Myndig!!

I Sverige är jag 18 år nu men här är det fortfarande några timmar kvar! Detta är ju spännande, inte för att jag kommer känna mig speciellt mycket äldre men jag kommer numera vara vuxen. Hihi, lilla jag liksom som inte alls är speciellt vuxen eller mogen. Har iallafall haft en bra dag där chockerande många visste att imorgon är min stora dag. Jag älskar att fylla år och allt därtill men jag ska erkänna att jag räknar med att jag kommer att grina en skvätt imorgon eftersom det är ju min första födelsedag hemifrån och antagligen den största siffran att fylla.

Det var inte länge sen jag var såhär liten..


Nu är jag 18 och använder kläder som det står Dirty Ghetto Kid på (=vuxet)

Burger Sunday

Väcktes av att Camila ringde mig imorse, klockan var väl 10 men kändes som 6... jag var alldeles för trött för att prata så jag smsade bara tillbaka till henne och frågade om det var viktigt men hon ville bara ha ett nr till vår kompis och inte kunde somna om efter det heller. Gjorde ingenting förutom att slappa och pratade med mamzi och papa juan på morgonen och sedan på eftermiddagen så åkte jag, Jill och Erin till Kohl's och Payless Shoes och kollade på skor och väskor. Det har ju varit varmt här i några veckor så vi har börjar med Burger Sunday så jag gjorde guacamole till appetizer och sen grillade vi. Precis när Gene grillade klart så blev hela himlen grå och så började det regna och nu är det tydligen thunderstorm warning! Jag frågade om det var något vi kunde "get out of school for" men det var det inte, rackarns..



Tänk vad ett år kan göra, jag ser inte alls likadan ut längre.. (dock samma jacka)


Suprise birthday party!

Åh herregud, vilken dag det har varit. Startade redan vid kvart i sju då jag gick, knappt vaken, upp till badrummet och direkt in i duschen. Kom igång bra efter det. hade bra flyt med sminkingen och hängde i pjyamasbyxorna ända tills Terry kom. Redan då började det bra! Inne i Philly larvade vi oss och hade kul, gick vi till Independece Hall, såg Liberty Bell, åt lunch, gick in i Constitution Center och sen åkte vi the Ducks som är en tour runt Philadelphia där dem visar allt som är värt att visas där. Först åker man runt och sen blir bilen till en båt och så åker man på vattnet, när vi var ute på sjön fick vi bland annat veta vart Will Smith's pappa bodde. Som sagt, saker värt att veta, haha! Efter att vi var klara med det så kändes det som om att dagen inte alls hade varit lång och jag hade ingen lust med att den skulle ta slut så jag frågade Joann, en värdismamma, om inte vi alla kunde gå ut och käka eller nått. Hon och Terry sa att det kunde vi väl och så gick vi allihopa till en pizzeria. När vi kom in i pizzerian så gick vi längst in restarangen för vi var typ 18 stycken och när vi väl är där så vilka ser jag om inte min värdfamilj (alla utom Erin som var tvungen att jobba), jag blev helt chockad och sa bara "what are you guys doing here?". Jill svarade, suuuuprise, we're celebrating your birthday!!". Då hade ALLA tydligen vetat om att dem hade planerat en överraskningsfest för mig på den pizzerian. Helt översvämmad av känslor blev man ju då och det var bara så himla snällt och roligt. Vi åt, snackade, jag fick massor med fina presenter och kort med roliga och gulliga kommentarer i! Bäst av allt var att dem fixade en Hannah Montana cake åt mig, haha! Har nog fortfarande inte kommit över att dem gjorde något sånt för mig, och att dem hade hållit det hemligt i typ 2 veckor. Camila och Terry sa att dem ville berätta det för mig varje dag hela veckan men att dom kunde inte svika familjen, haha. Lätt den bästa dagen på hela min tid här!

  
  
  


Världens bästa värdföräldrar!

Godaste glassen!

