Torsdag

Sitter och laser vad jag gjorde dagen innan hemgang i juni. Da var jag ute med Andy och kallade honom for riddare i noden. Sanna ord. Maste bestamma traff med honom for imorgon kom jag pa nu. Det ar kul sahar nar man kommer aker hem vilka som haller kontakten och vilka som var ens riktiga kompisar nar man var har. Och vilka som blir glada nar man kommer tillbaka.

Det har varit sa skont att komma hem. Bara att fa sova i min sang har, hanga med familjen, traffa kompisar, ga pa bio, traffa Terry. Vanliga saker.

Skulle hanga i skolan idag sa jag akte dit men en tant i the guidence office sa att jag inte fick vara dar under lektionstid och fick istallet komma tillbaka efter skolan da jag inte hade tid. Jag som hade tankt saga hej till nagra larare, speciellt min favorit mr Smith, och min coach. Oh well. Jag skickar halsningar med Erin som hon far framfora till dem.

Tog det lugnt pa soffan halva dagen istallet. Kollade 10 things I hate about you serien, the Office och How I met your Mother on demand. Onskar att man hade sa pa TVn hemma i Sverige. Pa eftermiddagen akte vi och fixade Erins halloween costume sen till Wegmans for middag och darefter till Regals for att kolla pa bio. Hela familjen. Eller ja, inte Meg for hon bor ju inne i stan. Mysig dag och kvall, filmen var underhallande och vi alla satt hogst upp och dansade till latarna.

Imorgon ska jag upp tidigt och aka till Exton Mall for shoppa klart allt som finns pa min lista. Far kopa latta grejer da mina vaskor borjar bli lite tunga. 15 par skor tar lite plats..

Magen har svallt..

Okey, nu var jag sa uppe i min nordiga personlighet som jag gillar att kalla BBI (Bricks Breakar Ida) sa jag glomde att beratta om min gardag.

Kan saga sa mycket som att det spenderades lite pengar, bade saker som var pa listan och sant som jag gillade sadar spontant. Kom hem med flera kassar och magen liknade attlingmammans efter middagen.

Nu har magen gatt ner till ungefar halften och det var ju en 13-14 timmar sedan jag at. Hoppas att den gar ner till dess normala storlek snart sa jag kan ata frulle.

Terry kommer och hamtar mig om dryga timmen da vi ska ut och kaka lunch (okej, glom frullen!) och sen ikvall ska vi till skolan for Erin ar med i National Honor Society som ar en tillstallning dar man far utmarkelser om man har bra betyg. Den stora fragan ar, varfor ar Er med dar? Nej, nu skojade jag bara. Lite.

BB

Mitt alarm var stallt pa klockan 9 men mina ogon (en blodkarl har sprangts i ena mitt oga, laskigt va??) valde att oppnas vid 8. Okej tankte jag, en timme hit och dit ar val inte sa noga. Gjorde det dumma valet att kika lite pa facebook for det ar sa jag och mina kompisar kommunicerar har da jag inte har nagon telefon.

Vad ar det jag ser? Nagon har spelat Bricks Breaking. Jag blir lite sugen och tanker att ja, jag kan val kora lite eftersom jag har en hel timme till godo. Spelar en omgang, tva, tre. Det gar inte bra alls sa jag gar och sminkar mig.

Kommer tillbaka till datorn. I'm just gonna play one more round, okey? Sager jag till Justley (hund) som ligger bredvid stolen.

Omgangen gar sadar och jag nar rakar klicka pa en singel skriker jag: what am I doing!?!? Justley blir radd och gar till vardagsrummet.

En sista gang far du spela Ida (i mitt huvud). Vad tror ni hander da? Jag slar mitt rekord. Och framfor allt: Saras. Lyckan ar total.

NU kan jag verkligen saga GOD morgon!


Going to Lancaster

Igar hande knappt nagonting. Nar Jill kom hem hjalpte jag henne att laga Chicken Parmesan, drack en cider (halla jag ar ju pa semester, cider ar ett maste), vi at middag nar Geno kom hem. Efter det bytte jag fran dom ackliga kladerna, som da luktade matos, till nagot lite mer stylish och sa kom Andy och hamtade mig.

Vi akte forbi var kompis Shanaye's jobb men hon var inte dar. Ringde henne och fick reda pa att hon var hemma. Hem till henne och sa hon kunde umgas lite med oss och sen drog vi hem till Andy och kollade nagon laskig exorsism film om Emily Rose.

Jetlaggen har inte lagt sig sa jag kampade med att halla ogonen oppna under filmen, darav kunde jag utan problem hanga i min basement nar jag kom hem.

Vaknade halv 11 idag, stora framsteg da jag brukar vakna vid halv 7, 7 nagon gang. Hittills har jag bara duschat, spelat Bricks Breaking och nu ska jag ata Mac and Cheese till lurre.

Lancaster Outlets ar pa schemat nar alla kommer hem fran jobb och skola, ser fram emot some shopping och framfor allt min absoluta favoritrestaurang alla kategorier.... *trumvirvel* OLIVE GARDEN!

Update

Min plan pa att uppdatera har ju inte direkt gatt i las men vad ska man gora nar man inte har tid?

Snabb aterblick i Idas liv.

