Bläää

Är så ledsen för dålig uppdatering men denna kväll lider jag verkligen! Huvudvärk, illamående och allt möjligt. Jag brukar vara ganska bra på att överdriva eftersom det bor en hypokondriker i mig men nu är det for real. Kryper till sängs nu för jag vill till skolan och lära känna nya människor så jag har någon att gå på Homecoming med men tvivlar starkt på det just nu!!

Tar igen allt bloggande imorgon!

Pengar rullar ut som dom ska!

Jag och Deanna var ute och shoppade från klockan kvart i 3 till 7 tiden! Har slösat med pengar rätt bra denna helg och i veckan ska jag handla skor och gå till frisören, sorry föräldrar om det blir lite stor förlust på mitt bankkonto! Vi får se det från den ljusa sidan och med det menar jag att jag inte har använt så mycket av mina pengar än!



 

Vaknade precis efter att ha Ben som sovkamrat! Han är en smal liten rackare men han tog jäkligt mycket plats när han skulle ligga kors och tvärs över sängen! Vi ska hem till en släkting snart som har inflyttningsfest och då får jag träffa Mandie!

Ha en bra dag / kväll!

Super Wal-Mart!

Skrev ett superlångt inlägg om första dagen i skolan men det försvann så nu orkar jag inte skriva om det igen! Kan säga lite kort om den och det började bra med att jag snackade med en kille vid mitt busstop som var jätteschysst, mycket snälla och öppna människor (nej, inga kompisar än så länge), efter 10004 försök kunde jag fortfarande inte öppna mitt skåp, har hittat en special boy (såklart! min förra i den andra skolan visade sig ha flickvän, så otippat!), mycket footballgrabbar i mina klasser och annars så är det ett typiskt amerikanskt high school.

Jag och Ellis drog till Super Wal-Mart, mitt första besök till den affären sedan jag kom hit, och jag tog med mig kameran och dokumenterade hela resan!

   
Wal-Mart skylten, Halloweengodis, Världens sötaste Phillieströja

 
Kakdeg på tub, Resultatet av vårt shoppande i bakluckan



    
Jag innan vi åkte i min nya snygga jacka, Kak-flingor, Coatesville tröja och pjyamasbyxor

    
Knäppa Mac&Cheese kex, En bild bara för dig pappa, Alla olika Ben&Jerry sorter (ville göra mina vänner avundsjuka), Presentsnöre - färdigkrullat!


Coatesville High School

Nu har jag sett min nya skola, inte så värst fancy alls men det verkar skitbra och det lindrar mina funderingar om detta är det rätta valet eller inte, det får tiden utvisa. Idag fick jag bara gå runt i skolan, se alla mina klassrum (3 olika byggnader och jag har lyckas välja klasser där jag måste byta byggnad efter varje period - smart!) och välja mina klasser. Miss Lewis, syon, sa att dem ville att jag skulle börja spela Lacrosse efter jul? Jag berättade att jag aldrig spelat lacrosse men det var tydligen inget problem och att dem räknade med mig i laget, haha.

Såhär ser mitt schema ut:
7.40 - Homeroom (endast samling och läraren tar närvaro)
Period 1 - Earth Science II
Period 2 - Algebra I
Period 3 - American Government
Period 4 - Lunch (kl 10.30! galet!)
Period 5 - German II (det trodde ni inte va?? haha)
Period 6 - Wellness & Fitness/Strength Training
Period 7 - Sports & Entertainment Marketing
Period 8 - English

Lyckades välja två klasser som endast består av killar, hur lyckas jag? Kanske inte blir sådär jättehemskt att vara enda tjejen..

Efter mötet i skolan så släppte Deanna av mig vid Exton Mall och där gick jag runt och shoppade lite tills hon och Ellis kom och mötte mig på en resturang där vi åt lunch. Deanna och jag fortsatte shoppa efter lunchen, hon ville köpa nya bh:ar på Victorias Secret och jag köpte en Homecoming klänning. Kan lägga upp bild på den senare!