Kvällen tog en vänding när jag lugnt och skönt satt och kollade på tv med Libby då Erin frågade om jag ville hänga med henne, Emily och Justin till Exton Mall. Jag hade ju inget bättre för mig så jag tog av mig mina mjukiskläder och bytte om till jeans och hängde med. I bilen så spelade Emily helt plötsligt Boten Anna, det verkar som om att alla här vet vem Basshunter är. Det lät sjukt kul när hon försökte sjunga med på svenska, haha. Efter Exton Mall åkte vi till ett ställe där man fick välja glass och tillbehör och så mixade dem ihop allt, lätt bästa glass stället jag varit på hittills! Jag valde better blatter (eller något ord liknande det) med white chocolate chips och browniebitar, tur att jag inte har ätit något onyttigt på hela veckan för det där var mig en rejäl dos.Tyvärr var min kamera på laddning inför imorgon så jag kunde inte ta bilder på det mysiga stället men jag kommer säkert att åka dit igen innan det är hemgång så jag tar bilder då! Dags att gå till sängs nu för imorgon ska jag upp klockan halv 7 för dusch och hela det köret för klockan 8 hämtar Terry upp mig då vi ska in till Philly för en tour runt staden!

God natt!

P.S Det var en Comviq reklam idag på The Ellen Show, coolt eller vad?? D.S

Bracelets

Förresten, jag köpte nya armband för ett tag sen, vad tycks? Jag gillar dem som tusan, det ändå som jag inte tycker om med dem är att när jag rör på armen så låter det som bjällror!


Battle of the Coaches

Battle of the Coaches var det ju som sagt idag och det va hur kul som helst att kolla på. Alla coacher var helt galna på plan och seriösa som tusan för dem ville vinna och alla elever var så hyper! Vi har massa unga lärare som både ser ut och beter sig som students, vissa är till och med lite snygga...

 
 

Thinking of you

Värmer upp bloggen lite lätt idag med en låt som spelas nästan hela tiden på min ipod!


Spöregn

Mina inlägg blir aldrig bra när jag skriver efter klockan har slagit runt 10 så vi kör en snabbgenomgång och siktar på ett bättre inlägg, med bilder, imorgon! Fick jättemånga komplimanger idag för någon tunikahistoria som jag drog på mig i morse så då kände man ju sig lite glad. Det spöregnade efter skolan idag så vi tränade bara en timme och hade ett litet lagmöte under andra timmen. Jill och Nicka kom och hämtade mig och släppte bomben att det blev hämtismat från McDonalds idag för Jill och Gene skulle ut och äta och inte lät det fel eftersom jag var heeemskt genomsur och eländig efter träningen. Jag och Erin va hemma med ungarna och vi kollade på världens bästa High School Musical 3 och American Idol Elimination efter det! Nu har jag lagt mina kläder inför imorgon, måste ha på mig svart för det är "Battle of the Coaches" i morgon i vår skola, alltså alla coacher från vår byggnad (11-12th grade) mot 9/10th centers coacher och förstnämnda har svarta tröjor så vår byggnad ska bära svart. Ska kanske sova hos två utbytisar i morgon men det bestäms då för jag har svårt att ringa hem till folk efter klockan 9, något som pappa har lärt mig har fastnat iallafall..


Vill inte att något ska ändras..


My Boo..

Jag har börjat att tänka på hur det kommer bli när jag kommer hem till Sverige och det känns inte alls kul. Visst, jag vill ju träffa min familj och kompisar igen men jag har ju ett liv här nu. Ett liv med rutiner och ljusglimtar på grund av nya familjen och vänner. Som till exempel att när jag varje dag sätter mig vid min bänk i homeroom och kollar min mobil så ligger det alltid ett sms i inkorgen från Camila där hon klagar på vilken jobbig morgon hon har haft eller att berätta alla sköna kommentarer som folk säger i skolan för Erin när jag kommer hem efter träningen. Även fast det har varit lite struligt så är det dem bra stunderna som glänser över alla gånger och som gör att jag vet att jag inte alls kommer att vara redo att lämna allt i juni..


Match mot Penn Wood

Snabb dag i skolan för vi slutade 1.10 eftersom vi hade en borta match mot Penn Wood! Kul som vanligt och idag har jag till och med tagit supermånga bilder, både på min kamera och så hade jag hand om Lindsays kamera också.

    
1. Corey, 2. Lindsay, Sarah och Jess, 3. Christi, 4. Från vänster: Megan, Molly, Loriann, Mary, Rachel, Kate, Rachel, Dorian och Suzy

    
5. Arden, 6. Randi och jag, 7. Brooke, Sarah och Lindsay, 8. Hollie, Morgan och Katie


NU: American Idol!

