I caught myself

Ar ju som sagt hos Camila och vi har det riktigt trevligt maste jag saga. Jag tog taget hit igar sa Camila och hennes vardmamma Paula hamtade mig. Vi akte hem, hamtade hennes vardpappa och brorsa och sa akte vi till Dave and Busters for middag. Deras nedervaning ar ett stort gameroom sa vi spelade alla mojliga olika spel, det var asroligt. Nar vi kom hem sa kollade vi lite pa TV men vi bada var trotta sa vi gick och la oss i ganska normal tid. Vi vaknade imorse, at frukost och kollade Scrubs. Jag duschade och fixade mig for en stund sen och nu gor Camila desamma medans jag laser Eclipse. Ska forsoka halla mig borta fran den tills jag kommer hem men det ar ju ratt svart, haha. Snart ska vi till King of Prussia Mall och shoppa sa om en mamma Marie-Louise eller en pappa Juan laser det har sa ska ni veta att don't worry, jag behover inga pengar insatta pa mitt konto men om ni nu sa gaaaarna vill det sa ska jag inte stoppa er!

Har har ni bra lordagsmusik att lyssna pa, ha det bra friendisar!

Where everybody knows your name!

Nu drar jag till Camila för helgen och en present får ni också i form av denna låttext, man blir ju så glad av den!

Making your way in the world today takes everything you've got.
Taking a break from all your worries, sure would help a lot.

Wouldn't you like to get away?

Sometimes you want to go

Where everybody knows your name,
and they're always glad you came.
You wanna be where you can see,
our troubles are all the same
You wanna be where everybody knows
Your name.

You wanna go where people know,
people are all the same,
You wanna go where everybody knows
your name.

Full Lyrics never actually aired

Making your way in the world today
Takes everything you've got;
Taking a break from all your worries
Sure would help a lot.
Wouldn't you like to get away?

All those night when you've got no lights,
The check is in the mail;
And your little angel
Hung the cat up by it's tail;
And your third fiance didn't show;

Sometimes you want to go
Where everybody knows your name,
And they're always glad you came;
You want to be where you can see,
Our troubles are all the same;
You want to be where everybody knows your name.

Roll out of bed, Mr. Coffee's dead;
The morning's looking bright;
And your shrink ran off to Europe,
And didn't even write;
And your husband wants to be a girl;

Be glad there's one place in the world
Where everybody knows your name,
And they're always glad you came;
You want to go where people know,
People are all the same;
You want to go where everybody knows your name.

Where everybody knows your name,
And they're always glad you came;
Where everybody knows your name,
And they're always glad you came...

Roligaste på hela dagen

Engelskalektion i biblioteket.
Vi jobbar på våran graduation project.

Biblioteksläraren: How's it going?
Jag: Just wonderful! I have 5 articles now.
Bib.: That's great Ida! So when's this baby suppose to be done?
Brooke: WHAT!?!? Ida, are you pregnant??
Jag (vänder mig om): Mhm, yeah?
Brooke: OH MY GOD
Cierra: Brook you're so stupid.
Bib.: Sorry that I confused you Brooke; Ida when's this PROJECT suppose to be done?
Brooke: Oh okey, I was just gonna say you don't look pregnant


Sovmorgon

Slog på nyheterna imorse och såg att min skola hade en 2 hr delay, när ska detta ljuva liv sluta? Jag, som redan hade pudrat, bronzat och roughat ansiktet och satt på maskara på ena ögat, la mig i sängen igen och sov ytterligare två timmar. Det var riktigt skönt och solen sken när jag gick till bussen med ny, superbra musik i ipoden (ni får smakprov här på bloggen denna kväll/natt). Utöver skolan har jag bara varit på basketmatcher borta i Avon Grove, förluster igen så nu är vi riktigt körda denna säsong. Kom hem vid 10 och var tvungen att gå igenom hela kvällsrutinen med dusch, lunchpackning, klädesframtagning, bloggkoll, mailat Hanna, Fia och Lennart och nu kan jag äntligen, vid midnatt, gå och sova. Imorgon är det sleepover hos Camila som gäller och jag kan knappt vänta för det ska bli så roligt!

Lugn och skön musik som funkar skitbra som tidsfördriv i skolbussen på mornarna. Från Twilight, såklart.. är man besatt så är man.


