During Earth Science Class Part II

Sitter aterigen har i skolan och bloggar, onskar att varje morgon kunde starta sahar. Jag och Erbear fick till och med skjuts till skolan av hennes nye pojkvan, ah sa sota dem ar tillsammans! Fasar ju saklart infor lunchen men jag ger er en update ikvall over hur jag hanterade det. Ni kommer sakert att ha en mycket mer intressant kvall an vad jag har, valborg hos er och lacrosse match for min del. Ha en jattetrevlig kvall allihop och sla garna en signal pa 484-889-8229 nar ni blivit lite for fulla, kanske vid 9-10 nagon gang (jag far skriva sa eftersom mina kompisar kan dricka lagligt nu!) sa jag kan ha lite roligt ocksa, snalla? (Mamma och pappa kan val gora det atminstone?) Ta hand om er och era vanner, no man should be left behind! Puss!


Byter upp mig!

Jaså, då har man tränat lacrosse för sista gången då. Man ska ju aldrig säga aldrig men jag tvivlar på att jag kommer att börja spela igen men vem vet, någon kanske startar ett lag hemma eller så kanske jag börjar spela sen igen! Oturligt nog har vi en coach som ville att vi skulle springa trots att det var vår sista träning, galet men sant! Har haft en rätt omtumlande kväll annars för min favvo Adam var i the bottom three, eller som vi hade sagt hemma: han hängde löst, i American Idol. Som tur var så gick han vidare men ojski pojski vad jag var nervös och likaså Gene, Jill och Nicka för dem älskar honom också. Serri pappa, kolla på honom på youtube, du kommer att gilla honom som satan!! Igår sa Nicka (om Adam för han hade en vit kostym på sig): Oh my god, Adam look so handsome, even I'd like to date him.. for 2 hours! Åh vad vi skrattar åt den lilla grabben hela tiden.

Nu vill jag att ni alla ska önska mig ett lycka till för imorgon ska jag ta ett stort steg och byta bord i cafeterian. Det är nämligen så att en av tjejerna som jag sitter med är jag så nedrans trött på för allt hon gör är att prata om sig själv hela, hela, hela tiden och om man öppnar munnen så avbryter hon en mitt i meningen för att prata om sig själv. Sen är hon lite elak också! Så nej, jag tänkte sitta med några tjejer från mitt lag men det gäller bara att ha mod att säga det till mina, från och med imorgon, f.d lunchkamrater!

During Earth Science Class..

Sitter i min first period class just nu, nastan alla juniors tar SAT sa var larare sa att om det ar mer an 10 st borta sa behover vi inte gora nagot och han raknade det till 14 borta vilket da betydde no work! Han sa att man fick ta en laptop om man ville och sa satte han pa The Perfect Storm pa TVn, ratt skon borjan pa dagen tycker jag allt. Jag har kollat bloggar, svarat pa mail och loggat in pa msn, nu pratar jag med Marcus i Argentina! Hoppas dagen forsatter sahar skont och slappt, jag har noll ork att gora skolarbete.. vaknade 5 minuter tidigare an vad jag behovde vilket gjorde mig verkligen arg for dom 5 minutrarna kunde ju gjort en stor skillnad till det mood i'm in. Har iallafall traning efter skolan och sen ikvall ar det American Idol, haha! Kan ge er lite gossip harifran och det ar att min lillasyster Erin gjorde det official igar att hon dejtar killen som hon gick pa bio med, han ar sadar harligt mesig, nordig och genomsnall. Det gillar vi!

Kan ocksa beratta att jag haller pa och flippar ur hela tiden for det ar sa jobbigt att mixa mellan svenska och amerikanska keyboards hela tiden, fingrarna gar ju at alla hall och kanter samt att det blir fel titt som tatt, usch!

Halvdag

Halvdag i skolan idag vilket gick så nedrans fort, var supersöt också i en ny, svart klänning med blommor på. Kom hem med Erbear och åt lunch som hon lagade, pasta med tomatsås. Låg ute och powersolade i 15 min innan jag gick in för att öppna dörren för jag ville se hur en kille som Erin skulle på bio med såg ut! Ska snart byta om till träningskläder för min skjuts kommer om någon halvtimme, det är senior practice idag vilket betyder att seniorsarna har planerat den så det är scavenger hunt som gäller!


