Exton Mall, The Dark Knight och Titanix

Man kan ju inte ha allt på samma gång heller men just nu är allt jag saknar en kamerasladd. Jag lånade ju Ellis när jag bodde hos dem men imorgon ska jag fråga AmDad om han har någon annars får jag allt åka och handla en ny så tills dess så blir det inga bilder är jag rädd.

Vi var ju på restuarang på kvällen och det var skitgott, jag åt fajitas precis som förra helgen då jag, Camila och hennes värdisar också åt mexikanskt. Efter middagen åkte jag och Jill först till Home Goods där hon skulle handla en blomma till deras sovrum och sen åkte vi till Exton Mall där Erin och hennes kompis var. Jag, som var mäkta glad över mitt bankkorts ankomst, passade på att spendera lite cash och fick med mig en tröja och några armband från Forever 21 och ett par undershorts till lacrossen. När vi kom hem så kollade jag, Erin och hennes kompis på The Dark Knight och den va ju faktiskt jävligt bra. Att sova ensam i källaren, där mitt rum är, är ju inte så kul nu efter så jag kollar bloggar och tittar på Titanic som tidsfördriv tills jag lugnat ner mig igen. Är det någon förutom jag som reagerade på att några killar snackar svenska i början av Titanic och att han väljer usling av alla onda ord här i världen. Det var ju bättre förr..

God natt/God Morgon på er där hemma och JÄTTEGRATTIS till min lilla kussy som fyller år idag. Ha världens bästa dag Guanoo!

Dålig dag på vänding!

En dålig morgon på grund av otroooolig trötthet vände tvärt vid lunchen när jag såg att det låg en liten lapp och en chokladbit i min lunchpåse. På lappen stod det "Happy Friday Ida. It is so great having you as a part of our family", det var min AmMom (hittade just på den förkortingen för Amerikanska Mom) som hade skrivit den. Då blev jag himla glad och på bättre humör. Ingen träning idag efter skolan så jag planerade en nap efter skolan heeela dagen men sen nu när jag kom hem, satte på kaffe och pratade med min lilla syster, som jag saknar jättemycket, som jag kom på att det är ju Ellen på tv så no nap for Ida. Mitt kontokort kom nyss också så nu har jag allt jag kan tänkas behöva så jag är på jättebra humör!

Superrolig reklam som jag och AmDad ÄÄÄÄLSKAR och sjunger på hela tiden!

Pusselbitar som faller på plats

Verkar som om att allt är som det ska numera! Har ju datorn, kunde ha kvar min mobil och numret även fast det står i Ellis namn och jag har gjort klart alla projekt som ska vara inne imorgon så jag känner mig jäkligt nöjd nu. Nu är det bara mitt nya kontokort som ska komma på posten när som helst annars kan jag ju inte leva! Jag kan aldrig somna eller sluta ha en klump i magen så länge jag vet att jag har något som jag måste ta tag i! Kom hem efter lacrosseträningen idag och verkligen gjorde allt för att jag skulle ha en ursäkt till att jag inte behövde göra klart min essay men sen efter middag, snack med familjen och Justin som var här en stund så gick jag ner och slog på både datorn och TV:n så jag kunde börja jobba. Det är så jag pluggar, med TV:n på, haha alltid gjort och kommer säkert alltid att göra så. Libby kom ner efter en stund och sa att min favvo, numera även hennes, gick vidare i idol så då var jag ju tvungen att slå på den kanalen och kolla lite. Men nu är jag äntligen klar och klockan är ju bara 22.10 så jag ska ta köra tandborstning och sedan kolla lite på Pretty Woman innan jag går till sängs.

Hoppas ni har en asrolig fredag, själv tror jag att vi ska ut och äta på en mexikansk restuarang!

P.S Mamma och pappa jag ringer hem imorgon efter skolan, puss på er mina älsklingar.