Ledig - igen

När Ellis berättade för att skolan var stängd idag på grund av snön så trodde jag inte på honom. Tog väl några minuter innan jag insåg att han var allvarlig så jag sa bara god natt och gick tillbaka in till mig. Kämpade ett bra tag med att somna om men det gick verkligen inte så jag kollade nyheterna istället. Dagen flöt på rätt fort även fast jag inte gjorde något produktivt alls. Läste Midnight Sun (Twilight fast från Edwards point of view), kollade en film, några serier och helt plötsligt var det kväll. Städade upp lite i mitt rum och åt middag nu på kvällen och mer än så har det inte blivit. Riktigt slapp och skön dag. Vågar man hoppas på en ledig dag till?

Alla behöver en karl som Edward Cullen

"Well, look at me" she said.

I was looking. All I ever did was look at her. What did she mean?

"I'm absolutely ordinary, " she explained. " Well, except for the bad things like all the near death experiences and being so clumsy that I'm almost disabled. And look at you" She fanned the air toward me, like she was making some point so obvious it wasn't worth spelling it out.

She thought she was ordinary? She thought that I was somehow preferable to her? In whose estimation? Silly, narrow-minded, blind humans like Jessica or Ms. Cope? How could she not realize that she was the most beautiful... most exquisite.

Those words weren't even enough.
And she had no idea.

Drömmen om Elin

Det blev förlust båda matcherna som tjejerna spelade så nu är dem ganska körda när det gället slutspelet. Hade ju varit lite kul med slutspel men ändå ganska skönt att inte behöva åka på matcher tre gånger i veckan för jag känner inte tjejerna i laget så bra och dem verkar nöjda så, haha.

Stod i badrummet nyss och då slog det mig, att jag längtar verkligen efter min syrra just nu. Jag saknar ryggkoll. Om jag ska vara ärlig så tar Elin alltid hand om mina finnar (vadå äckligt, alla har dem ju!?) på ryggen och nu har jag fått en i örat som gör jätteont. Hade jag varit hemma hade Elin redat fixat det där och nu stod jag där helt ensam och visste inte alls vad jag skulle göra för sånt behöver jag ju aldrig tänka på när hon alltid finns tillgänglig. Att hon tar hand om mina obehagligheter är det bästa beviset på ren kärlek. Håll ut nu Elin. Det kommer bättre tider, det är jag säker på. Sistaaaahs!

Och ni andra, låt henne va för tusan och sluta kommentera skit i hennes blogg.

Det snöar här nu så jag går och lägger mig i hopp om ännu en ledig (snö)dag imorgon, god natt.

P.S Mamma skrev kjam i ett mail till mig. Hon är nördig. D.S


Skulle kunna ha det såhär varje dag!


Skön sovmorgon till nio, blev inte lämnad ensam förens klockan tio. Har hittills ätit lite lakrisal, en apgod smörgås med avocado, tomater och fetaost, bryggt nytt kaffe för Ellis gör alltid hazelnutkaffe på morgonen (superäckligt!), gjort lite yoga på excercise tv, läst tidningar och till sist duschat till tonerna av Journey då jag tog med ipodhögtalarna till badrummet.



Allt jag har planerat för dagen är basketmatcher, samling vid skolan klockan 4.45, hur bra är inte livet just idag??

Paket från mm och mf


Och dem har gjort det igen

Åh, försöker lägga ut bild på mitt efterlängtade paket från mormor och morfar som kom idag men det vägrar ju att fungera. Tänk er iallafall smågodis, tidningar, lakrisal och choklad som ligger på min säng och suktas! Grymt svårt att hålla sig undan från godiset men jag vet iallafall vad jag ska ägna min lediga dag åt imorgon och det är att läsa svenskt skvaller, MYYYYYYS!

Tack ni bästa för ni alltid vet vad jag vill ha!!!

Obsessed..

Tog med mig New Moon till skolan imorse, dumt, jag vet för jag visste ju att jag skulle börja läsa den. Försökte verkligen stå emot tills imorgon då vi ska skulle sitta i auditorium och bara vänta från kl 7.30 - 11.45 för alla utom seniorsarna har prov och då skulle ju jag ha varit tvungen att ha något att läsa. Kunde jag vänta med att läsa boken? Nej, jag har noll kontroll på vad jag gör. Har ju för tusan läst ut boken nu, över 500 sidor på en dag. Jävligt spännande bok, haha...