Skrattar lika mycket varje gång denna trailer är på TV!

104 farenheit!

Satan i gatan vad det har varit varmt här idag och matcher spelades efter skolan, det var typ 104 farenheit och jag vet inte riktigt hur många celcius det är. Någon sa 60 och då började jag asflabba! Kul att dem inte har någon aning alls. Annars kan jag berätta en liten pinsamt incident som hände idag efter jag hade duschat, jag stod i min garderob topless och skulle sätta på mig en bh då Nicky kommer in och ba "ida, what are you doing!?" Jag blir ju skrämd som jag vet inte vad och skyndar mig allt vad jag har att skyla brösten och så kläcker han ur sig "oh don't worry, i won't laugh! i'll go upstairs so you can get ready" Gud vad han förgyller mina dagar.

  
Ally och jag, Kate och Kayla och sen till sist Coach Lee

Target

Har varit en bra utbytis idag och gått till kyrkan med familjen, eller ja inte hela för Erbear var inte med för hon skulle kolla på nån Rugby match. Inte så tråkigt faktiskt för kyrkan har ett band som spelar så man får sjunga och dem sjunger sköna låtar som Let It Be och inte bara psalmer så det var lugnt. Reverend Ken hade med Susan Boyle i sitt message så vi fick se det youtube klippet igen, hon är så jäkla grym ju! Efter kyrkan åkte jag och Jill till Target där jag hittade nagelack, maskara, två bh:ar, fotfil, en klänning och en grön bikini. Fan vad jag spenderar pengar hela tiden, efter maj så får jag skärpa mig tills mamma och pappa kommer hit, haha det är bara 11 dagar men det är ju något iallafall! Det har varit 30-35 grader hela dagen så jag har legat ute och försökt bli brun på hela kroppen och inte bara vänsterarmen som jag lyckades bli igår när jag hjälpte till att sköta boken under vår lacrosse match, jobbigt har det varit men jag fixade det. Pratade med mamzi och Elin lite också vilket påminde mig om att MORMOR och MORFAR måste ringa mig på tisdag när dem kommer hem, superviktigt! Sorry för lite info men jag skulle lätt glömma bort det annars för jag tror nog att jag har ADD (koncentrations svårigheter). Spelade lite lacrosse med Nicky på eftermiddagen och nu sitter jag här, en hamburgare senare, och kollar på iCarly med Libby!

Prom..

Åh jag har en så gullig grej att berätta! Känner mig så glad för jag äntligen har något som jag verkligen inte kan bärga mig tills jag skriver här i bloggen, lite småtöntigt kanske men what the heck! Så för att börja med lite bakgrundsinfo, så ni fattar lite bättre om vad jag pratar om, varje morgon så har vi WCHS vilket är vår skol-tv. Det är en class man kan ha i skolan där man gör olika inslag till tvn och så är det nya personer som är hosts varje dag. Oftast så börjar det med två inslag, det kan vara allt från en footballsmatch som har hänt eller om någon club har varit på en utflykt eller om det är något nytt på skolan, ja det kan vara allt möjligt. Sedan är det en birthday segment, som dem kallar det, där det alltid är en rolig sketch eller något som bara är kul och sen står det vilka som fyller år den dagen. Okej, nu till själva händelsen! Igår morse så var det en kille som hade hand om birthday segmenten och den hade typ titeln "Who is Ben Janssen gonna take to prom?" Det var massor med tjejer som dem intervjuade som ba: Ohh Ben is so hot, I soo wanna go to prom with him, eller, "He's sooo dreamy, please go to prom with me Ben!" Efter varje tjej så sa han nej, too short eller too wierd och massa andra roliga saker. Näst sist var det en kille som sa "He is really my dreamguy, I'd do ANYTHING to go to prom with him" och en hel del annat roligt, haha. Till slut fick man se alla tjejerna springa efter honom i korridorerna samt killen som faktiskt gick på kryckor då så det såg extra roligt ut. I slutscenen så satt Ben Janssen framför kameran och sa "Damn, I don't wanna go with any of those girls.. Call me old fashioned, but I've always been told that it's the guy who asks the girl so Lindsay, now I'm gonna embarrass you, Linsay Eichelroth will you go to prom with me?" Hur gulligt som helst, Lindsay är en tjej i min gym class, hon är också lagkapten i mitt lacrosse lag tillika min kompis och självklart sa hon ja och var mycket generad. Varför händer inte sånt här i Sverige!?