 

Gullig brorsa

Jag gör absolut ingen nytta nuförtiden känner jag. Läxorna blir gjorda i homeroom 20 min innan den riktiga skoldagen börjar och en essay ska in på fredag men jag orkar inte göra klart den så det lär ju att jag stressar imorgon kväll med att få den färdig. Men oh well, what to do, what to do när man inte har någon lust? Har annars varit en helt vanlig dag med skola, lacrosse träning och chill hemma nu på kvällen. Kollade nyss på American Idol samtidigt som jag packade min lunch med Libby som assistent och så körde jag lite football med Nicka. Han gör och säger de sötaste sakerna för det mesta, som igår till exempel var jag på väg från toaletten efter tandborstningen på kvällen och så gick jag förbi hans rum och då sa han åt mig att komma in. Jag gick in och satte mig bredvid honom på sängen och så visade han mig Home&Design tidningen som han tittade i och så sa han: Look at these amazing tables! Aren't they huuuuuge? Eller en annan gång när vi var på en restaurang och åt lunch och han smakade på sin pappas pasta och utbrast: This is a miracle! Wow, it's delicious dad! It's like a rollercoster in my mouth! Nämnde jag att han var 4?

Mina favvosar i American Idol, söta eller vadå?? En av dem är gifta tyvärr..


 

Tillbaka som vanligt!

Under eftermiddagen, precis efter en liten powerwalk i mitt nya område (som tyvärr innehåller läskiga hundar som hänger utanför sina hem och är redo att bita mig everytime jag går förbi, inte kul alls..), så ringde det på dörren. Jag, som var hemma hela dagen för idag var nämligen Senior Skip Day, en dag då alla seniors skolkar, puttade undan hunden som låg och vilade på mig och gick till dörren. Väl där så stod ingen utanför men jag öppnade ändå och såg ett litet paket och då visste jag ju direkt att det var till mig även fast det var adresserat till Gene. Och nu sitter jag här och är superglad, uppdaterar mig på allas bloggar, kollar facean, mail och pratar med Jill och Erin som sitter och kollar på något program om Oscar och om mamman som precis fått åttlingar. För att ge er lite info om hur det är här så kan jag berätta att allt är kanon just nu. Jag trivs hur bra som helst med nya familjen och det känns som om allt är naturligt och att jag är en del av familjen och så har det varit ända sen jag kom. Med andra ord så finns det ingenting att klaga på!


Hemmastadd

Hej pa er alla!

Jag har fatt lana Gene's dator sa jag kan svara pa lite mail och uppdatera min lilla blogg har. Kan summera helgen lite kort sa ni vet att jag har det bra och vad som har hant! I fredags kom Jill och hamtade mig vid halv sex, vi korde over alla mina saker hit och sa fick jag traffa familjen igen. Vi at middag och tog det bara lugnt, Erins kompis Justin var har hela kvallen och han, jag och Erin kollade pa Nick and Noras Infinite Playlist och sen gick vi och la oss. Jag har mitt eget rum nere i en inredd kallare med en dubbelsang och en liten walk in closet, en san skulle jag garna ha hemma haha! Eftersom jag ar ny har sa stallde jag klockan pa 9 sa dem inte tror att jag sover hela dagarna, aven fast fallet ma vara sa ibland, sa jag gick upp och at frukost med dem andra. Pa formiddagen kom Jills foraldrar hit och Megan fran College for att fira Valentines Day. Jag fick blommor utav Jill och Gene, det tyckte jag va jattegulligt av dem och det ser valdans snyggt ut i mitt rum! Vi gjorde inte sa mycket under dagen forutom att umgas och pa eftermiddagen kom Jills bror med familj hit for att ata middag och sova over sa vi hade stor middag med en suuuuupergod tarta till efteratt som Jills mamma hade gjort. Idag har jag spelat Lacrossematch, umgatts med alla slaktingar, varit till affaren med Jill, Erin och Megan samt spelat kort med Erin. Jag ar gaaanska popular har just nu for jag har lekt en massa med Libby och spelat Lacrosse och typ allt annat som Nicka vill att jag ska gora med honom sa jag bara plockar in pluspoang! Imorgon ar vi lediga fran skolan sa jag, Jill och Erin ska aka till the mall och shoppa lite troligtvis!