Jag satt på golvet utanför provrummen och fyllde i min kalender medans Deanna tog evigheter på sig att testa nästan alla bh:ar i hela affären!



Nu chillar Ben och Sam på min säng och lyssnar på Jay Z/Linkin Park - Dirt of your shoulder. Deras favorit text i låten är "I ordered a frappuccino, where is my fucking frappuccino!?" Jag kanske inte har så bra inflytande trots allt..

Imorgon börjar jag skolan - igen!


Mitt USA soundtrack!

Mitt USA soundtrack än så länge:

Joe Jonas - Gotta find you
Pussycat Dolls - When I grow up
Demi Lovato - This is me
Jesse McCartney - Leavin'
Jonas Brothers - Burnin' up
Secondhand Serenade - Fall for you
Justin Timberlake - Never again
Gavin Rossdale - Love remains the same
Jordin Sparks - Tattoo
Demi Lovato/Joe Jonas - This is me/Gotta find you
MIA - Paper Planes
Flo Rida/Will I am - In the ayer
Jordin Sparks - One step at a time
Michael Bolton - How can we be lovers
Rihanna - Disturbia
Michael Bolton - How am I suppose to live without you
Jamestown Story - Forgotten

Study Hall

Skrivet i förmiddags!

Sitter under min Study Hall och skriver detta i mitt kollegieblock eftersom jag inte har några läxor eller något att göra, smart va? Fick precis ett sms från Deanna där det stod att jag har ett möte imorgon bitti klockan åtta i min nya skola. Min guidance councilor, som jag ska på möte hos, är coach för JV fotboll och coachen för Varsity hade pratat med henne om mig och om att jag ska börja i laget så dem väntar på mig. Är ju inte någon stjärna på fotboll men jag vet ju hur man spelar så jag hoppas inte att dem hoppas på för mycket. Önskar att mötet var lite senare så jag får en sovmorgon men man kan ju drömma vidare om det! Har bara berättat för typ en person att jag ska sluta, jag är sämst på att dela med mig av såna här saker för jag tror aldrig att någon vill veta något om mig. Självförtroendet borde höjas en aning kanske?

Har haft världens huvudvärk hela dagen men jag har bara lunch (ska lämna in mina böcker och berätta för mina lärare att jag slutar) och sen en period till. Som tur är så är den perioden min favvo och vi är ca 6 st i klassen så det känns inte som skola!


Coatesville

Skolmötet behövde vi inte ens gå på, beslutet hade tagits anonymt redan innan. Så imorgon är min sista dag på Avon Grove! Vi firade med glass när jag kom hem och jag fick ett pappersplan av Sam och ett äpple av Ben som grattis-presenter. Dem hade också gjort en skylt, Coatesville Red Raiders. Hade ingen aning om att det var en sån stor grej av att jag ska byta skola, haha!



Grattis!

Storasyster klarade teorin idag! Och tårta har hon fått. Jäkla lyllos. Grattis!!!!


Vi väntar..

Nu sover vi gott efter en kväll som innehöll middag med värdmorföräldrar, en promenad och Gossip Girl. Laddar med sömn inför en viktig dag imorgon då vi väntar på ett livsavgörande beslut. Dramatiskt, jag vet!

God natt, eller ska jag säga god morgon?

P.s Familjen där hemma klagar på tråkiga inlägg. Sorry, mitt liv är inte roligare än såhär. Ska försöka ljuga ihop något intressant tills morgondagens inlägg!


Hur vågar dem??

Någon har lämnat en stor låda jordgubbar mitt på diskbänken och tror att jag kan hålla mig borta från dem? Farligt familjen.. mycket farligt.



Inga läxor = jag kan kolla klart på Gossip Girl och Onean innan de nya avsnitten ikväll. Vilken jäkla belöning jag ger mig själv efter att ha gjort allt skoljobb på Study Hallen!