My cherry pie

You're so fine,
I want you mine,
You're so delicious!

Tänkte på dig direkt när jag hörde låten idag!

Sis måste godkänna..

Här är mina nya tees från Forever 21, Elin vad tycker du om dem?? Nu märker man hur jobbigt det är att inte bo ihop med systern och kan bara kila in i hennes rum och visa vad man köpt, jag måste anstränga mig och lägga ut dem på bloggen och grejer. Oh well, vad tycks?

 

Riktigt nice söndag

Supernice dag idag! Erin låg och väntade på mig i vardagsrummet när jag äntligen vaknade till liv vid 10.45, skulle ju ha kollat Twilight med henne igår men jag orkade verkligen inte hålla mig vaken så jag somnade innan hon kom hem så vi kollade imorse istället. Jag var ju såklart jobbig och snackade skit om Edward och blev alldeles till mig vid stunderna då Jacob var där och det gjorde Erin också när hon såg Edward, sjuk tjej hon är. Senare under dagen åkte jag och Jill till Exton Mall för lite shopping, jag fick med mig flats, byxor och tröja från HM och två tröjor och ett par leggings från Forever 21. Efter Exton åkte vi till Wegmans och shoppade mat och när vi kom hem gjorde jag en skitgod guacamole som var väldigt uppskattad och så grillade vi hamburgare. Jag gjorde också några chokladbollar på kvällen till kidsen, dem har aldrig ätit dem så dem får göra det imorgon!

Nu ska jag visa Erin som precis kom hem vad jag köpte idag, ha det kanon alla mina vänner!

I'm still me..

Har insett att jag bara lägger ut bilder på alla andra än mig själv så här har ni mig för några dagar sen tillsammans med Dave! Ser likadan ut som när jag lämnade Sverige, bara liiiite blondare och mycket tjockare, men ack så goa, kinder.


Bara 10 dagar kvar!!

Inbillar mig att jag hör fotsteg och folk som rycker i handtag (kan vara AmMom eller AmDad men vem vill tänka på den tråkiga förklaringen??) så jag tänker på saker som gör mig lycklig, typ som min födelsedag. Har kommit på en till sak till min önskelista så just nu ser den ut såhär.

Saker som jag ska köpa till mig själv från mamma och pappa
Twilight
Step Brothers
En under armor ryggsäck (alla här använder ryggsäck)
Smink Kitet från ID Mineral

Vad jag vill ha skickat
Patrik 1,5
Resten behöver jag inte skriva men det vet ju mamma och pappa om, hihi

Twilight!!

Jobbig morgon som började redan víd 5.40, kallt som tusan så vi alla var trötta och påklädda när vi steg på bussen som gick från skolan. Vi i JV spelade 4 matcher och Varsity 7 och inte en enda vinst, haha. Jag går inte riktigt i en skola med ett starkt lacrosse lag..

Kom hem vid 3 och oboy vad trött jag var men jag har kämpat med att hålla mig från en nap så jag kan somna lättare senare ikväll. Hade så sjukt jäkla roligt med Erin och hennes BFF Justin under och efter middagen, mest för att jag är så läskigt övertrött och garvar åt allt, och jag planerade ju såklart att dra några skämt som kom upp här på bloggen men kommer jag inte ihåg någonting, typiskt. Nu sitter jag här och kollar på What I Like About You och väntar på Erin som är ute med en kompis men ska komma hem snart så vi kan kolla på TWILIGHT, jag är i extas!!




Brownies

Laddar inför en lacrosse tournament imorgon, samling vid skolan 6.30..., med The Parent Trap och brownies!


Coatesville vs Pottstown

Det har varit en kort och kall dag idag känns det som. Själva skolan var över på ett ögonblick och innehåll en flashcard game som jag var grym på i German class och så fördrev vi tiden med att ta egobilder i Strength Training. Efter skolan var det första matchen för säsongen mot Pottstown, roligt med så jäkla kallt med den värsta vinden någonsin.

   


God middag!!

Egentligen så måste jag göra klart en Vocab läxa tills imorgon och öva på orden men jag gör ALLT för att slippa det. Till exempel kollar jag bloggar, ser på The Game Plan med Libby och sådant där annat smått och gott! På tal om gott så åt vi såååå god middag idag, wok med kyckling, gröna bönor och nudlar! Shit, vad jag håller på och bjuder på recept titt som tätt, vill ju bara att ni ska kunna äta allt som jag har tillgång till!