Fredag - det som stod i bloggen var fel. Jag har alltsa ljugit. Jag och Andy akte till skolan, men det ar allt som stammer. Efter skolan akte vi till Andys jobb for att traffa var kompis Chelsea, vidare till Exton Mall och gick ett varv sen skjutsade han hem mig. Pa grund av regnet sa gick Er och jag inte pa matchen, taskigt av mig for jag sa at alla mina kompisar att dra dit men sjalv dok jag inte upp, haha. Jag, Er, Jill och Libby korde Girls Night Out sa vi akte till Exton Mall (igen) for att shoppa. Jag fick bara med mig tva saker fran min langa lista men jag ska ivag imorgon och ga i the Mall ensam sa jag kan fixa klart listan. Somnade val runt 10.

Lordag - vaknade, hor (haha, alskar att inte kunna anvanda a, a och o) och hapna, kl 6.45 och kunde INTE somna om. Akte darfor med Jill till the grocery store vid kvart over 7 dar vi strosade lite. Vem aker och handlar vid den tiden undrar jag fortfarande!? Efter det tog vi det lugnt ett tag innan vi akte in till Philly for att traffa Meg och se hennes lagenhet. Jag kan inte vanta tills jag ska borja College... allt verkar vara sa jakla roligt! Vi at lunch, jag kopte en hoodie for att visa lite support for Meg och hennes studerande och sen satte jag mig pa taget for att aka till cousin Mandie. Hon och jag flangde runt mellan alla hennes kompisars hus och sen akte hem till henne for att ata pizza (andra gangen pa 3 dagar). Vi bestamde oss for att ga pa bio, Where the Wild Things Are. Den var lite seg for min del men det ar tydligen allas favorit barnbok har i USA sa alla andra gav den bara ros och inget ris. Jag och Mandie akte hem till henne, borjade se pa en skrackfilm men jag somnade. Trodde inte att Mandie skulle marka det men det gjorde hon... Hennes kompis kom over i slutet (precis nar jag vaknade) sa vi snackade lite med henne och nar hon gick sa gick vi och la oss.

Sondag - borjar komma in i tidsrytmen nu, ogonen slogs inte upp forens 10. Molto Bene! Fick i mig lite frukost och sen kom Terry och hamtade mig for vi skulle ivag pa ett pizza party (tredje gangen pa 4 dagar). Jag fick traffa nagra nya utbytisar, en var den sotaste lilla killen (okej han var 16 men en san liten sparv!) jag nagonsin sett. Dom verkar inte ens vara nara pa att vara lika bra som var grupp, och det fick jag bekraftat, men dom var snalla och jag antar att det ar det som raknas. Kandes sa bra och verkligen behovligt att fa traffa Terry, Frankie, Sue och the Simones. Ter skjutsade hem mig nar partyt var slut och sa hande vi har hemma hela kvallen. Jag, Jill och Gene at pumpkin pie och sen somnade jag vid halv 11.

Idag har jag utnamnt till min chilldag for resten av veckan ar planerad. So far har jag bara druckit kaffe, atit frulle, pratat med lite folk hemifran och spelat BB. Maste ova lite infor mitt och Saras lan pa lordag. 

Hoppas ni orkar lasa allt, I don't blame you om ni inte gor det for jag skulle aldrig orkat. 

Och just ja, om ni vet nagot extra jobb sa finns jag pa facean och [email protected]. Skulle behova ett asap sa sitt inte och tryck pa info som jag skulle kunna ta nytta av!

Har

Hit kommer man, kladd for kyla da det bara var nagra plusgrader hemma. Jag hade boots, leggings, varm troja, mossa och jacka. Nar Jill hamtar mig pa flygplatsen och vi kommer ut sa ar det ju hur varmt som helst. Jag var ju inte beredd pa 15-20 grader! Men oh well, far val kopa ett bar ballerina skor. Resan gick faktiskt riktigt bra och kandes skitfort. Somnade innan vi hann lyfta med flyget mot London, vaknade nar det var ca 45 min kvar och laste korkortsterori. Spring till nasta plan da det var daligt med tid emellan. Pustar ut nar jag satter mig i min stol pa planet mot Philadelphia, somnar (ooohh, big chock), vaknar, pratar med min granne Dolores bor halva tiden i Grekland och halva i Philadelphia, hon var lite for oppen tycker jag. Det blev att kolla pa the Proposal, ata lite, plugga korkortsteori igen till Christine, Two and a Half Men och Friends, somnade en stund till och sen vips sa var vi framme. Smidigt och snabbt.

Direkt nar jag kom hit blev allt vardag igen. Jag, Erin och Jill akte till nagon lokal dar Erin ska ha nagon charity grej for en tjej som har cancer, sen akte vi hem, at middag (pizza, haha), jag och Erin drog pa Field Hockey game dar jag traffade Ally och Brooke som jag stod och snackade med. Jill hamtade upp oss och val hemma gick jag och lade mig, klockan var da 9 har. Vaknde kl 11.30 nu pa formiddagen. Helt galet lange jag sov! Nu ska jag dricka kaffe, duscha och sedan kommer Andy och hamtar mig for vi ska till skolan en stund och sen pa bio.

Då var det dags igen

Här var det ju inte igår man skrev precis. Skönt att kunna vara tillbaka så snabbt igen tycker jag. Man vet ju aldrig hur långt det kan gå mellan vistelserna!

Skön förberedardag har jag haft idag. Kort dag med endast 4 timmar skoldag. Slog mitt rekord i Bricks Breaking. Två gånger. Tränade med Sarish, promenerade med Lennart till Willys vilket ledde till oändligt snack om allt och till sist en snabb promis med Mikey också. Färdigpackad och flygoutfiten är klar, skönt med snygga slapparkläder och så självklart turhalsbandet med grabbarna i. Nu är jag redo för att åka hem igen.



RSS 2.0