East Fallowfields marknad

Efter en skön sovmorgon till sena klockan 10 (varför kan jag inte sova längre än så när jag får chansen!?) drog jag, Deanna, Ben och Sam till en marknad i en park här i vårt område. Hittade ett jättefint berlock armband och nått smycke att pimpa min mobil med. Det var mest begangnade saker som folk sålde och så var det en carshow med gamla bilar, inte riktigt min smak och mitt omdöme kan ha förvärrats lite eftersom det helt plötsligt steg upp till 35 grader ute och jag hade chinos och långärmad tröja. Inte en vacker syn..

Har haft läxor över helgen, inte för att jag har missat något skolarbete. Nej ni, här kan man få uppgifter att göra från fredag till måndag. Förstår inte varför det inte är olagligt med sånt som det är i Sverige! Blev lite störd mitt i läxläsandet för vi hade telefonkonferens på Skype, jäkla kul att höra allas röster. Även fast man kanske inte fick sin röst hörd ibland.. haha!

Eftermiddagen var lugn, jag var ute och lekte med Danny ett tag sen gick vi in för det serverades lasange till middag och direkt efter gick jag ut för en springtur. Inte det smartaste valet jag gjort i mitt liv men det gick inte så tokigt som jag trodde. Nu MÅSTE jag gå och sova för jag kommer icke undan min klocka som har för vana att störa min sömn precis i tid! Eller ja, jag kommer ju sova när jag tittat klart på Veronica Mars. Som om hon skulle hindra mig från att komma i säng i tid? HAHA

 

In the ayer

Chillin like a villain är vad denna dag har bestått av. Kom ner till köket där det serverades pannkakor till frukost. Öh, satan vad skönt det ska bli att börja träna i veckan! Sam, Ben och jag dansade hela morgonen till In the ayer och Disturbia, lätt dem bästa låtarna just nu tillsammans med M.I.A:s Paper Planes och Jesse McCartneys Leavin'. Vi hände i mitt rum, jag installerade webkameran på min dator (nu kan vi skype:a på riktigt mamma och pappa!) och dem hoppade i min säng. Måste nog byta lakan imorgon, vet ju aldrig vart dom där äckliga fötterna har varit! Jag och Ellis slökollade på Stomp the Yard ett tag men annat än det och en promenad med Ben och en promenad på egen hand hände det inte så mycket under dagen. Vi gick över till grannarna nu på kvällen och åt ribs, grillad kyckling, corn och mozzarella och tomat där. Mycket trevligt! Jag och Deanna har suttit i köket och ätit glass och snackat hela kvällen men nu var båda trötta så det blir sängen. Ja ni läste rätt, jag ska gå och sova klockan 10.26 på en lördagskväll. Måste bättra mig på att vara ute och göra olagliga och mer normala ungdomssaker. Robin kära kusin, lär mig om sånt!

Tog några bilder på vårt område när jag var ute på promenaden!

Vår gata
 

 
Huset från en annan vinkel än förra bilden jag la ut och sen en bild på hörnet där min buss stannar, haha.


CASH

Riktigt bra dag idag i skolan! Många nya bekantskaper och bra som satan gick det på Anatomy and Biology testet! American Litterature testet däremot är en annan femma, fick total blackout men det är väl sånt som händer!

Har varit på en football match idag, Coatesville mot Downingtown East. Så härlig känsla man får när man ser att hela stan kommer och hejar fram skolan!




 

Lennart! Förlåt för att jag och Sara inte kunde hålla oss tills på söndag utan pratade idag! Mailar dig imorgon DIREKT efter att jag har kommit hem från en marknad som jag ska på!

Förresten, vilka är det som läser min lilla blogg? Kommentera och skriv vem ni är, vill att veta vilka alla är!

Anatomy and Biology!