Nu visade det sig tydligen att man inte behövde komma till skolan imorgon, eller det är vad jag har hört iallafall, så jag har en ledig dag framför mig som jag kan ha HELT för mig själv för alla andra är på jobbet/skolan/dagis, MMMMM säger jag bara.

Förresten, det har varit ännu fler bränder här i helgen. Dem tror att det är gäng som ligger bakom det och dem satte eld på ett radhus nere i city som slutade med att 15 (!) hus bredvid strök med. Nu är Coatesville officiellt i kris eftersom dem inte kan hitta dem som ligger bakom det! Sammanlagt så har det varit över 30 bränder sedan 2009 startade, man undrar ju när dem kommer att få tag på gängen..


New Moon

Hade planer på att kolla min lacrossematch men för att vara lite sjysst mot Deanna (som jag alltid är..) så sa jag att jag kunde strunta i det vilket gjorde henne jätteglad för hon ville bara vara hemma och, jag citerar, myyysa hela morgonen. Efter hennes morgonmys så åkte vi till McDonalds och åt lunch, Ben fick håret klippt efter det och sedan tog vi oss till Barnes and Nobels där jag skulle handla min efterlängtade New Moon, efterföljaren till Twilight. Min shopping tog ca 2 minuter: jag såg boken, hjärtat gjorde ett glädjeskutt och jag gick till kassan för att betala. Man trodde ju att det var it liksom men nej, grabbarna skulle titta i 103 år efter böcker så jag satte mig på Starbucks som finns där inne och drack kaffe och läste tidningar. Man får nämligen läsa vilka tidningar och böcker som helst på Starbucks utan att behöva betala för dem. Helt klart ett av de bästa ställena här!

 

Åh vad jag är sjuk!

Sitter just nu och kollar på Showbiz Tonight och ser att Heath Ledger har blivit nominerad till en Oscar, sånt är fint tycker jag. Dem pratar om att den ska gå till hans lilla dotter. Nu blir jag verkligen så sugen på att se The Dark Knight för jag har inte gjort det än..

Och jag är fortfarande dunderförkyld och har lite feber. Så jag tycker rätt synd om mig själv fortfarande för jag kan ju inte spela Lacrosse imorgon då. Nu har jag varit sjuk i en vecka, har gått från magen och uppåt, haha. Undrar när jag blir helt frisk? Jag har tydligen smittat alla i vår familj så alla är rätt sura på mig, haha.. woops.

Dags för bed, sov gott och hoppas att ni är friska där hemma!!

P.S MF = Juan?? D.S


Förkyld som aldrig förr

Blev inget inlägg igår eftersom jag var rätt trött när jag insåg att jag ännu inte hade uppdaterat bloggen så jag valde i att strunta i det och dessutom hade det inte hänt så mycket roligt heller. Eller, det är ju inte helt sant för på idrotten frågade min lärare vad min pappa hette och så sa jag Johan (joan) vilket han tyckte lät som you won, så nu är det tydligen det roligaste som hänt på länge att säga att Idas pappa heter you lost, haha.

Har åkt på världens dunderförkylning. Jag bara nyser och snorar hela tiden och så låter jag som en karl.. Ellis har gett mig försvinn-härifrån-förkylningen-tabletter som jag knaprar så jag blir frisk igen!

Idag var det rolig skola, snack med mamma och pappa, snack med SARA och LENNART (sååååå roligt att höra deras röster!!!!), Isabel kom hit en kort stund för att barnvakta Danny så vi kollade film och snackade lite och efter hon drog har jag bara kollat lite TV och duschat.

Morgondagen innehåller bara basketmatcher borta i Plymouth Meeting än så länge så förvänta er en uppdatering efter det, KRAM!

Roligare än så kan inte en dunderförkyld kvinna på 17 år få en fredagskväll..

Busshållplats, Lund

Två tjejer ~16 sitter och väntar på bussen.
Tjej 1: Jag har tänkt berätta en grej för dej ganska länge nu...
Tjej 2: Öh, okej. Vadå?
Tjej 1: Jag är gravid!
Tjej 2 (hysterisk): VA? Seriöst? Du kan inte mena allvar, när ska du föda barnet?!
Tjej 1: April april...
Tjej 2 (förvånat): VA? Den här månaden?? Din mage har ju typ inte växt nåånting, du måste kolla upp det där...