*All återberättning är ungefärlig.. svårt att minnas exakt vad som sas


Lindsay in action

Night Games

My godness vad trött jag är på kvällarna jämt nuförtiden! All min tid går åt att orka hålla ögonen öppna i skolan och träna eller kolla lacrosse så det ska bli jätteskönt med helg nu även fast vi har en bortamatch på lördag morgon. Idag var det förresten "bring your kids to school" dag för lärarna, om det hade gällt för studenterna också skulle det varit galet mycket barn där, haha! Det var två galna tvillingar som var typ 5 som var med på min gym class och dom var the batting cage (där man kör baseball) och var grymt duktiga! Nu på kvällen har vi tagit foton med lacrossen och haft två matcher. Jag har äntligen fått en uniform nu så jag kan supporta riktigt mycket under matcherna och innan i skolan för det är så man gör här - alltså, har på sig matchstället i skolan så alla vet att man har match så dem kan säga lycka till.

Äntligen fredag imorgon så jag ska sova nu så det snabbare blir morgon, god natt!

Vänta, jag kommer snart, Björn!

Var på väg att skriva ett långt inlägg, svara på era mail och lägga upp bilder precis innan Jill bad så väldigt snällt om jag kunde stanna hemma med Lib och Nicka medans hon skulle åka till Gene som var någonstans, inte hade jag någonting emot det så vi tre hade det lite mysigt med popcorn, bullar och glass. Dem tycker att jag är en vääldigt bra barnvakt men jag vene om jag tänker berätta för Jill och Gene om vad jag låter dem äta och göra! Okej, en snabb uppdatering får det bli nu då innan jag somnar till Björn Gustavssons DVD! Det ni har missat i mitt liv är väl egentligen bara skola, två matcher igår (supervarmt väder, typ 25 grader!) som vi såklart förlorade, börjar vi se ett mönster? Idag var det bara träning vilket var skönt då vi inte haft det på ett dag. Imorgon är det matcher igen, ännu en ny skoldag och då kan ni även få lite nya bilder här på bloggen!

DC!

Kom hem rätt sent igår efter att vi spenderade dagen i Washington (pratade mycket svenska igår med Tobbe = väldigt knäppt för vi båda mixade språken ganska mycket haha!) så jag fick lov att vara hemma från skolan idag. Lite lyx ju! La mig på soffan efter en snabb dusch igår och slocknade innan jag hann lägga huvudet på kudden och vaknade upp där vid 6 imorse, tror nog att kroppen var inställd på skola men jag gick till sängen och sov till elva istället, skönt som tusan! Har gjort samma sak som alla andra dagar då jag har varit ledig och det är att ha druckit kaffe, gjort situps (får chock varje gång jag ser nytagna bilder på mig själv!) och kollat bloggar. Snart kommer Erin hem från skolan så då ska jag tvinga henne se på Ellen med mig, glad måndag på er alla!

  
  
  
  
   

Hos Camila (har varit saknad har)

Fordriver tiden har hos Camila med att kolla igenom bilder fran var tid har medans hon duschar och gor sig klar for shopping!


Haha fulisar!

Marry me?

Nu är jag off to Camila för övernattning och shopping sen imorgon åker vi till Washington DC, Nicklas here I come!

17 again

17 again med Sarina och Perola och ja, Zac Efron var så grymt snygg att vi satt som små flickor och fnittrade varje gång han log och sen efter det kom fjärilrarna i magen. Tänk vad karl kan messa med ens huvud sådär!

  


Match mot New Yorkers

Glömde ju såklart att ta bilder på Cash Next Top Model men jag kan bjussa på några pics från Varsitys lacrosse match som vi kollade på in den 25 gradiga värmen under den skinande solen, och imorgon kommer vädret bara bli bättre, så skönt!

