Mamsi

Sammanfattar helgen imorgon och bjuder även på bilder då. Ville bara kika in och säga grattis på mors dag till min lilla, vackra mamma. Henne träffar jag om lite över en vecka! Älskar dig så högt och skulle aldrig ha bett om någon annan mamma än dig.


Den heliga boken

Om vi har väntat på den här dagen och nu är den äntligen här, The Yearbook har kommit! Eftersom mitt sämsta efternamn (dock bara sämst idag) börjar på S var jag tvungen att vänta tills min näst sista period innan jag fick den men när den väl var i min hand så var all mödan värd. Nu är alla i skolan ute efter att få sin yearbook signed och signa andras, ett heltids projekt om ni frågar mig men riktigt roligt. Svårt att komma på bra saker att säga så jag tänker mest okej, vilka klasser hade vi ihop, kanske något minne eller annat löjligt man kan komma på. Kom tillbaka till en lektion och då var det min kompis Nicole som sa, "oh the tribute to you in the yearbook is so cute", "what tribute!?" sa jag och slet upp boken. Brevid mitt namn ser jag en liten text, jag kan låta er läsa själva vad det står. Jag blev väldigt berörd och så otroligt glad och tacksam för att alla är så snälla mot mig i Coatesville High!

P.S Man vet att man bor i USA när man inte tycker att det är konstigt att föräldrarna skickar in bilder på sina kids när dem var små och skriver saker som "I'm so proud of you for being so kind to God, your friends and family", "God Bless you my child" eller "As long as you follow God, you know that you're on the right path".

  
The Yearbook, första sidan och Lacrosse sidan

 
Mitt favvopar Joel och Shanaye sedan lite folk som skrivit några rader



Victory

Middag på Victory som är ett bryggeri, mamma och pappa ni skulle nog gilla det stället!

 
 

Cutie

Drar till en restaurang med familjen efter Ellen så jag lämnar er med en bild på Nicka från igår då han hjälpte mig att bära min dator ner till källaren. "Don't worry Ida, I got this!" sa han och bar datorn som nästan är större än han själv. Gullungen!


Here comes goodbye

Det har varit en rätt seg dag faktiskt men rätt skön ändå eftersom den inte har innehållt något alls egentligen. Har bara haft en liten BBQ med familjen och Megs pojkvän. Vi, de äldre barnen i familjen, såg Twilight nu på kvällen och jag sågade Edward och förstörde alla fina stunder. Måste göra det för att inte tycka att han är så snygg, hihi. Imorgon ska vi på Maryam's hejdå picnic för hon är den första att flytta hem nästa vecka och sen en Phillies match. Känslomässig men rolig dag antar jag att det blir! Nu ska jag kolla klart på My Best Friends Girlfriend, jag lär väl somna på soffan som jag alltid gör nu för tiden, spenderar nog mer tid på den än min säng, haha ...


Memorial Day

Igår var en fantastisk och hemsk dag. Fantastisk på så sätt att vi hade en underbar picnic i centrala Philadelphia med Maryam, hennes kompisar och såklart vårat gäng, att vi hade det jätteroligt på Phillies matchen samt jag att jag fann min amerikanska man. Åh, han är Nicklas Bäckström i amerikansk form och oj vad jag och Camila har försökt enas om vem som ska få honom och jag vann eftersom han är allt jag någonsin drömt om. Eller okej, efter Nicklas Bäckström då. Dagen var hemsk eftersom det var sista gången som jag såg Maryam förens hon åker hem och jag tror inte att jag kan prata om det utan att bli tårögd så jag struntar i att skriva något om henne.

  

  
  
  


Åh Lennart!

Lennart är allt en fin vän och nu vet jag varför jag tycker det. Borde jag vara lite rädd att hon försöker stöta på mig?