V.M - film!?

Och så var onsdagen också nästan över. Dagen har innehållit skola (ingen chock), ingen lacrosse på grund av sjuk värdmamma och en värdpappa som hade möten = ingen skjuts hem och sen ett besök på Walmart med Ellis. Jag fick med mig tuggummin (behövs varje morgon och efter varje lunch) och skvallertidningar. Har faktiskt blivit nästan helt återställd nu, åt en apelsin till frukost, två hårda vasa knäckebrön efter skolan samt en kycklingburgare nu på kvällen. Känns skönt ju! Nu kommer magen svälla upp igen dock, dags att börja träna tror jag...


P.S Läste nyss att en Veronica Mars film håller på att diskuteras, JIPPIE! Hoppas äntligen på ett avslut, Logan och Veronica MÅSTE BLI TILLSAMMANS IGEN, dem är ju SOULMATES!!! D.S

P.S 2 Förlåt för tjej-attacken i första P.Set men Veronica Mars är heligt! D.S 2

Obama

Åh nu känner jag mig jätteomtyckt efter alla kommentarerna, tack!

Och när man äntligen tror att allt är över, matlusten kommer tillbaka och ljusare dagar är framför fötterna på en, man äter lite pasta och så vips så är det tillbaka. Det är som om att min kropp bara suger till sig sjukdomar. Hela natta har jag, on top of min andra sjukdom, legat och snorat, nyst och tårarna har sprutat för det kittlar så i näsan. Exakt samma saker händer Danny just nu (han var sjuk före mig), källan till allt det onda..

Som tur är så hade vi en två timmars försening i skolan imorse på grund av snön, så jag kunde skönt somna om efter min superjobbiga natt. Inte varje dag som jag åker till skolan när det är ljust ute så det gjorde att dagen började bra redan då. Annars så kollade vi på Inauguration under varje lektion så ingen jobbig dag alls.

Nu måste jag ta en liten nap så mitt huvud inte sprängs och det vore ju onödigt, eller hur? Ta hand om er!

Stackars Ida Sjögren..

Såg fram emot ännu en ledig dag och en chans att få sova ut. Hände det? Såklart inte. Vid 8 vaknade jag, illamående, magen värkte, hade frossa och låg bara och skakade. Somnade väl runt 5 gånger och sov kanske max 10 min från klockan 8 tills klockan 2. Sedan mådde jag lite bättre men är fortfarande inte helt återställd. Har inte vågat äta, eller varit sugen eller hungrig, på hela dagen men så testade jag att äta mosad banan nu på kvällen och det var ju inte så smart för nu blir det bara värre och värre. En dag som denna tycker jag så himla synd om mig själv. Ringde hem till mamma och pappa för att berätta att jag var sjuk, bara för att få lite medlidande (funkar aldrig). Men sen ringde mormor och morfar mig och där får man alltid medlidande så det jämnade ut sig. Nu måste jag ställa mig i duschen får att få bort allt från min kropp som  skriker sjuk. Hoppas ni hade en bra dag iallafall!

P.S Jag vill se många krya på dig kommentarer när jag checkar av bloggen imorgon efter skolan! D.S

Twilight - så jävla beroendeframkallande..

Mitt val igår blev Twilight. Inte bra alls. Har inte kunnat lägga ifrån mig boken sedan jag öppnade den igår vid läggdags. Vaknade vid 8 imorse och såg den bara ligga på mitt skrivbord så jag fortsatte att läsa till 11 då jag gick ner för att äta lite frukost och visa att jag levde. Städade mitt rum lite snabbt, bytte lakan i sängen och efter det åkte jag med Deanna till någon familjs hus för att hämta upp möbler som skulle till Deannas jobb. Lacrossematch stod på schemat efter det så jag blev skjutsad dit, spelade, kollade på Varsitys match och stod för underhållningen i båset med mina ursköna kommentarer (som alltid?) och min kamera. Deanna hämtade upp mig och sen åkte vi till Giant för att handla något och då passade jag på att handla hårspray och en vitaminwater, spännande news va? Såg typ 5 personer från min skola varav en var Shaneye (världens snällaste, en av mina favvosar i skolan) som jag snackade med lite snabbt och en annan tjej som satt i kassan kände igen mig från skolan och att vi hade en gemensam kompis. Kul att hon vågade säga det tycker jag, jag hade knipit och gått och sagt det till vår gemensamma kompis istället, haha.