  
Randi och Corey, JV laget och lite av Varsitys avbytarbänk
 
Corey är läskig och sen Naomi som försökte smita undan, haha..

Sarah flög över cykeln!

Go kväll på er!

Har tydligen sätt någorlunda bra ut idag för jag fick jättemånga komplimanger! Det var allt från mina skor till min sjal och mitt hår, då känner man sig lite extra glad sådär. På idrotten så fick vi dra ut med cyklar för det var typ 20 grader, skitmysigt var det. Min kompis Sarah, hon spelar i mitt lag, vurpade och flög över styret, så jävla läskigt! Som tur var så gjorde hon sig inte illa, jag blundade tills min andra kompis Gill sa att det inte var någe blod eller nått, haha. Efter skolan så hade vi matcher, jag låg och solade lite under Varsity matchen och jag tror nog att jag slumrade till ett tag för jag var så trött. Jag har varit så trött på sista tiden att det nästan är knäppt, får försöka bättra mig med sömnen. Vi förlorade båda matcherna stort, tror Varsity var 19-0 och JV 18-2 .. Hemskt vad dåliga våra lag är.. haha! Förresten, imorgon under lunchen ska vi ha "Next Top Model" i min skola där senior killar ska modella i tuxedos, ska försöka ta så många kort som möjligt! Har precis gjort klart planer för helgen så imorgon på kvällen ska jag på bio med Sarina och Perola (min födelsedagspresent från dem), vi ska se 17 again med schnygge Zac Efron, jag ser den på reklam hela tiden och suktar efter honom.  På lördag ska jag till Camila och sova över där sen på söndag ska vi tillsammans med andra utbytisarna till Washinton DC, kanske är det då Bäckis dyker upp och inser att jag är hans soulmate? Drömma kan man ju!

Wooops..

Jaha, så blir det ett sånt här inlägg där jag bara skyndar igenom eftersom ögonlocken snart slår ihop, igen.. Rätt rolig träning idag, körde stafetter där man skulle typ gå krabban, heter det så? Crabwalk på engelska iallafall och så körde vi skottkärran. Det var ju en chock för mina armar för några såna muskler existerar ju inte! Kul att köra sånt istället för att vi bara springer 13 varv eller 8 figure eights och allt annat tråkigt som vi gör, haha. Kom hem och sa nästan genast ja till att vara barnvakt så jag hängde med Libby och Nick hela kvällen, vi kollade på Beverly Hills Chihuahua och käkade popcorn. Nick var så söt när det var två hundar som började bråka i filmen så skyndade han att hålla ögonen för Justly (vår hund) och sa: Do NOT look, Justly!! Imorgon har jag ju skola som vanligt och sen är det hemmamatch!

Trött dom aldrig förut..

Satan i gatan vad det tar emot att skriva idag för jag är läskigt trött och det är American Idol just nu, temat är movies! Jag ville bara berätta att jag lever och har haft en relativt bra dag med skola, träning och ASgod middag: pasta, köttbullar i tomatsås, guacamole och cresent rolls!

Återkommer imorgon, peace out.

Myskillar

Okej, städning av rummet är nu avklarat. Det var inte så jobbigt trots allt, lyssnar på musik (knäppt att det tar emot så mycket att gilla Chris Browns låtar nu!!), dansar, sjunger och snackar lite på msn samtidigt vilket gör det bara kul. Läser mina födelsedagskort från mina kompisar här och så klumpar det sig i halsen för det känns som om att vår tid är ute snart, smart drag av mig.. Pratar med grabbarna hemifrån också vilket gör att det blir helt mixade känslor. Mest av allt så blir jag faktiskt glad för vi hade en så bra sommar förra året och för att jag lärde känna dem! Dom är så snälla, bland dem bästa killarna jag känner! Nu vet jag ju inte vad dem säger om mig bakom min rygg men helt ärligt, vilken normal människa skulle vilja vara elak mot detta ansikte? Jag säger ju det!