Pappa, missade ditt samtal idag och jag kan inte ringa upp for mitt natverk tillater inte mig att ringa utomlands! Kan du ringa imorgon och om jag inte svarar far du garna fortsatta ringa tills jag svarar! Du kan ringa tidigare om du vill, kanske vid 16-17 eran tid??

Flytten fran Roberts Lane

Har fortfarande ingen dator eftersom min papischulo inte ringde mig harom dagen aven fast jag sa bestamt skrev sa i bloggen, det borde ha kommit nagot riktigt viktigt i vagen fran hans samtal annars sa kommer jag inte vara sa glad pa honom. Sa nu har det hant en grej och jag vill att ni sitter ner och tar ett djupt andetag innan ni laser detta som jag nu kommer att skriva. Och har ni inte hunnit satta igang laten som jag har sagt at er att lyssna pa medans ni laser var snall att gor det nu, det gor att ni far en liten inblick av vad som har varit pa gang eftersom det var denna lat som jag lyssnade pa innan och efter jag berattade for Ellis och Deanna att jag ville byta familj. Efter nagra manaders betankte tid bestamde jag mig for att hitta en ny familj eftersom jag kande att jag ar inte har i den basta tiden i min vardfamiljs liv. En manad gick, manga, manga, manga motgangar pa vagen och sarade vardforaldrar men imorgon ar dagen antligen har da jag ska flytta ut. Det har varit valdigt kanslosamt och psykiskt utmattande da massa skit har hant men nu har det kommit till det att jag kan flytta ut utan att Ellis och Deanna ar arga eller ledsna pa mig vilket gor det hela mycket lattare. Jag kommer att flytta till en familj som bestar av mamma Jill. pappa Gene, Megan 18 ar, Erin 15 ar, Libby 6 ar och Nica 4 ar. Har bara traffat dem en gang men dem ar supersnalla och allt verkar vara valdigt bra sa jag kanner mig riktigt glad och nyfiken pa vad som kommer att handa. Visst, det har val varit jattejobbigt vissa dagar och klumpen i magen har varit lika stor som ett badkar men man far ju tanka pa de coola sakerna ocksa, typ som att snacket (mellan mig, Ellis och Deanna) var pa engelska. Precis som i One Tree Hill eller vilken serie eller film som helst. Hur ballt ar inte det?? 

Lyssna pa denna lat, VIKTIGT! Varldens basta lat just nu, for ovrigt.


Kommer inte kunna skriva igen forens till helgen tror jag men hoppas alla har det jattebra dar hemma och att ni inte kanner er bortglomda for att jag inte svarar pa era mail, det ar ju bara av den enkla anledningen att jag inte har tillgang till datorn! Puss och kram fran en lattad Ida Sjogren.

Ingen dator

Daliga nyheter, min sladden till min dator (laddaren) har gett sin sista energi att ge min lilla datorsalskling strom sa nu ar vi datorslosa vilket betyder att bloggen och min kommunikation till Sverige kommer att forsamras nagot otroligt. Pappa - ring mig garna imorgon vid 21.30 sa far vi se hur vi loser detta. Just nu sitter jag vid Ellis och Deannas dator och komponerar ihop ett litet inlagg som nog inte kommer att bli sa varst roligt for nagot sa varst roligt har inte hant sedan igar. Skolan har ju hant, obviously, och lacrossetraningen fran doden likasa. Jag fruktar alltid all lopning och strunt som vi maste gora nu men jag tror nog inte att jag ar den anda. Nar jag kom hem sa sag jag ett paket pa min sang fran mina sma morforaldrar, bast som alltid! Alla hjartans dag presenter i form av tidningar, choklad och ett superfint halsband med en klocka pa, TACK!

Och sist men absolut inte minst GRATTIS sa himla mycket Lennart pa 18 arsdagen, hoppas den var bra och att du fick massor med fina saker. Alskar dig!

Min farbror fyller ju ocksa ar, GRATTIS PETER!!