Förresten, har glömt allt berätta att det har varit över 10 anlagda bränder här i Coatesville under de senaste två veckorna, så ni kan väl hålla en tumme eller två för att dem inte väljer vårt hus?






11.16-11.17

Efter min assköna lediga dag åkte jag hem till Terry på kvällen och hängde med henne, Frankie och Tobias. Hon hämtade upp mig vid tågstationen där hon bor och när jag klev in i bilen visade den 11 farenheit, vet inte riktigt hur kallt det var men det kändes som -20. Kallaste kvällen i Philadelphia på 42 fick jag senare reda på, helt galet. Somnade nog inte förens vid 2 även fast jag var skittrött så snacka om att jag inte alls var redo för uppstigning vid 8.30. Terry, som vet att jag inte kan äta eggs här hemma, gör alltid scrambled eggs till mig när jag sover över där och imorse var inget undantag. Alltid lika gött. Inte för att jag brukar äta det sådär jätteofta annars men när något tas ifrån en så saknar man ju det mer än när det alltid finns tillgängligt. Efter min frukost drog vi och hämtade upp Camila och Thales och sen åkte vi på en Talent Show för oss utbytesstudenter. Alla andra från vår grupp är i Florida och Tobias var på något Track Meet så vi, den lilla, lilla skaran, fick representera vårat gäng. Vi körde Cotton Eye Joe och Cha Cha Slide som var sjukt kul. Ingen kunde vinna eller så men jag tror nog att vi va en given etta om det va så det gick till. Vi åkte förbi Terrys mamma och hängde där en stund innan Terry skjutsade tillbaka alla, inklusive mig så nu sitter jag här och väljer mellan att läsa Twilight (lånade av Camila idag), kolla The Notebook (går typ varje vecka nu och jag måste sluta kolla innan jag tröttnar för det FÅR INTE HÄNDA) eller att kolla The Secret Life of The American Teenager. Jobbigt att vara jag.


Vad jag gör 2-3 ggr i veckan..


Utkast: Jag tror ...

Jag tror jag älskar kvällen innan man är ledig precis lika mycket som den lediga dagen. Var på basketmatch, skötte boken på ena bredvid min nya favoritlärare (det vet han inte om, haha) som påminner faktiskt jäkligt mycket om mig pappa till utseendet (liten, mörk och lite grått hår) och under andra matchen satt jag med en tjej från min Psychology class/Lacrosse lag och hennes kompisar så det var trevligt. När jag kom hem tog jag all tid i världen att läsa bloggar, måla tånaglarna, kolla nya 90210 från i tisdags, börja med mina one hundred pushups och till sist somnade jag till min älsklingsserie Veronica Mars. Vaknade först vid 6 av min väckarklocka som jag glömde att stänga av, så jäkla irriterande. Tog väl en 10 min att somna om men när jag väl gjorde det sov jag tills 11.40, så nu känner jag mig som en helt ny människa. Jag har haft världens huvudvärk varenda dag för att jag sover för lite så nu tror jag att jag kommer att må mycket bättre. Så hittills idag har jag druckit en kopp kaffe och ett glas citronvatten. Läste igår nånstans att det sistnämnda ska vara bra för en så jag tänkte börja dricka det 3 gånger om dagen men usch vad äckligt det är så jag håller för näsan när jag dricker. Nu tänkte jag göra mig lite havregröt och sedan bara ta vara på de sista två timmarna som jag har för mig själv, ÄLSKAR det!