Frozen Chocolate Mousse Pie

Äntligen var det sista dagen med att sitta i aulan i en evighet men jag och Dave hade det rätt trevligt ändå som vanligt! Vid 12 började vanliga lektionerna men dem pågick bara i typ en halvtimme så det var superskönt. Vi hade träning efter skolan vilken var rätt nice med lite löpning och träningsmatch halva tiden. Kom hem med AmMom, vi åt Mac and Cheese och kollade på Paula's Best Dishes på the Food Channel, hon är så himla mysig. Härom veckan när jag och Megan satt och kollade på hennes program så gjorde hon en Frozen Chocolate Mousse Pie som såg så jääävla läcker ut, om någon vill göra den och sen ge mig resultatet på hur god den är i verkligheten så gör gärna det!

Jag har ju berättat hur rolig min AmBro är så här får ni dagens Nicka
(han tittar på trailers innan en film ska starta på hans portable dvd och kommer sedan ner till vardagsrummet där jag, AmDad och AmMom sitter)
"Dad! In 2006, can we pleeeease go and see Ice Age? It looks like soo much fun!"

Nu är det utröstning i American Idol så det blir mer uppdatering imorgon istället, god natt!

Jesus take the wheel

Här driver man den bästa utbytisbloggen som finns på marknaden men ändå så måste man tjata för att få lite respons från sina läsare! Därför ska jag inte säga något längre, ni kan skämmas istället. Jag ska däremot bjuda på en grymt härlig låt. Bara för att jag är jag, meaning världens snällaste.


St Patrick's day!

Är helt bubblig i magen just nu för American Idol har preeeecis startat och det är ju en av höjdpunkterna på veckan! Idag är det St Patrick's day här vilket innebär att man ska bära något grönt, äta cabbage and corn beef och dricka mycket öl. Jag har ju bara gjort de två förstnämnda tyvärr, haha. Det har faktiskt varit en grymt bra dag i skolan idag för det var några människor från Bryn Mawr Rehab Hospital som kom och berättade om hemska historier som dem har varit med om eftersom dem blev påkörda av någon som körde efter att ha druckit, tiden gick jättefort för det var ju så intressant. Jag satt och snackade med Dave resten av tiden så tiden gick ganska fort då med! Snäll som min AmMom är kunde hon åka lite tidigare från jobbet så hon kunde skjutsa mig till skolan till min träning så jag kunde åka hem med bussen efter skolan. Jag åt lite lunch och tog en nap till 2.15, klädde på mig alldeles för mycket kläder för jag trodde jag skulle frysa men svettades ihjäl på träningen. Hatar att jag aldrig kan tajma vädret!!


Väldigt bra dag

Kan inte tycka annat att det har varit en bra dag allt som allt! Visst, lite segt att vi behövde sitta i aulan från klockan 7.50 till 11.25 men jag hade sällis av min kompis Dave så det var inte så farligt. Samma sak gäller imorgon så jag har packat ner många tidiningar som jag kan kolla i och en bok att läsa så nu är jag iallafall förberedd. Nästan alla som jag känner struntar i att komma alls men sånt kan ju inte jag göra, hade varit skönt dock.. Efter skolan åkte jag och några tjejer från lacrosselaget till ett ställe och åt mat och efter det drog vi till en tennisplan och umgicks. Det var jättekul att lära känna dem tjejerna mer än bara på planen! Träning hade ju vi såklart och den gick jättefort även fast vi inte gjorde så mycket vilket uppskattades som fan av mig för jag var trött hela dagen idag. När jag hade duschat och ätit middag så somnade jag en stund på soffan, vaknade precis innan The Secret Life of The American Teenager. Om jag hade missat det hade jag nog varit lite sur eftersom det är mitt favvoprogram, haha. Jobbigt nu bara för jag kommer säkert att ha svårt att somna efter min lilla nap men jag hoppas att det ska gå bra ändå! Kan nog bli lite jobbigt imorgon också för alla tjejerna ska hem efter skolan imorgon, ingen bor åt mitt håll och vi måste vara tillbaka till skolan vid 3 för träning så jag får väl ta och promenera tillbaka. Hade varit lite skönt om vi inte hade träning alls men men!