När klockan ringde imorse var jag så trött att jag knappt kom ur sängen. Det brukar vara ganska jobbigt att gå upp varenda morgon men idag var det riktigt illa! Inte blev det bättre av att jag hade prov 1 period men jag kunde alla frågor utom två så det var inte så nedrans jobbigt trots allt. Hände inte så mycket annorlunda idag förutom på Anatomy and Biology klassen då vi dissekerade en kyckling, inte jag då för jag tycker sånt är ganska äckligt. Min ena bordskamrat dissekerade, jag skötte skrivandet och så körde vi allihopa lite sjukhusstil och varje gång vi använde ett nytt redskap sa vi "scalpel" eller "scissors". Haha, det var ganska kul. Roligast var när vi hade alla rester av kycklingen på en bricka vid vårt bord och så kom vår lärare fram till brickan, tog upp en bit kycklingskinn och ropade: the one who eats this gets one dollar! En tjej i min klass som stod bredvid tog skinnet och sa: I'll eat it! Och så förde hon skinnet mot munnen men vår lärare skrek: NOOOOOO! Men hon bara skrattade och sa: I was just kidding!

Såg verkligen ut som om att hon var på väg att äta det där kycklingskinnet, usch! Roligt var det iallafall!

Stort Anatomy and Biology test imorgon så nu måste jag kolla igenom papprena, ciao!

Ben ben ben ben ben ben

Det är lite kaos här hemma just nu, ungar som gnäller och vägrar göra vad dem blir tillsagda och rent av jobbiga. Jag har ont i huvudet och tror att jag har feber men är på rätt gott humör ändå trots allt jag nyss skrivit samt att jag är så trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Ska dock vänta tills efter Bevvan med att gå till sängs.. är man en tvjunkie om man väljer en bra serie framför sömn? (lät inte det sista ganska Carrie Bradshaw??).

Skolan har sett ut precis som vanligt, fick tillbaka mitt mathquiz och hör och häpna (seriöst, ta det ordagrant) jag fick 100 %. 4,0 here i come! (you understood that didin't you, Jason?)

Var på en fotbollsträning idag och kollade, ska kanske börja om allt går vägen med att byta skola!

Footballsgrabbarna tränade på planen bredvid så jag hade lite svårt att välja vad jag skulle kolla på..

 


Back to School night

Ny vecka, nya krafter. Om det ändå vore så! Att somna igår kväll fanns inte på världskartan så när jag slutligen slocknade var klockan närmare 1 och klockan ringde 5.58, inte det bästa scenariot på en måndagsmorgon må jag säga. Skolan gick iallafall snabbt idag, som vanligt. I och med att jag bara har 41 minuters lektioner går allt så himla fort jämfört med Jensens 2 timmar av plågande. Nej men jag skojar bara, säger vi. Något som är nytt idag är att jag hade ett matteprov som var superlätt och jag hoppas att betyget visar desamma samt att jag hoppade av Student News lektionen och ersatte den med en Study Hall. Kände att det inte riktigt var så kul att jag ville fortsätta och syon hade inga problem med det!

Tog en bild på korridoren i skolan, lägg märke till att jag skrev korridrEN, det är den enda vi har och där har alla i high school har sina skåp!




Ikväll var det också Back to School night vilket betydde att lärarna och föräldrarna träffas på ett öppet hus och man får kakor, pretzels och dricka. Jag och Ellis var där och vi var båda väldigt sugna på att åka hem, jag för att Gossip Girl och Onean är ikväll och Ellis för att Eagels spelar. Spelade in programmen (tack och lov för att det finns inspelning på  boxen!) så nu har jag något att se på imorgon när jag kommer hem från skolan! Nu är det mjölk , Veronica Mars och sminkbortagning som gäller, god natt!


Skönare!

Två timmar till New Jersey (såg New York City från stadion!), smörgås, Twizzlers, New York Red Bull mot Real Salt Lake, Jason kallar mig dvärgen varannan minut, lite foton, köpa New Jersey tröja, såg en sas reklam som det stod Skönare på,  två timmar hem igen och nu crashar jag i sängen då klockan är 12.32 - helt slut och hungrig.