Hamlet - ute ur mitt liv

Äntligen klar med min Hamlet essay som by the way inte fick innehålla några to be verb. Alltså var, is, am, are, has, had, could, should, would, was, were helt uteslutna. Så nedrans jobbigt. Men nu är den färdig och jag är därmed så färdig med Hamlet. Den pjäsen får faktiskt ta och dra någonstans och jag bryr mig inte om adressen. Har bara en sista midterm kvar imorgon och då fick vi ett litet, litet papper där vi fick skriva vilken information vi ville från review paketet som vi fick och tänka sig, jag skrev så litet att alla svaren från paktetet fick plats. Skönt att slippa tänka på att lära in allt det där sådär jättemycket. Imorgon är även sista dagen i skolan för denna vecka för vi har ledigt på fredag och sedan på måndag. Jag vet iallafall vad jag ska göra på fredag och det är att ta igen sömn! Ska bli jäkligt skönt.

Ha en bra torsdag!

WARM!

Jag tror verkligen inte att jag någonsin vaknade imorse när klockan ringde utan det var bara ögonen som öppnades och körde på medans resten av min kropp bara hängde med. På grund av det kör vi bara en snabb sammanfattning av dagen, för något annat vill ni väl inte höra eller? Skolan: midterms (gick okej), annars hände ingenting speciellt utom att jag ÄNTLIGEN har sett en skitsöt kille, har ingen aning om namn eller ålder men det ska väl inte vara sådär jättesvårt att skaffa fram. Efter skolan blev det hemgång, lite mat och snack med mamma och pappa innan Deanna skjutsade mig tillbaka till skolan där det var basketmatcher och nu sitter jag här nyduschad, har en lunch packad inför imorgon och är redo för att packa skolväskan, lacrosseutrustning och ombyte samt lägga fram kläder inför imorgon.

Fia, jag såg en av dina kommentarer lite sent så du får the single spotlight och blir svarad här. Brynäsglasen fick pappsen av min svåger och tillika LOHO-SEHER, Peter, (HAHA) förra julen. Fråga honom om du vill veta vart han fick tag i dem.

Hoppas att du mår bättre snart för jag mår bra och då borde alla andra må bra också. Puss på dig min lilla kusin fisan!
Everyone loves a slinky, you gotta get a slinky, slinky, slinky GO slinky GO!

Alrighty then!


Mr Smith

Man skulle kunna tro att jag hade en dålig skoldag med tanke på att den började med att jag glömde bort vilka ämnen jag hade midterms i, att jag skulle ha skrivit lite mer på min Hamlet essay och såklart min lunch. Men nej, det vände redan vid lunch då folket vid mitt bord ville att jag skulle börja snacka som en gangstah och komma hem till Sverige helt förändrad efter ett år i Coatesville. Senare på dagen under idrotten så började min lärare, Mr Smith, prata om att jag måste fixa en dejt till prom. Han sa till mig att om han såg mig komma i min limosin (?), uppklädd och helt ensam så skulle han, jag citerar, "smack me". Sen så sa han att han skulle hitta en dejt åt mig och frågade 100 frågor om hur jag ville att dejten skulle se ut. Jag sa att han helst skulle vara längre än mig, bada minst en gång i månaden och vara runt 35-40 (min humor). Då sa han att han aldrig skulle gå med på att hitta någon så gammal till mig och att han skulle anordna en tävling som skulle visas på skol-tvn på mornarna där man kunde bli min dejt. Jag skrattade bara åt den gamle mannen men då sa han: you think i'm joking?? just wait and see... Och så gick han. Nu är det väl bara att vänta och se då, haha.

Jag har två midterms imorgon och noll tid att vända till pluggtid. Det får bli en timme nu och sen en timme ikväll men det är det enda som jag sätta av till det (facebook och bloggar tar upp för mycket tid) för vi har en basketmatch klockan 6 och en klockan 7.30. Med andra ord borde jag sätta igång nu, HOLLAH!

10!, Hard Rock Cafe, Camilas hus och nu sängen

Men vad är det här? Checkade inte av bloggen igår eller idag på dagen så nu när jag äntligen tog mig en titt så ser jag att inte en enda kommentar har trillat in. Dåligt, som min mor hade sagt.

Ikväll har jag iallafall fallit för Twilight-hysterin. Alla snackar om filmen och böckerna så jag var tvungen att spana in den och nu börjar man ju fatta varför hysterin uppstod, den va skitbra. Min kompis Camila visade mig någon hemsida där man kan spana in filmer som precis har kommit ut på bio helt gratis så jag kollade på Twilight och High School Musical 3 där. Säkert helt olagligt men då borde dem ju varna en innan man börjar kolla filmen, eller hur?