På msn för någon stund sen

josefin says:

japp

ida min vän jag måste bara säga

att du är alltid snygg men satan vad snygg du är på bilden i ditt näst senaste inlägg!

ida § your biceps are huuge, kiss me! says:

haha va?

nu blir jag ju generad

josefin says:

haha, men det är sant


BBQ

Hemma efter BBQn hos Daves syrras pojkvän. Efter att han kom och hämtade mig så åkte vi hem till honom så jag fick se vart han bodde och herregud, karln bor på landet, haha. Nej men han bor utanför Coatesville och dom har ett stall med några hästar och sen en hage där man kan träna hästen med hinder och sånt och sen coolast av allt, han har en get! Och det blir ju bara bättre när man får veta att den är bara hans. Hon heter Sandy och han fick henne när han gick i 4an. Han sa att han önskade sig en hund men hans mamma och pappa gav honom en get istället! Är inte det hur kul som helst? Jag kunde inte släppa det på hela kvällen! Dave hade iallafall en jättemysig släkt, eftersom det var nästan bara hans släkt där. Träffade helt otippat en tjej från mitt lacrosse lag där som tydligen är kusin med pojkvännen, jätte random tyckte jag! Kom hem för inte så länge sen och nu ligger jag på soffan med huvudvärk, pratar med Camila och fick nyss ett mess från Dave där det stod: my family loved you. Allt är som det ska med andra ord, haha!

  


Intercourse

Var tvungen att gå upp tidigt imorse för att jag, Jill och Meg skulle till Intercourse (betyder samlag) för att äta frukost med Jills kompis Michelle. Vi åt på nån restuarang, jag valde en omelett och ett glas orange juice. Efter frukosten gick vi runt lite eftersom det är en liten amish by med små affärer och sen åkte vi och köpte blommor till trädgården. Jag har precis duschat efter att ha legat ute ett tag och snart så kommer min kompis Dave och hämtar upp mig för att vi ska till hans syrras pojkvän på någon BBQ, det ska bli trevlans. Dave är en snäll kille han, messade mig nyss och frågade om det var okej att han tog sin jeep utan tak när han kommer och hämtar mig eller om jag ville att han skulle ta en vanlig bil. Jeep sa jag såklart och frågade varför karln ens skulle tveka? Han sa: I didn't know if you didn't wanna get your hair messed up. Haha, jag tyckte det var rätt omtänksamt av honom!

Har en riktigt bra hårdag, har jag inte? Kanske ser lite väl goth ut med svarta naglar. Jill trodde att jag gjorde det endast för att se likadan ut som min babe Adam Lambert och det kanske ligger en liiiiten sanning i det...


Jill och Meg utanför restaurangen!

Jon and Kate Plus 8

En liten uppdatering sedan sist jag hörde av mig, har spelat fotboll, kört baseball och football med Nicka, kollat på Mall Cop, ätit en grekisk sallad och snarrat med Sara och Per på Skype. Tyvärr dog min dator under samtalet, haha. Åh vad mysigt det var att prata. Är det någon annan som har Skype? Mitt namn är ida.sjogren där om ni har lust att adda. Nu lyssnar jag på If U Seek Amy med Britney, Permanent med David Cook (bästa låten, youtube:a NU!) och Stay med Gavin medans jag väntar på att min kompis ska sluta jobbet så vi kan umgås och en annan kompis som ska messa mig så jag vet när han ska hämta upp mig imorgon för en BBQ! Okej, det var nog allt för tillfället. Over and out.

En liten flickas önskan..

Lilla mamma, kan du köpa boken På grund av Leon av Jenny Leeb och ta med den när du kommer hit?

Tack min ros.


Bored

Har ingen skola idag så jag vaknade vid 10 och messade Camila direkt för att rub it in her face, så att säga. Hon hade sitt senior graduation project att present, något jag inte behöver göra för detta år räknas ju inte för mig men det gör det för henne. Skadeglädje är den enda riktiga glädjen, eller hur är det nu man säger? Jag är lite bored faktiskt, lyssnar på Gavins nya skiva (tjejer den är så bra!!), Rascal Flatts och The All-American Rejects. Har inte bytt från mina pjyamasbyxor heller så allt är fortfarande slappt. Vet inte vad jag ska göra resten av dagen, kanske messar en kompis och frågar om hon vill se Dance Flick ikväll för jag har väntat i år på att se den! Okej 2 veckor men det har känts som minst ett år.

Hollah från Coatesville!


Modell bild från Wildwoods..

L B

Mer bilder från Lacrosse Banquet!

  
Jill och Erin, Seniors (jag med chockrosa skor)
 
Certificate och mitt Varsity Letter (tydligen mycket prestigefullt här!)
  