Mysdag

Sa precis till Erin att jag har varit så hemmamammig idag. Bakat bullar - kanel och vanilj - (dem blev godkända av Erin också), svarat på mail, diskat och snart ska jag tvätta också. Var det sånt här man trodde jag skulle skriva om när jag först berättade att jag skulle till USA? Haha, det tror jag knappast. Men det är rätt mysigt ändå, bara vara hemma och fixa och lyssna på musik. Har varit på jädrans bra humör idag, pratat med Karlsson (Hollah Karlsson!) och så ska Rascal Flatts snart uppträda på Ellen också! Nu saknas bara orken till att äntligen packa upp min väska från Hilton Heads och städa rummet..


Hos Muzz and Pop

Lunch hos Gene's föräldrar!

  
 

Happy Easter!

Satt och drack mitt morgonkaffe när det slog mig att jag kanske borde önska er alla en glad påsk och visa min easterbasket som stod utanför mitt rum imorse, gotti gott gott. Lunch hos Muzz and Pop (Gene's föräldrar) idag så jag sitter och funtar på vilka byxor som passar sig, anyway GLAD PÅSK!

P.S Redaktionen på idaiamerica-bloggen ser gärna att kusin Fia skaffar blogg D.S


Off to Ruffini's

Efter en låååång dag som bestått av att endast, förstnämnda av ren inpuls för Erbear fick mig att få dåligt samvete, av att gå till the tanning salon och fått samtal av en lite berusad syster och vänner som ville att jag skulle prata engelska, knäppisar, drar jag och the fam till en restuarang och firar Meg!

Fick armband och halsband av moster och familj i veckan och jag äälskar dem!


 

HM levererar alltid!

Filmen var urmysig och jag och Lib hade detsamma såklart. Nice med lite bonding sister-time! Passade Libby och Nicka en stund på eftermiddagen för Jill och Gene var ute och handlade. Känns annars som jag har sommarlov nu, kunde gå utan jacka idag för det var typ 15 grader, jag var ledig och vi grillade till middag. Imorgon så måste jag tvätta och städa rummet lite annars så är det inget planerat förutom att Meg kommer hem och vi kanske ska ha middag för henne eftersom hon fyllt år i veckan, om inte det så har jag lovat en kompis från skolan hur länge som helst att vi ska hänga och det kommer alltid saker ivägen som jag kan hitta på något med!



Bye Bye Hilton Heads

Lämnade paradiset igår vid 9 och kom hem runt 9 på kvällen. Hann med att se Twilight + allt extramaterial, Johan Glans dvd, sova och äta. Stupade nästan i säng (okej, soffan) när jag kom hem och sov nästan till 11 idag. Nu ska jag och LibbyLou gå och se Hannah Montana The Movie!


OHM

Middag på One Hot Mama's!










Förresten, såg precis en reklam på tv för volvo där dem sa god morgon på svenska och Didrik från Ebba och Didrik var huvudpersonen och så sa dem from Sweden with love, coolt ju!


Clemson!

Igår kväll skojade jag och Erbear om att eftersom vi är så nära (öhm, 5 timmar...) Clemson college kan vi ju lika gärna dra dit och kolla eftersom det är en bra skola, Megans kille går där och vi båda gillar South Carolina. Skoj blev till allvar och vi frågade AmMom om vi inte kunde åka och hon bara skrattade och sa att hon skulle tänka på det. Vid 2.30 bestämde hon sig för sig för ett ja, 4.15 väckte hon mig och 4.30 satt vi i bilen! Galen dag men helt sjukt rolig, Clemson var verkar hur bra som helst men både jag och Erin tyckte att det var lite för mycket ute på landet. Megans pojkvän visade oss runt, han är helt frälst i skolan och berättade verkligen ALLT. Så nu pappa, och ni andra, vet ni vad hemlisen var. Pappa har nämligen varit där några gånger och jag har hört om dem besöken så länge jag kan minnas så nu har jag ju äntligen varit där också. Självklart kunde jag inte hålla mig från att köpa en t-shirt till pappa och en hoodie till mig själv!