Speaking of Camila, kom hem från hennes hus för några timmar sen där jag, hon själv, Thales, Nurjan och Monize har hängt sedan igår. Gårdagen började med att jag mötte upp Sarina vid tåget och så tog vi oss till Wayne där Terry hämtade upp oss och så åkte vi till 10! där vi skulle kolla på deras nyhetssändning. Vilka tror ni är där om inte en klass från min förra skola. Snackade lite med dem, kul men jäkligt stelt och pinsamt. Precis innan en kille därifrån kom fram och började snacka med mig så stod jag och Camila och pratade och så helt plötsligt säger Camila: varför håller hela den där gruppen på och stirrar på dig? Det var rätt roligt. Efter nyhetssändningen så åkte vi alla utbytesstudenter till Hard Rock Cafe och åt lunch och jag lärde känna två nya killar i vår grupp som jag knappt har pratat med förut och dem var skitroliga, sånt är alltid roligt tycker jag. Sue (områdes rep) skjutsade oss till Camilas hus efter det och där har vi hängt tills idag. Vi åkte till King of Prussia (ett mall), badade i hennes hot tub, kollade massa TV, åt brasiliansk efterrätt och chillade allmänt. Såklart var det tråkigt att åka därifrån för jag ville stanna så som dem andra ska göra men jag har lacrossematch imorgon vid 9 och det kändes totalfel att låta hennes hostföräldrar skjutsa mig så tidigt så jag fick lov att åka hem istället.

Skönt med liten uppdatering, va? Nu ska jag somna till någon annan ny film tror jag för mycket sömn blev det verkligen inte under natten till idag!

P.S Här snöar det för fullt, woho! D.S

Monize är snäll!

Detta fick rosa knytarmband jag av min kompis Monize. Man knyter det tre gånger och efter varje knyt så önskar man sig någonting. När det ramlar av så betyder det att man har fått alla sina önskningar uppfyllda, så spännade och se ifall det kommer att funka!

 

Frågor till Ida av Ida

Vad vill man veta om hur jag har upplevt USA hittills? Jag kom på några egna frågor så ni slipper ställa era!

Vad tycker du om själva stället du bor på?
Både bra och dåligt. Vi bor precis vid ett ghetto så jag kan inte gå någonstans själv eftersom det är för farligt för mig att vara där då droger, våld, vapen och annat smått och gott förekommer. Annars bor jag i ett skönt område där jag kan gå ut på promisar när jag vill (om, om, om, och om igen. sjukt litet).

Vad har varit roligast hittills?
Gå på High School, träffa andra utbytesstudenter, Florida, se min kille lira hockey, vara ganska mycket i centrum i skolan och att ha börjat med lacrosse.

Hur ser en vanlig dag ut för dig?
Jag stiger väl upp runt 6 varje morgon, sminkar mig och hela det köret, äter lite frukost och sen går jag till busshållsplatsen där bussen hämtar upp mig. Skolan börjar klockan 7.40 med advisory, skol-tvn visas och sen följs hela dagen av lektioner. Jag kommer oftast hem efter skolan om jag inte har lacrosse eller någon club och då äter jag något och kollar av datorn lite, svarar mail, bloggar och om jag har basketmatch brukar jag åka till den vid halv 6 och annars så brukar jag bara vara hemma. Ibland går vi till gymmet på kvällen och så har jag ju läxor nästan varje dag men dem tar väl bara en halvtimme att göra. Släcker lampan vid 10, halv 11 och går upp nästa dag och gör samma sak igen.

Vad är det största misstaget du har gjort sedan du kom till USA?
Läst andra utbytesstudenters bloggar och blivit avundsjuk på hur bra dem har det.

Vad är största besvikelsen?
Min värdfamilj, helt klart och att miljön inte är så jäkla häftig som man hade väntat sig. Förstår verkligen nu varför folk säger att man INTE ska förvänta sig något! Var man än bosätter sig så blir det ändå vardag till slut. Sen var New York inte lika häftigt som jag hade hoppats på tyvärr, får ge det ett nytt försök när familjen kommer.

Vad har varit jobbigast?
Vikten, att inte kunna träna lika mycket som jag hade velat, att det har varit så jobbigt att skaffa kompisar och att inte kunna åka någonstans själv och att alltid förlita sig på mina värdföräldrar.