Sen, som jag ser att ingen har kommenterat, sa ar det ju min namnsdag sa grattis till mig ocksa!

Jacob Black

Förresten Lennart, bloggens och mitt hjärta kommer ALLTID att slå för Jacob Black. Folk som Edward Cullen som behandlar våran älskling som han gör borde utplånas. I rest my case. 

Team Jacob, FOREVER!!


 

The Wedding Singer

Känner mig ju lite som ett ruttet ägg när jag tänker på att jag inte har varit vid datorn tillräckligt länge för att ha skrivit ett litet inlägg i min blogg. Får skylla på att mycket är på schemat, Breaking Dawn och att jag har varit så trött hela tiden. I torsdags var jag ju såklart i skolan och efter den så var det den sista basketmatchen för säsongen, ganska skönt faktiskt för det tog upp rätt mycket tid men det var ju kul samtidigt också! Efter skolan i fredags började pre season med lacrossen och herregud vad det kändes efter det. Många, många varv runt planen, suicides (idioten) och allmänt jobbig löpning. Det kändes i mina ben som inte upplevt riktig försäsong sedan 2006 men det kan ju bara bli bättre från och med nu får man ju tänka. Ville hitta på någonting på kvällen, eller det ville jag iallafall innan träningen, men sedan var jag helt död på kvällen så det blev tidig läggdags istället vilket jag aldrig verkar säga nej till längre. Idag har jag bara varit hemma hos Erin, en tjej från min skola på lunch och nu på kvällen var Isabel här och var barnvakt så vi kollade på Casper och tittade på grabbarna när dem spelade Wii. Just nu håller jag på och fräschar till mitt rum med nya lakan medans jag tittar på the Wedding Singer som är lika bra som alltid, har sett fram emot att titta på den länge, haha. Ska nog knyta mig rätt snart för imorgon har jag lacrossematch, resten av dagen är hittills oplanerad!

Snowday - again.

Var på så bra humör imorse. Nya kläder, fick till en superschysst toffs, sminkningen blev kanon och jag såg sådär härligt solbränd ut även fast jag egentligen är lika blek som ett vitt a4 papper. Det var ljust ute eftersom vi hade en 2 hr delay så saker och ting kunde inte bli bättre. Otroligt vad naiv man kan vara. Jag gick ner till köket för att rosta en whole grain bagel, som jag numera brukar äta till frukost för dom är asgoda och att en sån håller mig mätt ända tills lunchen, då Deanna kommer ner och frågar mig varför jag redan är klädd? Några sekunder passerar och Deanna ser på min undrande blick att jag inte har den blekaste aning om vad hon pratar om och säger därefter att skolan är inställd idag eftersom det var snö ute. Jag tittar ut och ser att en minimal mängd snö ligger på marken och är helt klart ingen alls anledning till att stänga skolan men inte säger man nej till lite ledighet sådär hipp som happ så jag äter min frukost i lugn och ro, lite sur dock eftersom jag var så speciellt snygg just denna morgon, och ser stack jag upp på mitt rum och bytte om till pjyamasbyxor och en t-shirt. Hängde i den outfiten hela dagen samt att sminket åkte bort så jag kände mig riktigt slapp och skön. Spenderade nästan hela dagen till att hänga med Deanna och alla barnen som var hemma hos oss, läsa och haft en msn-disskusion med Lennart om vem som Bella borde bli tillsammans med: Edward eller Jacob. Jag är presidenten för Team Jacob, om ni fattar vad jag menar!

Det har även hänt viktiga saker idag. Då pratar jag inte om att pappa använde msn för första gången utan jag har tagit beslut tillsammans med Lennart och bestämt mig för framtiden, mitt liv som vuxen. Det kommer nog bli riktigt bra!


Goodnight my Angel

Sitter här helt amazed över en ny låt som jag lyssnar på för första gången. Låten är med på en playlist som Lennart skickade till mig tidigare idag och gud vilken känsla jag får magen när jag hör den! Kan ju inte bara INTE dela med mig.