  
  
  

My dad is better than your dad

Pappa! Det var som du sa med låten, man måste ge den några lyssningar innan den blir bra men jag jobbar fortfarande på det. Förresten ni andra, min pappa läser min blogg varje dag innan han går till jobbet (äckligt tidigt oftast), är inte det gulligt? Juan, jag kanske har en grej på gång imorgon som du kommer att gilla men jag messar dig om det händer och om det inte händer så kommer du aldrig få veta var det var. Elakt va? Äsch, jag driver ju bara klart han får reda på det. Men var inte detta ett mystiskt inlägg så säg? Ett sånt som man verkligen HATAR som läsare, oh boy vad jag är en fuling ibland. Nu ska jag duscha och sedan kolla på One Tree Hill, god natt/morgon på er i lilla Sverige!

Låten som pappa ville att jag skulle ge en andra chans!

Shopping!

Tog sovmorgon imorse, till 9.30... ja, här ändras livet totalt. Innan USA tyckte jag att vakna innan 10 var supertidigt men inte längre. Det är ju ingen dålig förvändring ju men ändå en liten rolig grej att nämna sådär. Nog om det då! Det har varit ganska blåsigt här idag, solen sken men vindarna var off the hook så vi åkte till Tanger Outlets som ligger innan ön här och hör och häpna, jag köpte bara en sak och det var ett par supersnygga gladiatorskor. Har letat efter ett par såna nu ett tag och äntligen fanns dem i min storlek och så passade men också med mina breda fötter och höga anklar! Vi åt lunch på Back Yard Burgers som var grymt onyttigt men gott och sen åkte vi till South Beach och kollade i små affärer. Det blev att beställa hem mat, snacka och googla Colleges för jag och Erin har precis, lite tröga är vi allt, insett att vi kommer att börja College samtidigt eftersom vi båda har två år kvar av gymnasiet och sen såg ju vi såklart på American Idol. Jag frågade Nicka förra veckan om han ville att jag skulle gifta mig med Adam Lambert från Idol så dem två kunde bli bröder och det sa han att han ville. Så idag så sa han "Ida, can you please tell me when my brother is singing!? I'm sooo gonna vote for him!" För övrigt var Adam GRYM idag så nu gillar vi bara honom mer!

Stället vi åt lunch på och en superskön tröja som jag tänkte köpa men kände mig för snäll och struntade i det!
 

Försökte lära AmMom att posa men det passade sig tydligen inte..


Mina nya skor!
 

Mer bilder från Paradiset

Tennis!
  

Måndag - från att köpa fudge och hänga vid poolen till en blåsig middag utomhus!
  
  




Mycket bra humör!

Jag försöker jobba på brännan varje dag men det går väl sådär, benen är lite brända (mycket bra!) och en del av magen men resten vägrar bli brunt!! Det blir att handla olja ikväll och testa imorgon igen, min AmMom vill inte det men hon har ingen say in this för jag vägrar vara blek när jag kommer hem! Shopping idag i små söta affärer i ett Plaza här i området och det blev att köpa en tröja från en grocerystore som heter Piggly Wiggly (minns ni den från filmen Win A Date With Tad Hamilton?). Det blev att ligga vid poolen att steka när vi kom hem och lite motion i form av tennis med Nicka. Jag har det så himla bra här att jag knappt vill åka tillbaka till Coatesville, skulle lätt kunna bo här i framtiden om man hade dem slantarna. Ringde hem till Sverige och det var SÅ jävla härligt att höra era röster!! Nu sitter jag och lyssnar på Gavin Degraw och är på grymt humör samtidigt som jag fixar mig iordning för vi ska snart ut och äta mexikanskt!

Bilder kommer ikväll, pussar och kramar från en SUPERGLAD Ida!!

Tennis, Harbour Town och cykling!

Dag två, eller ja egentligen tre men andra riktiga dagen, här i Hilton Heads och den var lika bra som igår! Började med tennis imorse, jag och Nicka var vad jag kallade dreamteam men han nekade det och sa att this is not a dream, ida och jag kunde ju inte säga emot för det var ju ingen dream. Efter tennisen låg jag och Erin vid poolen lite innan vi gick hem, åt lunch och sen cyklade vi alla till Harbour Town där vi kollade i några affärer och åt glass. När vi kom hem så såg vi på en film, åt middag och kollade på Country Music Awards, det är fortfarande på tv men jag är ensam kvar som orkar vara uppe och kolla. Efter att jag flyttat hit till USA så har jag blivit helt inne på countrymusik och tror att Texas kanske hade varit något för mig ändå, haha.