Coach Pinnix och chocolate fountain, jag och Hillary samt lite presenter

Fluff är Fluff

Pratade med mamma för ett tag sen och råkade nämna att jag har börjat med en ny grej på lunchmackan och det är fluff. Mamma frågade, vad fan är fluff!? Men fluff är fluff sa jag och på den vägen kom vi ju ingenstans. Fluff är mjuk marshmallows som man kan bre på till exempel mackan. Jag blandar det med peanutbutter, något som förövrigt har blivit så totalt vardagsmat för mig och det känns som om jag alltid ätit det men det är ju bara så amerikanskt. Mamma började skratta och sa att vänta dig inget sånt här hemma och då slog det mig att fan, vad min inställning har förändrats! Hemma hade jag aldrig någonsin ätit något så jävla onyttigt men här bryr jag mig knappt och kroppen har ju fått stryk av det. Samtidigt har det varit jävligt gött att strunta i att bry mig om vad jag käkar varenda sekund av dygnet, sånt har jag ju Sverige till!

En typisk Ida-I-America-Lunch!
En fibermacka med peanutbutter och fluff, en vattenflaska, fruitsnacks, en fiberbar, goldfish (satan vad jag kommer att sakna det sen!!) och lite sun chips multigrain!

Lacrosse Banquet

Hade Lacrosse Banquet igår och kom hem efter 10 så jag orkade inte logga in på datorn och lägga upp bilder så det får bli nu istället. Klockan är närmare 20 i 12 men jag har inte skola förens kl 10 imorgon så jag kan gott stanna uppe lite längre än vanligt, sånt gör Ida Sjögren till en mycket glad kvinna (kan inte säga tjej längre eftersom jag är över 18)! Okej, så under en lacrosse banquet så äter man, vi hade buffet med pasta, chicken wings, meatballs, salad, chocolate fountain, jordgubbar, marshmallows och annat gött. Efter det var det priser man kunde vinna och helt otippat vann jag, skrek rakt ut och alla skrek: Yeah Ida, you go girl! Jag ropade: Hollah och vinkade glatt till mina lagkamrater med föräldrar, haha. Sen var det utdelning av lite awards och presenter för oss Seniors och efter det hemgång!

  
  

Kan helt plötsligt inte lägga upp mer bilder så jag får fortsätta imorgon!


Vad händer sen?

Sitter och smuttar på kaffe samtidigt som jag kollar med ena ögat på Ellen (här hemma vet man att Ellen klockan 3 är heligt för mig så ingen vågar ens störa, haha!) och andra läser igenom gamla inlägg från min vanliga blogg. Det påminner mig om något, mitt helt annorlunda liv hemma med andra människor, intressen och vanor. Och jag är ju så självisk. Allt handlar om mig, vad som händer under mina dagar, mina nya kompisar och familjemedlemmar och jag frågar aldrig vad det är jag missar, vad som händer i mitt gamla liv? Saknar man mig och känner en liten tomhet eller har allt bara flytit på som vanligt? Jag saknar mitt gamla liv men bara lite för man förändras ju, anpassar sig till nya livsstilen och skapar nya minnen med nya människor. Låter det elakt? Hur mycket jag än älskar min familj och alla mina vänner hemma och dem kan ju inte ersättas men jag har ju adderat så många till mitt hjärta på sistone. Kan ju inte ens tänka mig ett liv utan att vakna upp av att Jill mixar en smoothie på morgonen, att fråga Gene om hur vädret är efter att han har varit ute med hunden så jag vet hur jag ska klä mig, höra Nickys alla sköna kommentarer, kolla iCarly med Libby, ha sleepovers hos Camila, vara världens bästa trio med Nurjan och Julia, gå på lacrosse träningar efter skolan eller att lyssna på allt skvaller som tjejerna vid mitt lunchbord har att komma med. Men ibland måste man påminna sig själv om att det här kommer så väldigt snart att ta slut. Det är så mycket jag har vant mig vid som jag vill ha kvar för alltid och på ett sätt kommer jag ju alltid ha med mig det men då är det endast sparat som minnen, vilket är bättre än inget alls antar jag. Det är ju bara så jäkla svårt att lämna en vardag bakom sig..

