ar han bara 4 men anda! Hennes andra son ar sa himla valuppfostrad, han ar superbra pa baseball, tar hand om sin lillebror hela tiden, ar snall mot sina foraldrar, om han ljuger nagon gang kommer han att tjalla pa sig sjalv inom 24 timmar och ja, ni forstar vilken kille han ar. Han ar dock 10 men kommer att bli farlig senare!

Tankte inte skriva om det jag kommer skriva om harnast men sen sa tankte jag what the fudge liksom, alla i hela varldshistorien inklusive jag sjalv fattade ju att dagar som denna skulle komma sa varfor ska jag forsoka fa allt att lata som om det ar guld och grona skogar hela tiden? Just nu ar jag pa vippen till att borja storbola hela tiden. Jag orkar inte med brorsorna om dom ska fortsatta att grina och gnalla sa fort dom inte far som dom vill och om pappan fortsatter att vara som ett barn och fa allt som han vill ha det samt foraldrarna ha sina semesterbrak varje sekund. Oj, den sidan vill man inte hora om eller hur? Inte uppleva heller ska jag saga. Mamma och pappa - ring inte, det kommer inte att gora det battre. Far tanka att this too shall pass.

Forresten, jag saknar Albin. Jattemycket! Inte for att jag inte saknar er andra men det ar ju honom jag umgas med mest i min familj nar jag tanker efter. Nagon berattade att han hade traffat Albin och da borjade jag tanka pa honom massor. Ringer dig nar jag kommer hem fran semestern bro!

Ser fram emot imorgon sa fruktansvart mycket, vi ska pa Gospel Brunch pa The House of Blues! Hoppas att gospel ar lika roligt pa riktigt som det ar pa filmer, haha.

Ska dra mig tillbaka mot mitt rum, tappa upp ett bad och titta lite pa tv, god natt/morgon pa er.

Harliga tider

Hollywood Studios var det som gallde igar, hur roligt som helst! Dock var det nagra smagrabbar som gnallde heeeela tiden vi var dar och ville aka hem sa vi akte hem ganska tidigt, trakigt. Pa kvallen drog vi till Downtown Disney, grabbarna var pa DisneyQuest och spelade tv/video games och jag, Deanna och Danny strosade, vi drack drinkar (jag och Danny delade pa en alkoholfri Strawberry daqari (stavning?) och at varldens godaste glass. Somnade gott efter det!

Vi har hangt vid poolen idag, supervarmt och harligt har det varit. Vid lunch drog jag och Ellis forbi Starbucks och kopte en mugg till mig och sen akte vi till McDonalds (mitt forsta besok har i USA och jag maste erkanna att det ar battre i Sverige, vaaldigt konstigt). Ska snart till poolen igen och jobba pa min branna, har ett senior picture nar jag kommer hem sa jag maste vara brun och snygg nar jag tar det! Ikvall ska vi ut och ata med Deannas kusin och hennes familj och imorgon ska vi till hennes 95 (!!!!) ariga mormor och moster pa barbeque!

Florida!

Forst och framst, tack for alla kommentarer om min homecoming outfit! Blir sa glad och sjalvfortroendet stiger maste jag erkanna..

Sitter vid en dator pa resorten dar vi bor, allt ar sa jakla grymt har! Alla resorter har omkring far mig att tanka pa stallet dom bor pa i Dirty Dancing. Vi bor i en lagenhet med 3 rum och ett kok och vardagsrum i ett. Jag har ett eget rum med badkar i sjalva rummet, sa coolt! Har en dusch ocksa samt en liten toalett, tv och en stooor, mjuk och skon sang. Trodde forst att jag hade fatt the master bedroom men Deanna och Ellis har det storre rummet. Resorten har pool, tennis court, gym och ja, ni fattar hur bra det ar har. Idag har vi varit pa Animal Kingdom och imorgon ska vi till det som jag vill se mest, Hollywood Studios. Vi skulle till downtown Disney ikvall och ata men vi ska kora det imorgon istallet och ga pa House of Blues och forsoka fa biljetter till Hanson som spelar dar, haha. Ikvall kor vi High School Musical maraton och pizzadelivery till dorren. Det ar verkligen semester nu.


AK och Stina, vart bodde ni och vad far jag inte missa??


Paket!

Hur tungt som helst att vakna imorse, önskade att jag kunde sova hur länge som helst. Min klocka ringde inte heller så den som väckte mig var Deanna. Förstod först inte varför mitt alarm inte gick men sen när jag undersökte saken så såg jag att jag hade ställt klockan på pm istället för am, stor skillnad! Men det slutade ju bra, jag missade inte bussen och jag kom till skolan i tid. Ögonlocken höll på och stänga sig av sig självt hela morgonen men efter lunch var jag på topp igen. Superläskigt under lunchen, en tjej från min German class fick ett anfall så alla som hade 4th period lunch stod och kollade på och väntade tills ambulansen kom. Stackars tjej!