16 dagar kvar..

Det enda jag kan tänka på nu för tiden är att min födelsedag är hur snart som helst och jag berättar det gärna för alla som kommer i min väg vare sig dem kommer från Sverige eller USA. Hur som helst så måste jag nu berätta för er, mamzi och papa juan, att jag vet exakt vad jag ska köpa till mig själv i tillfällig födelsedagspresent och det är ett smink kit från ID Mineral och Twilight filmen, är det ok?

Tvätta

Så här ser köket och vardagsrummet ut!

 

Annars så har söndagen bara gått åt att tvätta, hur satan kan min korg ha blivit fylld på några dagar!?


Ibland får man bjuda lite på sig själv

Happy Sunday!


Föräldrar, går detta att fixa tills jag kommer hem?

Är det inte liiiite lyxigt att jag får låna en stor garderob medans jag är här?

  


Superstar

Megan väckte mig precis som Elin hade väckt mig om jag vore hemma, alltså genom att tända lampan och gå in och leta efter kläder. Skillnaden mellan mina syrror är att Megan inte visste att jag låg och sov medan Elin gör det för att hon inte riktigt bryr sig. Den enda nytta jag har gjort idag är att ha pratat med mamma och pappa och varit på Kohl's med Erin och Jill. Nu sitter vi och kollar på Superstar, sååå roligt film!


Pappa, ser du heltäckningsmattan?

Första bilden av en liten del av familjen, mina småsyskon Libby och Nicka!


Fredag den 13e - igen

Har varit en bra dag trots att det är den 13e! Roligt som tusan i skolan, speciellt i Psychologyn och på lacrossen där vi tog bild till Yearbooken. Blev hämtad av AmDad och småbarnen, vi köpte pizza och jag och Libby körde gåtor som till slut gick över styr då Libbys gåtor var helt knäppa så jag och AmDad skrattade så vi grät. Nu sitter Libby och ritar av min hand vilket gör det lite svårt att skriva, haha. Vi alla är sååå spända för Ghost Whisperer som börjar om 10 minuter, det har vi väntat på hela veckan!


Min kompis Andy på Psychologyn


American Idol

Sitter och tittar på American Idol, vill ju veta vem som åker ut, och tänker på vad tusan jag kan berätta för er idag men jag kommer typ inte på ett skvatt! Jag har världens crush på både Adam och Kris, blir alldeles svag då jag ser dem och piper varje gång dem kommer på TV så alla tycker jag är sådär flickigt jobbig. Efter skolan, som var precis som vanligt, var det ju lacrosse träning där vi sprang mestadels vilket var väldigt jobbigt för min rumpa och baklår gjorde svinont sedan igår då vi sprang the mile på tid. Nu på kvällen har vi bara hängt här hemma och jag har förvarnat alla utom AmDad om att vi ska ta bilder imorgon så ni får se the family!

 

LAX

Här kommer jag med riktigt goda nyheter, AmDad har handlat en kamerasladd åt mig därav bilderna på mitt rum i inlägget tidigare! Ja, det gjorde typ i stort sett min kväll måste jag erkänna. Okej, att Adam Lambert och Kris Allen i American Idol var skiiiitbra var ju inte heller så pjåkigt. Så allt som allt har det varit en bra dag. Vi har haft try outs i lacrossen igår och idag och idag var det dagen då man fick reda på om man kom med i laget eller inte. Jag skulle nog inte ha kommit med alls om jag inte vore den underbara människan och utbytesstudenten som jag är så jag är med i laget och jag ska göra allt som vilken annan spelare som helst utom att spela matcher. Detta var vad jag ville från första början eftersom jag har ju redan spelat matcher och nu när serien börjar så satsar alla lag gärnet och lagen som vi möter är jättebra så detta passar mig som fisken i vattnet! Så länge jag får ha på mig matchställ under matcherna och sitta på bänken samt få en hoodie senare under säsongen så är jag nöjd, haha.

Nu är klockan snart elva, som den hinner bli alla andra kvällar också innan jag går och lägger mig.. note to self: gå och lägg dig tidigare!!

Imorgon ska jag få AmFam att ställa upp på familjebilder så ni äntligen får se vilka det är jag pratar om hela tiden!