Ida is busy and I like it

Varje gång min lilla syster skriver om mig i sin blogg så får jag alltid så många fler besökare, och jag gillar de! Hoppas dem stannar också, haha. Jag har gjort så otroligt lite idag att det nästan är löjligt men snygga kläder som tusan hade jag. Fotade ju inte för det är ju inte någon jäkla modeblogg jag driver här. Pratade med pappa på skype i över en timme, jag kunde se han men han kunde inte se mig. Han är en kul prick han, visade foton på sig själv från 1984 i webcam och trodde att jag skulle kunna se på dem, haha. Åh, jag ler bara jag tänker på det. Sen gjorde han poser och snackade engelska med värdmor min, you go paps! Har gjort klart 2 german projects som är due imorgon, började klockan 9, wooops. Jag är inte så driftig i skolan som förr men vad gör det när man bara har några veckor kvar? Jag har så mycket planerat nu mina sista veckor, hela helgen är fylld med två bio besök (äntligen ska jag se dance flick!), bbq hos min kompis syrras pojkvän (hängde ni med där?), brasiliansk restaurang, hershey park, Maryam's hejdå picnic (kommer bli så jävla jobbigt!) och sen Phillies game. Herrejävlans, när ska jag ha tid att sova ut? I Sverige tror jag. Och detta var endast mitt schema tills på måndag!


Wildwoods

Back from Wildwoods och det var ju såklart hur mysigt som helst! Mat, the beach, boardwalken och så har vi försökt bestämma vilken utbytesstudent Thales värdfamilj ska ha efter sommaren, jag röstade på en svensk kille och Thales båda värdsyskon och jag är jättebundis så jag har en stor talan när det kommer till slut resultatet. Hans värdbrorsa Tone är 14 år och han är min Albin här i USA inte klarar jag mig utan en lillebror att bestämma över! Här har ni helgen i bilder och låten som vi ansåg vara "The Wildwood-song", enjoy hörni!

P.S Do you remember when we first met, I sure do! It was sometime in early September... D.S

  
  
  
  
  
  


Dorney Park

Fasiken vad glad jag blev när jag loggade in och såg att några visste minsann vem jag menade, haha! Och det bör nog tilläggas att Mr Smith är över 60.. alltså, ingen Nathan!

Dagen har spenderats i Dorney Park för vi hade en field trip med skolan, dessa två tjejer, Ally och Katie, på bilden nedan var det som jag åkte dit med! Måste berömma mig själv lite för att sedan jag kommit till USA så har jag slutat vara så rädd för allt hela tiden, typ som idag då jag åkte alla rollercoasters hipp som happ, även de som gick upp och ner, åt sidan och bakåt. Okej, lite överdrivet men läskiga var dem! Jag var bara lite nervös och höll på att freaka ut innan varje men efteråt var sken jag som en sol eftersom det var så kul! Sjukt rolig dag men nu har jag allt lite huvudvärk. Kom hem precis in time for dinner tillsammans med familjen och morföräldrar, mysigt. Åker tyvärr till Wildwoods imorgon med gruppen och är där tills på söndag så jag kommer inte att träffa dem något mer denna gång. Mitt tåg går klockan 7.20 imorgon bitti och jag har inte packat än, hur jobbigt kan det bli? Nu måste jag allt messa klart Camila, svara på Lennarts blogg inlägg och sedan börja packa!



För några år sedan så hörde jag denna låt i filmen Get Over It och har lyssnat på den ända sen dess. Inte tänkte jag på att Allys riktiga namn var Alison så jag tror nog att ödet visste att jag skulle skaffa mig en kompis med det namnet!


Just like a Circus

Till en början var min gårdag en helt simpel vardag med inget alls speciellt inplanerat. Sedan kom min kompis Danielle till min lektion efter lunch och frågade om jag ville sälja pretzels med henne och inte sa jag nej till ett erbjudande att få skippa min class! Min gympalärare kom och satte sig vid bordet där vi sålde och hjälpte oss att sälja genom att skrika och vissla i sin visselpipa så folk inte skulle våga annat än att köpa från oss, inget bra säljarknep måste jag berätta. Iallafall, jag sa till Mr Smith, det är min gympalärares namn, precis innan vi skulle packa ihop att han kunde väl minsann köpa en pretzel från oss? Han sa till mig: I'm a teacher, do you think I'm made out of money? Jag: No, but oh well, never mind then! Så packade jag och Danielle ihop grejerna och började gå därifrån, då skriker Mr Smith: Ida, wait! Och så kommer han fram till mig och plockar upp ett armband (ett som man köper från några folk på skolan och så går pengarna till forskning om cancer), han knyter det runt min hanled och säger: Don't say I never gave you anything! Tjejer, jag vill se en kommentar nu och berätta vilken kille jag tänkte på direkt när dem orden kom från hans mun!