Fick ett mess från Deanna under dagen där det stod "This time tomorrow we'll be in Florida", blev på så bra humör då. Det var så oväntat och roligt!

Ann-Katrin, fick ditt paket idag med godiset, TACK! Jag, Ben och Sam öppnade alla påsarna och smakade på allt.


Pratade med familjen nyss och blev uppdaterad på allt, Elin berättade om VARENDA sak som hänt i Andra Avenyn. Jätteintressant, eller hur pappa?


Det här är vad jag gör nu, sitter i sängen, dricke kaffe, kollar lite bloggar, tv och kollar igenom min skolpärm där jag för noteringar under dagen över vad som händer i skolan!
 

Söndag

Såhär såg min dag ut i bildform!

Packade


Bakade kanelbullar
    

Åkte med Deanna till Triple Fresh och handlade lite. Swedish fish är skitpopulärt godis här, har aldrig sett det hemma!
 

Såhär är det att dela badrum med tre smågrabbar, barntvål, barntandkräm och dinosaurier i badkaret!
  

Söndag

Kanelbullar är vad jag har bakat, heela långa dagen. Inte min grej alls, endast en plåt blev bra. Fattar inte hur man ska få till degen, jag får nog försöka en annan gång! Har packat också inför vår resa till Florida på tisdag, ska bli så jäkla roligt!

Homecoming!

Okej, jag gick på dansen och det var SKITKUL! Det började med jag fixade i ordning mig och sen tog Ellis typ 100 bilder på mig i min klänning, haha. Ellis och Deanna bjöd mig på middag på en italiensk resturang innan dem släppte av mig vid skolan.Jag åt mozzarella sticks, tortellini och tiramisu, skitgott. Vi hade det jättebra, så skönt att jag kan prata med dem om allt! Var dock nervös hela middagen eftersom jag skulle gå helt ensam men dem sa hela tiden att det skulle säkert gå bra. Det första som hände när vi kom till resturangen var att några tjejer och en mamma stod på parkeringen, också finklädda i klänning, frågade om jag också var en av dem som skulle gå på en dans och att jag hade en jättefin klänning på mig. Jag tackade och svarade att ja. Ena tjejen sa: men åh hej! du går ju i min strength training class. Jag, helt förvånad eftersom jag inte visste att hon gjorde det, sa bara: jaha, heej! Och så log jag och såg söt ut.

Till själva dansen. Första 5 minutrarna var jag redo att åka hem igen. Visst, jag hälsade på några från olika klasser som vi har tillsammans men mest stod jag och drack lite vatten och låtsades som att jag väntade på någon. Sen kom Andy. Underbara Andy! Han går i min Psychology class och är världens roligaste! Han hoppade framför mig och vi började snacka lite, han frågade vem jag var där med och jag sa lite skamset att jag var minsann där ensam. Då blev han lite ledsen och sa, guud vad hemskt, du får jättegärna hänga med oss om du vill! Det var ju ett erbjudande jag inte kunde säga nej till så jag hängde med han och hans kompisar hela kvällen. Han är verkligen hur rolig som helst , ser hur rolig ut som helst och har inga problem med att dansa löjligt eller prata med alla. Toppenbra kväll på grund av honom!

Nu har jag ont i fötterna av mina högklackade så jag ska lägga mig i mina nya sänglakan och dega. Imorgon är det bullbak här hemma då vi ska fira kanelbullens dag en dag senare, god natt!

   
har fler bilder men kan inte lägga upp dem nu, vet inte varför det inte går!

(btw, jag veet att jag har lagt på mig så no need to comment that! :p)


Emma

Världens sötaste granne!

   

ÅH

Har världens beslutsångest. I förrgår var jag en kvinna med klänning, skor och några att gå på Homecoming med. Igår ringde Jenna och sa att hon inte ska gå och jag hörde av mig till den andra tjejen jag skulle gå med men har inte fått tag på henne. Idag har jag klänning, skor, ingen date eller någon att gå med. Nu kommer frågan, ska jag köra en Pretty In Pink och gå ensam? Vore så olikt mig att våga gå ensam (och ny i skolan) på en sån grej. Molly Ringwald hade iallafall Jon Cryer som mötte upp henne. Visst, jag pratar med många i skolan men jag vill inte bara komma dit ensam och hänga med några som kanske inte ens vill att jag hänger med dem. Jobbigt val. Visst är jag tjejig ibland? Haha.