Ni får två foton i kompensation för min brist på en mer detaljerad histora!

 


Kaffe!!

Jag går upp ca 6.03 varje morgon och det är inte direkt så att jag flyger upp ur sängen! Så igår när jag gick till sängs tänkte jag att shit, nu ska jag verkligen sova ut eftersom jag aldrig har den möjligheten annars. Vad tror ni händer? Jo, jag vaknar 9.03. Det är inte vad jag kallar att sova ut! Vet inte riktigt om jag kan göra samma sak imorgon för jag har en American Government uppsats att skriva samt att jag måste rita en bild och ta med till American Litterature. Vem hade någonsin gissat på att man behövde ha ritkunskaper till den klassen?

Jo vad hände igår? Inte mycket mer än andra dagar. Efter skolan kom jag hem och kände en stor glädje över att det var fredag men även en stor sorg att jag inte har skaffat så många vänner än så jag hade inte något att göra. Så vi tog det lugnt hemma hela eftermiddagen eftersom det spöregnade utomhus. Jag åt middag med Ellis och Deanna, beef brisket, champinjoner och lök på en smörgås serverat med kokt potatis, det låter kanske inte så gott men det var det! Till efterrätt åt vi Daimtårta (var mätt så den gick knappt att få ner) som vi köpt på Ikea för några veckor sen, haha. Vi kollade på Garden State och efter den gick jag upp till mitt rum och somnade till ett Veronica Mars avsnitt.

Än så länge idag har jag druckit två koppar kaffe, ätit en skål med flingor och gått på trampmaskinen i 45 min. Klockan tre ska Deanna skjutsa mig till Jason och Patty för dem frågade om jag ville med till New Jersey och kolla på The New York Red Bulls (fotboll). Ska försöka ta massa bilder!

Ben

Roligaste 7-åringen i mitt liv!

"Gary and I are planning our revenge! But we got a little carried away.."

 


Här händer det ingenting .. som vanligt!

Yo bros!

Eftersom ni är så fascinerade med min skola ska jag berätta exakt hur min dag såg ut, roligt va?

Period 1. Student News/Hitler Natzism - Student News, där håller vi på och filmar våran introduktion som man senare kan se på internet. Lite roliga klipp där vi har två Hosts, Producers osv! På Hitler Natzism lektionerna pratar vi såklart om Hitler, Nazism och det gamla Tysklan.

Period 2. Chinese - börjar bli grym på det, måste jag ju säga! Vi lär oss att säga vad vi heter, att räkna till 10 och sådana enkla saker.

Period 3. Anatomy and Biology - vi sitter mest och färglägger i en bok som handlar om hur kroppen ser ut och vilka organ, celler och sånt ser ut. Inte så roligt men vi har många roliga killar i klassen som skämtar hela tiden vilket gör det jäkligt roligt.

Period 4. American Litterature - vi gör pjäser, läser om Native Americans (tråkigt!) och pratar om ja, Amerikansk Litteratur!

Period 5. Pre Algebra - till och med jag tycker att detta är superenkelt! Väldigt lätta ekvationer, 7ans matte/G-tal.

Period 6. American Government - vi låtsas att vi är strandade på en ö och vår lärare ger oss nya problem varje dag om hur vi ska lösa dem så som ska vi ha lagar, ska några vara strandens ledare, ska ön vara uppdelad osv.

Period 7. Study Hall/Introduction to Black and White Photagraphy - har dem varannan dag! På Study Hall gör man sina läxor och om man inte har några så sitter man och snackar, lyssnar på musik eller vad man nu gör för att underhålla sig själv .I IBWP får vi lära oss att göra en kamera utav en kaffeburk, skitcoolt faktiskt eftersom det fungerar!

LUNCH - jag brukar ta med lunch varje dag och den innehåller en smörgås, ett äpple, en yoghurt och en flaska vatten. Man kan ta med vad man vill och vad jag har sett är populärt är att ta med sig chips, godis, kakor, läsk och annat som inte är direkt oväntat!