Early dismissal idag så vi slutade runt 12.50, kommer in mer och mer i skolan för varje dag som går så nu känns det bara bra att vara i skolan hela tiden, haha. Efter skolan åkte jag på Circus med Sarina, Perola, deras värdmamma och värdsyrra, riktigt kul faktiskt! Kom hem så nedrans sent bara så nu kommer jag aldrig att orka upp imorgon bitti..

  
  


Adam freakin Lambert

Jag tror jag har åkt på senioritis, alltså att man som senior inte har ett dugg lust med att göra något i skolan. Ändå ger alla mina lärare mig en massa jobb och projekt och gud vet vad. Ser dem inte att dem borde lämna mig i fred så jag kan läsa ut min bok? Sablans människor. Men några få veckor till ska man väl klara av, efter det lär jag väl göra allt för att komma krypandes tillbaka! Jobbigt att man inte kan uppskatta det man har just nu, att det alltid ska komma efteråt!

Något annat som är jobbigt är att jag har så mycket fritid nu! Vet ju inte vad jag ska göra för att fördriva tiden med. Kom hem efter skolan idag, ringde mamma, gjorde en fruktsallad, kollade Ellen, drack kaffe och bara hängde. Efter middagen drog jag med Libby och Nicka ut (min form av motion) till the swing set och så körde vi fotboll på baksidan. Gick ju självklart in när det var dags för American Idol och jag tror jag dog en liten stund när Adam sjöng U2:s One, kanske nästa resa borde gå till California för vårt bröllop?


O T H levererar alltid!


Mormor och Morfar!!!

Har riktigt goda nyheter att komma med, mormor och morfar kommer hit den 3e juni! Åh så glad jag blev när jag fick veta det! Sitter och skriver ner allt jag vill visa och göra så det kommer inte att bli en enda lugn stund.

Tobbe gav mig Aldrig Fucka Upp av Jens Lapidus i helgen så jag har typ läst den under varje class idag, haha. Kan knappt lägga ifrån mig den så bra den är, kommer nog köra läsning hela dagen imorgon också. Vem behöver skola?? Efter skolan drog jag med Ally, Christi och Brooke till en tanning salon för att bättra på brännan till Prom och efter det gjorde jag inte mer än att prata med min lilla svenska familj och gick ut på två promenader. En av dem var med Nick, han ramlade tyvärr och började blöda på knät så vi gick hem och så bytte jag ut Nick mot Libby, otroligt att dem litar på mig att ha hand om deras barn, haha.

God natt allesammans!

Mother's Day!

Det är Mother's Day här i USA så vi har firat Jill!




Knobels Grove Camping

Har ju skaffat mig några av de bästa vännerna någonsin här och dem gjorde ju såklart resan lika bra som jag hade väntat mig! Vi gjorde inte så mycket förutom att umgicks, satt vid elden på kvällarna och grillade smores, var på ett nöjesfält och åt i massor. Precis vilka mysigt som vi brukar ha det! Vi hade ett snack om att förbereda oss inför vår hemresa vilket gjorde oss alla riktigt deprimerade och insåg att vi åker ju hem snart, konstigt att tänka att vi bara har två träffar kvar tillsammans. Sjukt... jag vill inte åka hem igen, detta är ju mitt hem nu.

   
  
  
  
   
   


Pappas pose..

Klockan är snart 9 och jag sitter och dricker en kopp kaffe (har snott Gene's kopp) samtidigt som jag väntar på Terry som ska komma och hämta upp mig! Tror nog att vi kommer ha en bra helg för i det sällskapet har man aldrig tråkigt. Bara en månad kvar tillsammans, nu tar vi vara på den tiden!


Like father like daughter...

Lacrosse the Universe

Nu när Erbear har skaffat pojkvän har vi fått skjuts till skolan på köpet och jag gillar det som tusan. Jag kan sova 10 extra minuter och jag slösar inte en enda sekund av den tiden, så otroligt värt det. Det känns som om att jag aldrig gör något productive i skolan, har aldrig en enda läxa och har inte haft prov på jättelänge. Allt är bara så bra just nu att man nästan får nypa sig lite i armen. Förutom att vi förlorar varenda match i lacrossen, haha. Men det gör ju inte mig något! Så synd att det bara är en match kvar och den är imorgon vilken jag kommer att missa på grund av campingen. Vad ska man göra nu på fritiden liksom? Hoppas och tror att jag kommer att hålla kontakten med tjejerna därifrån. Eller jag vet ju att jag kommer hänga med vissa därifrån men jag menar dem som jag inte pratade lika mycket med som dem som jag umgåtts med på sistone, förstår ni vad jag försöker förklara, haha?