Dirty Ganstah Kids

Kände verkligen att jag inte orkar blogga nyss men jag kämpar mig igenom ett inlägg iallafall! Kom nyss hem från basketmatcher och en oväntad middag på en Diner med Deanna. Jag åt en omelett med sallad vilket var grymt gott, kanske för att jag missade lunchen för jag var tvungen att snacka med en lärare då och åt bara en bagel när jag kom hem innan jag skulle dra iväg igen. Men gud vad det inte blev som jag hade tänkt mig idag. Jag gick till skolan iklädd en ny stor och skön hoodie, i tron på jag skulle ha Leo Club och Lacrosse efter skolan men det blev ju såklart inställt eftersom det snöade så det blev hem en jättekort stund efter skolan och sedan tillbaka till basketmatcher som inte var inställda. Tråkigt var det men det förstörde inte min dag för jag hade ju min nya hoodie. Det gick fram tills 9/10 period innan någon upptäckte att det faktiskt stod Dirty Ganstah Kids på den. Inte hade jag sett det tidigare, haha. Så nu känns den lite löjlig och allt jag kan tänka på är vad som står på den. Skön som tusan är den iallafall så jag kommer nog fortsätta använda den samt att när Madeline i min klass såg mig när jag kom in till lektionen utbrast hon: Damn Ida you look stylin today. You really look Coatesville. Jag blev först fundersam och frågade om jag skulle säga tack eller inte men hon sa att jag skulle säga tack eftersom det var en komplimang, haha. Mycket snack om hoodien, förlåt men jag var tvungen att berätta det för er. 

Vi har fått i läxa för någon vecka sedan att efter varje natt skriva vad vi drömde och det är nog den roligaste läxan jag någonsin haft. Jag drömmer så sjuka saker och det är väldigt otippade människor med i dem. Ibland är det jättesvårt att komma ihåg vad man drömde eftersom man vet att man måste komma ihåg vad som hände men mestadels har det gått bra. Idag fick vi ytterligare en uppgift och det är en ett litet scenario men inget slut så vi ska läsa scenariot innan vi går och lägger oss och försöka drömma om det och skapa ett eget slut. Nu måste jag ju bara gå och lägga mig och försöka drömma så jag får veta slutet!

Mamma, be Elin logga in på min facebook och kolla på en video på Andy Schumm's profil. Det är en video om en av mina favoritlärare, Mrs Wolf, men var inte orolig det är bara på skojj, haha.

Kortis

Äntligen ett slut på denna oändligt långa dag som innehöll skola som gick relativt fort, snack med mamma och pappa och ganska mycket läsning. Oj, lovade jag ett mer ordentligt inlägg idag? Glöm det, vi sparar det tills imorgon då det händer något kul istället för då har jag riktigt fullt upp med skolan, leo club möte, lacrosse och sen basketmatcher. Har ju ungefär lika mycket på schemat som Blondinbellas förmiddagar!

Harry Potter

I'm back från Camilas och det har jag varit i några timmar också. Det ni har missat var att vi alla fick våra naglar filade av hennes värdpappa (haha), att vi åt glass och hade ett Harry Potter maraton. Jag, som bara har sett första filmen och kanske snuttar av några andra då dom gick i en evighet på Canal+ hemma, tycker fan att dem är ganska bra. Brukar ju vara ganska tråkig och hålla mig till en sorts film och dömma filmer som har fantasi men USA verkar vara bra för mig för här testar jag ju på mycket nya saker. Hade iallafall det grymt hos Camila och var ledsen över att behöva lämna.

Klockan är över 11 här och jag är precis färdig med en reklamgrej som jag ska lämna in imorgon till min German class, förträngde ju den hela kvällen så det var väl ganska bra att jag fick det gjort nu, haha. God natt på er och imorgon får ni ett mer ordentligt inlägg!

P.S Tack mamma och pappa för paketet, byxorna var snygga men dem ser rätt konstiga ut på mig. Klänningen åker på imorgon och mamma seriöst, har du inte glömt bort att det är bara du som har Guffes som favvo? ;) D.S

RSS 2.0