My room!






Tie Dye

Så slapp dag det har varit idag, har varit sådär äckligt seg i kroppen hela tiden ända sen jag vaknade. Sov till nästan tolv och efter jag åt frukost och kollade lite på Onean så kom Erin och Jill hem med tie dye grejer och vita tröjor som vi skulle färga. Det var faktiskt jätteroligt att göra men jag vet inte om jag kommer använda min så mycket, vi får se när den är klar imorgon. Mailade mormor och morfar igår efter att jag träffat Gene's föräldrar eftersom det fick mig att sakna dem sååå mycket och idag ringde dem mig och så pratade vi i nästan 40 minuter. Mycket snack om min födelsedag som kommer upp snart... Vi grillade på kvällen och efter middagen gick jag, Libby och Nicka ut på en promenad runt i området för det har varit så varmt hela dagen, tror att det har varit 20 grader idag igen!

Ny vecka snart och nu kommer jag komma igång med lacrossen igen efter min låååååånga vecka av bronchitis!


Varmt och skönt i Coatesville (inte på grund av bränder)

Graderna har legat på 20+ idag, det har varit så himla skönt! Jag, Jill och Megan var till Acme i förmiddags för shopping av mat och när vi satt i bilen svettades jag eftersom jag hade en hoodie på mig. Det har man ju ingenting emot när så sent som i måndags snöade det och var minusgrader! Det är trevligt att ha Megan här och hon kommer vara kvar hela veckan för hon har spring break nu. Hon berättar massor med roliga saker om college och jag lyssnar på varje historia och suckar av avundsjuka. Inte om själva studierna då för det låter bara jobbigt. På kvällen var Gene's föräldrar här och dem var verkligen så jäkla söta och kändes verkligen som mor/farföräldrar! Det fick mig att sakna min mormor och morfar så det var lite jobbigt samtidigt som det var roligt att träffa dem.

Imorgon hoppas jag att vi kan åka iväg och köpa en kamerasladd åt mig så jag kan börja visa bilder! Jag måste bli bättre som bloggare och ta bilder på allt som kommer i min väg, känns lite löjligt bara att gå runt med en kamera hela tiden men det är smällar man får ta antar jag.

I'll go crazy if I don't go crazy tonight

Pappa nu har jag lyssnat på alla låtarna och denna är min favvo

U2

Fascha berättade att U2 kommer till Göteborg i sommar, wooho! Stina, du är väl på igen? Förra gången vi tre var och tittade på dem hade vi världens tur och såg dem på hotellet, jag skakade Bonos hand. Ljuva dagar! Dags att ladda ner, oj jag menar köpa såklart, nya albumet så man kan göra sig redo redan nu.

Annars så äts det cheese suffles just nu som appetizers innan middagen.

Trevlig fredagskväll!

Och p.s om ni vill börja skicka 18års presenter redan nu så är detta min lista
hallonmunrikar
lösgodis
hallonmunrikar
saltlakrits

Maila mig för adress, haha.

Back from the dead

Back from the dead var väl temat för min skoldag idag och jag var saknad märkte jag, haha. Hade inte mycket jobb att ta igen, jag höll inte på att somna en enda gång och jag kunde använda min doctors note till att slippa byta om på gympan. Låter ju inte helt fel, eller hur? Läget blev inte helt sämre när jag kom hem i tid för att kolla Ellen, som jag missat hela veckan eftersom jag har sovit mestadels och en dag kollade jag på One Tree Hill på SoapNet, och hon var lika roligt som vanligt, har till och med fått Erin att börja kolla på det! Åt tomatsoppa med ägghalvor i till middag, är det bara jag som kommer ihåg att man brukar ha det i soppan? Jag tänker bara på min familj och att jag har gjort så förut. Blev helt plötsligt skitsugen på lunchen idag så när jag, Erin och Jill pratade om vad vi var sugna på (bland annat sallad och breadsticks från Olive Garden och krutonger) så gick JIll till köket och tog fram tomatsoppan och äggen, muuuuuuums.

Sjukdoms statusen är som sådan att jag tror inte att jag har någon feber, hostar hela tiden och värre idag än någon annan dag och därmed lite halsont men inte så farligt. Ber för att detta ska sluta snart för jag håller på att tappa tålamodet, det är en ren pina att vara sjuk ju!