Vad har varit oväntat?
Att jag har fått så mycket komplimanger om mina kläder, haha. Här är man ju tydligen världens fashionista!

Vad har varit bäst?
Att lära känna de andra utbytesstudenterna, nya amerikanska kompisarna, att jag uppskattar min familj och vänner 1000 mer nu än vad jag gjorde hemma, lacrosse och att jag börjar vara mig själv på riktigt nu i skolan!


Vad har varit sämst?

Att jag inte uppskattar det lika mycket som jag borde. Klart jag är så grymt glad över att vara här men jag tror att jag kommer uppskatta det så mycket mer när jag kommer hem.


Guano, does poop ring a bell?

Sitter och hänger på Facebook (inget ovanligt) och har börjat lägga märke till att reklamen på sidan alltid säger "women looking for a woman" eller "lesbian? find girls here". Spanar jag in för många tjejbilder eller vad är det frågan om? Inte för att jag har någonting emot lesbians eller så men efter en vecka med reklam efter reklam börjar man ju undra lite. Jag brukar hänga på Facean när jag inte har något att göra, det är roligt att kolla bilder för det är alltid nya. Som ikväll till exempel hittar jag väldigt motbjudande bilder när min lillebror pussar (nej, inte kysser det är han på tok för liten för) en tjej. Sen hittade jag en bild på min farsha från nyår, och satan vad han har blivit stylish då..



P.S Lägg märke till hans snygga ölglas..D.S

Stackars mormor

Satt med en så jäkla tråkig Hamlet essay heela eftermiddagen och kvällen, blev väl klar vid halv 9 kanske. Tror att jag har fått med så himla mycket skit men det är bara första draften som ska in imorgon så min lärare mrs Jordan får väl såga det så mycket hon bara vill, man får poäng för time and effort så dem ska jag väl nog kunna få! Som vanligt grymt lugn dag med inga speciella händelser förutom lacrossemöte med fyra närvarande, haha. Förresten, Ellis har fortfarande kamerasladden så jag kan inte lägga upp bilder förens imorgon eller på lördag men lite väntan har väl ingen dött av. Imorgon är sista dagen i skolan för denna veckan eftersom på fredag ska vi (utbytesstudenterna) sitta i publiken på 10! som är NBC News här i Philadelphia, kan nog bli jäkligt kul.


Råkade lägga på ett samtal häromdagen och efteråt skulle jag ringa upp och jag var så himla säker på att det var mormor och morfar som hade ringt för det såg ut som deras nr. Chockad blev jag då insåg att klockan var halv 3 på morgonen hemma så jag blir skiträdd och går igenom 1000 hemska händelser på bara några sekunder om vad som kunde ha hänt. Mormor svarade och blev jätteförvånad över att det var jag men det var ju inte hon som hade ringt utan en brud från organisationen här. Mormor ville ändå snacka lite men jag ska att jag kunde ringa upp dagen efter så hon kunde gå tillbaka till sängen, haha. Nu inser jag ju att jag aldrig ringde igår för vi hade basketmatch efter skolan, kan jag ringa på lördag eftermiddag, mormor och morfar? Saknar er!


Sank youu

Resan till the Pocanoes var skitkul! Vi umgicks, åt (nästan hela tiden), shoppade, kollade filmer, spelade spel, lekte charader (askul!) och vissa åkte skidor och snowboard men inte jag för det är ju inte riktigt my thing om vi säger så. Världens bästa sällskap så jag har inget att klaga på förutom att vi inte var där längre! Jag delade säng med Nurjan som har blivit av min partner in crime och hon drar alltid sköna skämt. Hennes engelska är inte den bästa så en kväll sa hon "are you doing peeing?", haha hur skön som helst. Vi såg också på The House Bunny och lärde oss en ny raggningsreplik, "your biceps are huuge, kiss me". Dessa saker, plus Nurjans sätt att sätta "Sank you", har sagts ett x antal gånger denna helg. Hade så grymt jäkla kul, det behövde jag verkligen.

Inte var jag redo för fem öre för skolan som började idag men vi får se hur det känns imorgon. Bilder får komma senare för Ellis har kamerasladden!

RSS 2.0