Har ju även varit lite tufft ikväll för jag har precis fått the monthly gift så att säga och är hur känslosam som helst vilket ledde till att jag tänkte snäppet för mycket på mina bästisar hemma. Klart att jag inte vill vara utan dem någon gång men ikväll är det extra mycket saknad så ni får en sång tillägnad till er. Country, såklart, men tyvärr passar inte texten in så bra men låten är ju så jäkla grym!!



Sarish

Första gången jag har tillgång till internet och min svenska mobil och nu. mitt i natten hos dig, kan jag ju inte ringa heller. Eller jo, kan kan jag ju men på något sätt har jag lyckats bli ännu snällare än vanligt och väljer att börja med ett litet simpelt inlägg på bloggen. Grattis på födelsedagen bästis, hatar ju att jag är här och du är där vilket gör att vi är ifrån varandra (verkar logiskt), nej jag skojjar bara. Behöver skojja om det för att inte bli ledsen över att jag missade din artis (artonårs) dag och inte kunde höra av mig på något sätt för jag satt i en nedrans bil i en kortare evighet. Men jag älskar dig cherry pie och önskar att jag kunde ge dig chocolate covered cherries och seedless watermelon för nothing from the ground is good enough. Grattis!!





Uppdatering från SC

Lång bilfärd igår som började 5.30 och slutade ungefär samma tid på kvällen! Inte så farligt som jag hade trott faktiskt. Sov i början men sedan så sysselsatte jag mig med filmer och snack med familjen. Jag, Erin, Jill och Nicka åkte och hämtade upp middag igår och tittade i några affärer vid ett ställe som hette Marina, grymt mysigt. Allt här är så mysigt och idylliskt, jag älskar det! Huset som vi bor i, som är Genes föräldrars, är stort och jättefint! Idag har vi ätit lunch i Harbour Town, varit på stranden, grillat, jag har hunnit bränna benen och en del av magen och varit och handlat mat. Mycket bra första dag måste jag säga!

På vägen hit!
  

Huset!
   
 

Första kvällen
  

Harbour Town!
  
 
   

Hilton Heads, South Carolina

Spring Break började för min del nu på kvällen, imorgon bitti, runt 4.30, drar vi till Hilton Heads, South Carolina! Jag packade min väska för ett tag sen och nu gör vi alla oss redo. Ni som försökt ringa mig på min födelsedag kan göra ett nytt försök imorgon för jag kommer att sitta i bilen i cirka 12 timmar.. (hint, mormor, morfar och ann-katrin)

Nicka fick en bamsetröja från mamma och pappa när dem skickade paket på min födelsedag!

March 31st

Tack alla ni som grattade mig på min födelsedag! Jag kör en liten elaking och säger det till alla på en gång men jag har läst varenda en och uppskattar det supermycket. Har ju varit myndig i några dagar nu men kan inte direkt påstå att jag är speciellt äldre..

Hade en hur bra födelsedag som helst! Alla i skolan grattade mig, dem sjöng för mig tre gånger (en av dem var på tyska!), tjejerna vid mitt lunchbord hade bakat en cake och chokolate chip cookies och på träningen så hade två tjejer med sig cupcakes till alla för vi var två i laget som fyllde år. Efter träningen åkte jag och Jill till frissan så nu är mitt hår jättelite kortare men ack så mycket blondare. Blonda färgen är INTE speciellt snygg, mer gul än något annat. Jag var asnöjd när jag var hos henne men på kvällen insåg jag hur blond jag var, jag har ju varit svarthårig så länge jag kunnat minnas! Iallafall, när jag och Jill kom hem lagade vi middag, jag hade valt fajitas, öppnade paket från mamma, pappa, mormor och morfar och dem från min värdfamilj. Fick även SUPERFINA blommor från Sara och Lennart, tack såååå mycket tjejer och familjen!

Tjejerna vid mitt lunchtable


Öppnar Sverige-paket ovanför papperskorgen och visar upp att jag fick Patrik 1,5!
  

Det kom blommor i en stooor låda och sen lemoncake som vi använde som födelsedagstårta!
  

RSS 2.0