Ropade ner Gene lite snabbt nyss för våran reklam var i pausen av American Idol, han vill till McDonalds och köpa en McFish bara för den reklamen, haha. Nu börjar American Idol igen!

Bronchitis

Har äntligen varit hos doktorn idag. Hon tog två halsprov på, första testet var negativt och det andra får jag reda på imorgon men jag tror inte att jag har några streptokocker. Jag har något som heter typ Bronchitis som är anledningen till min hals, hosta och feber. Tills imorgon då jag får reda på resultatet fick jag något nässpray som jag skulle ta annars så var det bara vatten och vila som gällde, världens enklaste kur haha. Imorgon måste det bli skola för min del för jag lär ha lite make up work att ta igen!

God natt

Det är du, jag och Boston

You need a friend, I'll be around



Sjukdag #3

Somnade på soffan nere i TV-rummet för jag, smart som jag alltid är, bestämde mig för att tvätta mina lakan vid 9 på kvällen. Jag vet, inte det bästa beslutet i mitt liv då jag kämpade för att hålla mig vaken efter det. Vaknade upp vid 2.30 och min hals var så igenslemmad (är det ett riktigt ord??) att jag inte kunde andas och varje gång jag svalde gjorde det skitont. Frös som fan under alla filtarna samtidigt som min panna och hals var kokhetta. Hämtade is i omgångar fram tills klockan 5 för att försöka balancera min temperatur men det var ju ingen lycka, det var skitjobbigt. Sov då och då fram tills klockan 8 då jag gick upp och sa till AmDad att jag funderade på att stanna hemma. Han bara garvade åt mig för jag fick knappt fram någon röst och sa att det var en bra ide. Sov till och från tills klockan 10.30 och sen gick jag upp till övervåningen och la mig helt utslagen på soffan uppe i vardagsrummet med ispåsar på mitt huvud. Tung morgon.. Gick ner till min säng vid halv 1, som fortfarande inte har några lakan, och sov fram tills 5. Har lovat AmMom att jag är villig att gå till doktorn om jag fortfarande mår såhär imorgon. Har inte så ont i halsen längre men det är rätt svårt att andas, jag har feber och hostar nästan så jag kräks.Såååå jobbig dag :(  Man vet att det är allvar med mig om jag frivilligt ställer upp på ett halsprov, det värsta som någonsin kan hända en människa. USCH!  

Mamma och pappa, jag ringer er imorgon om jag behöver gå till doktorn för betalning och försäkring och allt sånt där skit!

Kram till er och hoppas att ni är friska!


Shirley Temple får Nicka att vilja ta av sig kläderna..

Direkt efter att jag skrev mitt inlägg i går natt gick jag upp och borstade tänderna och på vägen dit kollade jag ut genom fönstret och såg att det snöade rejält, man blir lite instängd när man har sitt rum i källaren måste jag erkänna. Mår lite bättre idag, ingen huvudvärk med hostan och halsonten är fortfarande kvar. Sov ut till klockan 11 och har inte gjort mycket mer än att duschat, slängt in lite tvätt i tvättmaskinen och kollat på Föräldrafällan med Libby. Min snälla AmMom åkte till affären och köpte på sig massor med halstabletter och andra kurer som ska vara bra så nu har jag tagit mitt första piller så vi väntar på resultat. Piggar upp mig med att tänka på vad Nicka sa i går när han drack en Shirley Temple (en alkoholfri drink), Aafter I drink Shirley Temple, I always want to take my clothes off!". Han är verkligen riktigt rolig mestadels!

Inte nu igen..