Packar just nu samtidigt som jag kollar på Road Trip och tvättar. Kan ju aldrig göra något i tid...

Trevlig helg och till min mamma och pappa, ring mig imorgon när klockan är ungefär 4-5 hos er!


För jag har bara... regn hos mig..

Jag brukar gå runt som en freakin zombie hela tiden i skolan på grund av att jag går och lägger mig försent och eftersom vi har haft matcher nästan varje dag denna vecka så har jag klätt mig i mjukiskläder också vilket inte hjälper situationen heller. Folk får tycka som dem vill men jag vill helst bara att sova! Det kommer ju att dröja ett tag innan det händer för på fredag drar vi (utbytisarna) till Knobles Grove för camping hela helgen vilket betyder ingen sömn. Usch och fy. Tacka vet jag nästa helg då jag inte ens ska kliva ur sängen på morgonen, jag stannar där tills det är dags att sova igen istället. Matchen idag gick iallafall hyfsat, vi spelade mycket bättre än vanligt men förlorade ändå. Efter den långa bussresan hem, på circus en timme, så drog jag, Ally, Brooke, Katie och Lea (ville bara namedrop:a lite namn eftersom innan jag åkte till USA var de amerikanska namnen det jag ville läsa i utbytesstudenternas bloggar!) till Applebee's för att äta middag. Kom hem för någon stund sen och nu ska jag knyta mig för det är SENT!

Regn under Senior Night!

  
  

Helg och Senior Night

Nu far jag allt be om ursakt och aven skammas lite over att jag inte har uppdaterat pa lange men det har varit lacrosse varenda dag sen har Camilas vardpappa tagit sig en titt pa min dator som varit ganska seg ett tag! Sitter i skolan och bloggar for vi har ingen riktig lektion sa jag kan bara gora lite vad jag vill pa datorn, valdigt nice. Under helgen hade jag besok av Camila, hon kom pa fredan, da gjorde vi ingenting forutom att kolla film for det var sent pa kvallen nar hon anlande. Vaknade tidigt pa lordagen for att aka till Shady Maple, bland dem storsta frukost utbudet jag nagonsin sett! Vi at ratt mycket sa nar vi kom hem tog vi en nap pa tva timmar, haha. Akte till Exton Mall och fixade mors dag presenter till vara vardmammor och sen akte vi hem och kollade film pa kvallen, Not Another Teen Movie och Disturbia. Jag har fatt nan dille pa den forstnamnda filmen, vet inte varfor, haha! Vi gick upp tidigt aven pa sondags morgon for mina vardisar skulle in till Philly for att hamta massor av Megs saker sa dom droppade mig och Camila hemma hos henne, vi gick upp typ 10 min innan vi akte sa jag kom dit med pjyamasbyxor och en stor tjocktroja, haha. Dar fixade Randall, Camilas vardpappa, min dator, jag hade webcam konversation med Elin och sen duschade jag och gjorde mig i ordning sa vi kunde aka till King of Prussia Mall for att ata lunch. Motte min vardmamma, Erin och Nick dar, dom shoppade prom dress till Erin, sen akte vi hem for Erin skulle jobba och jag skulle pa en lacrosse BBQ. En tjej fran mitt lag, Ally, kom och hamtade mig och sen akte vi dit, det var valdans trevligt men vi stannade inte sa lange for vi skulle hem till en annan tjej och gora Senior trojor for var Senior Night Game som var igar. Senior Night ar nar alla seniors gar tillsammans med sina foraldrar, i armkrok, ut pa planen samtidigt som dom berattar lite om dig och din framtid i hogtalarna, det var hur kul som helst och riktigt kul att dem gor en sa stor grej av det. Synd bara att det regnade som aldrig forr, jag spelade forsta halvleken i JV matchen och jag var helt dygnsur! Idag har vi matcher igen, lika sa varje dag tills pa torsdag, och det ska regna alla dagarna..

Som sagt, ledsen for dalig uppdatering men man kan ju inte vara bra pa allt!

Och tack HANNA for att du alltid kommenterar

RSS 2.0