Pep Rally!

Idag hade vi Pep Rally i skolan! Cheerleadersarna gjorde deras grej, alla juniors och seniors var i extas, B.R.I.D.G.E killarna (en förening för mörkhyade) steppade (exakt så som dom gör i stomp the yard), maskoten, som är en indianhövding, gjorde sin dans, footballslaget blev presenterat och så var det mycket skrik om hur hårt vi skulle krossa Bishop Shanahan som är motståndet ikväll. Så jäkla roligt!

    
Cheerleaders, Footballslagets seniors, Rachel, Danielle och Kaitlin och sen sista bilden är på Coatesville Indianhövdingen


Livet är bra

Grattis på födelsedagen, pappa!!

Har haft en riktigt bra dag! Förutom att det var kul att kolla på alla som hade klätt upp sig i sina class colors så hade jag en ny klass, Psychology. Så himla många roliga människor i den klassen som hade sjuka frågor om Sverige.

Exempel på frågor:
"Do you have all the 12 months?"
"Was it in Sweden were they filmed Lord of the rings?"
"Do you have McDonalds homedelivery?"

Åh, kommer inte på alla just nu men det var riktigt roligt, jag skrattade så att jag grät. En annan rolig sak var när jag var inne hos Miss Lewis för att byta till Psychologyn så kom det in en annan elev som pratade oavbrutet i 10 minuter om att hennes lärare hatade henne. När hon till slut var färdig så frågade hon vem jag var och jag berättade att jag var Ida (som om att det var något konstigt? ;) haha!). Miss Lewis berättade för henne att jag var en utbytesstudent från Sverige och då sken hon upp och sa att hon hade hört massor om mig. Jag blev ju såklart chockad och nyfiken på vad hon hade hört så hon sa att folk går runt och säger att jag klär mig bra, har knappt någon accent osv. Kul va? BOOOJA säger jag bara. När hon lämnade oss sa jag att hon skulle säga till mig nästa gång hon hörde något om mig!

Jag och Ellis har varit ute på jakt efter skor till mig ikväll och yes, jag hittade ett par jättefina! Vill inte visa något innan dansen så ni får se färdigt resultat på lördag!

Nu måste jag plugga glosor för imorgon är det test (som jag hade glömt!), god natt.

Nu vet ni!

Först och främst - förlåt för den dåliga uppdateringen! Detta har ni missat.

Måndag: skolan - ingenting speciellt hände där förutom att det var retro day (man väljer sitt favorit årstionde och klär sig efter det, vissa mer än andra!). Efter skolans slut satte jag rumpan på en stol i bibblan och gjorde mina läxor sedan gick jag ner till fotbollsplanen och kollade på varsity tjejernas fotbollsmatch. Gick därifrån vid halvtid då Deanna skulle hämta upp mig för vi skulle först till en tygaffär och handla ja, kan ni tänka er: tyg. När vi köpt tyget åkte vi hem till Ellis föräldrar där det vankades nyårsmiddag (det är judarnas nyår nu) med kalkon, gröna bönor i vitsås, sötpotatis, nudel och broccoli paj, efterrätter som äppel- och citronpaj samt frukt och allt man kan tänka sig. Mycket bra kväll förutom att jag hade världens huvudvärk och illamående (överraskande nog inte av maten!).

Tisdag: Hemma hela dagen på grund av huvudvärken och illamåendet. Gjorde inte mycket förutom att sova, tittade på tv och kollade bloggar, var dock för trött för att uppdatera min egen blogg! Kan härmed konstatera att Ellis och Deanna verkligen bryr sig om mig då dom ringde mig stup i kvarten och frågade hur jag mådde. Ellis bunkrade upp kylen med Ginger Ale eftersom han har fått lära sig att det hjälper mot illamående så jag drack en burk och jag vet inte om det var det som var kuren men jag mådde bättre på eftermiddagen så jag följde med på ännu en middag hos Ellis föräldrar.

Idag efter skolan åkte jag och Denna till frissan och nu är jag ganska blond. Eller okej, blondare än förut men det är jäkligt ljust. Vi var där från klockan 4 till halv åtta. Så mysigt att dem sitter och håller på med håret! Wegmans blev det efter frissan för att vi skulle handla lite matvaror och så åt vi middag där (dem har kina buffé). Mitt favoritmatställe all time för dom har så man kan göra sin egen fruktsallad vilket jag såklart gjorde och åt den nu när jag kom hem!

Imorgon är det Class Colors som gäller och vår färg är orange så jag är redo med ett orange linne, sjal och armband!


RSS 2.0