Under kvällen kom AmSis nerspringande ner till vardagsrummet där jag och resten av AmFam satt och tittade på Nascar, totalt AmDads önskan och inte någon annan (men sen visade han mig en söt förare och precis som med allt annat så blev jag fast och satt och tittade som ett ljus), och sa att det inte blir någon skola i morgon eftersom det ska vara världens snöstorm i natt. Löjligt (eftersom det inte har kommit någon snö än..) men praktiskt för jag tror att jag börjar bli sjuk. AmMom hade streptokocker förra veckan och jag förväntade ju inte mig, som vanligt, att jag skulle smittas men självklart så vet vi ju alla att det hände. Började lätt med hosta, lite huvudvärk och illamående efter kyrkan och påväg till bion men jag trodde att det berodde på de 5 koppar kaffe som jag fick i mig på morgonen men icke! Jag brukar ju alltid förvärra allt och just nu är säkert inget undandag men mitt huvud, hals och illamåendet blir bara värre och värre, :-(. Dessutom är jag kokhet samtidigt som rysningarna på ryggraden händer titt som tätt och jag känner mig frusen. Med andra ord är en ledig dag något som är kanon just i morgon även fast det råkade slinka ur mig att jag skulle använda min tid till städa mitt rum, byta lakan i sängen och tvätta. Får nog skylla på hallucinationer.. Som tur är var bion sådär nördigt rolig i dag och det var jättekul att se Sarina och Perola igen, det blev planer för, min redan uppbokade, nästa helg att gå på bio igen.

Får man fråga vart alla kommentarer tog vägen? Och vad vill ni att jag ska skriva om? Så mycket lättare när jag vet vad ni vill höra!

Pussar och kramar från en sjukling som är alldeles för långt en mamma och pappa som jag antar hade passat upp på deras dotter, som mår så förjäkligt, hela dagen i morgon. Okej hallucinationer igen..

Fired Up

Helt okej kyrkbesök imorse med ett band och roliga låtar som let it be och stand by me. Bandet var några äldre gubbar med långt grått hår uppsatt i toffs och dem gjorde gitarrsolon då och då, haha. På vägen hem köpte vi med oss kaffe och munchkins från Dunkin Donuts och jag lovar dig Elin när du kommer ska jag ta med dig dit och du kommer att älska det, tänkte på dig när vi var där! Snart ska jag iväg på bio med några kompisar som jag nämnde tidigare, vi ska se Fired Up som verkar sådär töntig som är precis min smak på filmer. Vi ska stanna vid K-Mart på vägen hem också för jag ska köpa Step Brothers. AmFam tyckte att vi kunde hyra den så jag inte behövde betala för den men jag sa att det är ju en film som jag vill ha för evigt för den är så rolig!

Det snackas om att det ska komma en snöstorm i natt så AmDad är lyrisk och hoppas på en Snowday imorgon och jag är verkligen inte sen med att backa upp hans önskan, en sovmorgon skulle sitta riktigt skönt!

Ska ta tag i kamerasladdsproblemet också, har spanat in många bloggar nu på morgonen och känner mig jättedålig för att jag inte tar fler bilder och lägger upp dem. Förlåt säger bloggen och vi ska bättra oss och försöka hitta en ny sladd!

Happy Sunday!

Penn

Hade en jätteskön dag som började med sovmorgon till halv tio följt av ett samtal till mamzi och papa juan. Gick sen upp och drack kaffe och åt frukost med resten och spelade något spel med Libby. Jill frågade om jag ville hitta på något då sa jag att självklart och hon frågade om Ikea lät som en bra ide och det hade jag ju ingenting emot. Efter en dusch, sminkning och påklädning åkte vi dit och hittade massor med roliga saker att handla som marabou, lantchips, pepparkakor, bilar, gräddsås och köttbullar. Megan ringde Jill när vi var på Ikea och frågade om inte vi kunde komma och hälsa på henne inne i Philadelphia där hon går i skolan så vi sa okej och drog oss dit. Måste bara berätta att Megan går på en jättefin och läskigt dyr skola som heter University of Pennsylvania, a.k.a Penn, och den är i topp med Harvard och Yale. Med andra ord är hon jäkligt smart, haha. Hon bor i ett sorority hus, precis som ett sånt som man ser på filmer med grekiska bokstäver på utsidan av huset och man bor i huset med en massa andra tjejer. Vi åt lunch vid skolans campus, jag köpte en Penn tröja eftersom Jill och Megan tyckte att jag skulle representera skolan på idrotten och hemma i Sverige och sen gick vi och handlade mat och andra saker som Megan behövde. Hon tyckte det var jätteskönt att ha sin mamma som betalade allt för henne, haha. När vi kom hem blev det köttbullar, gräddsås och potatis och sen filmen Forgetting Sarah Marshall tillsammans med Erin och hennes kompis. Imorgon ska vi till kyrkan på morgonen (nya familjen går varje söndag) och sen ska jag på bio med mina kompisar Sarina och Perola!

Natti natti!

RSS 2.0