Period 9. Study Hall/American Pop Culture - Study Hall behöver jag inte gå igenom igen. På American Pop Culture pratar vi om allt möjligt som tillhör samhället, vad som är trender just nu, vilka som är ikoner och trendsättare. Det är min favoritlektion!

Några frågor?

Jag har gjort klart mina läxor och nu luktar det mat så jag ska kila ner för middag!

Mitt första betyg!

Oj, idag orkar vi inte skriva mer än att jag fick 100 % på mitt Anatomy and Biology test vilket resulterade i ett A (boooja!) och att vi har beställt hem Chinesefood. Slänger in en bild på min utbytesstudentgrupp för att göra det hela lite mer festligt!


Skolan!

Kompisar - OK, nu kommer vi till det här med att definera kompisar och kompisar. Jag hade svårt att kalla grabbgänget för mina kompisar i skolan så vi får se hur det här går. Men ja, jag tror att jag vågar säga att jag har några kompisar. Hänger rätt mycket med två tjejer som jag har nästan alla mina lektioner med och jag äter lunch med dem och deras gäng varannan dag, haha. Dock sitter jag med nya människor varje lektion vilket har resulterat i att jag hälsar och småpratar med halva seniorklassen men dem skulle jag inte kalla för kompisar.

Lektionerna - Inte alls så svårt att hänga med som jag trodde! Varje lektion är ca 41 min så man hinner inte direkt bli uttråkad. Jag har nästan bara lätta klasser (till och med matten!) utom två vilka är Chinese och Anatomy and Biology. Den sistnämnda är mest svår för allt biologisnack är på engelska och jag fattade det knappt på svenska men hittills har det gått bara bra! Har en Study Hall per dag, grymt skönt eftersom jag kan göra alla mina läxor då och slippa ta hem dem!

Snygg kille - Ingen OMG kille så långt ögat kan nå men visst finns det en och annan skaplig typ! Blir nog lättare när och om jag byter skola för då kanske det finns någon football eller basketball kille som har utseendet på sin sida! Jag är väl inte direkt känd för min goda smak på killar men jag får väl erkänna att jag kanske har fått upp ögonen för en särskild karl fast honom har jag bara pratat med några gånger. Han ser inte alls bra ut eller så men för att citera mig själv (sa detta till mina vänner): han har något extra som fått mig att titta efter honom både en och två gånger i korridorerna!

Lärarna - I och med att jag är svensk och utbytesstudent så är dem extra snälla mot mig och säger ofta att jag inte behöver göra de uppgifterna som de andra elevena gör om jag inte vill eller inte förstår men det är lätt och jag fattar precis nästan allting så det kommer inte på fråga. Många av mina lärare är unga och roliga så mestadels av lektionerna driver dem med oss elever och pratar om football, baseball eller liknande.

Tjejgäng - Inget tjejgäng som är sådär ultrapopulärt, det är en sak som är säker! Det finns massa grupper så jag har börjat lära mig vilka som hänger med vilka och vart alla sitter i kafeterian. Ingen mobbning såvitt jag vet!

Jag har ju som sagt gjort mina läxor i Study Hall så allt jag behöver göra ikväll är att vila förkylningen och min nyinflyttade huvudvärk till Bevvan och en annan ny tv-serie, Priviliged, som börjar ikväll!

Har en söt 2-åring som skriker mitt namn (okej han skriker I-a men jag fattar ju!) från lekrummet så jag ska ner och snarra lite med honom innan han ska bada och sova!







Q!!

Helgen hos Mandie var riktigt rolig! På lördagskvällen åkte vi (jag och tre av hennes kompisar) och handlade godis och sedan tillbaka hem till Mandie där vi tittade på Lilla Sjöjungfrun och Pocahontas, haha. Vi gick och la oss runt halv ett, jag sov på en stor luftmadrass och precis innan jag somnade fick jag en bra känsla som sa mig: åh vad jag vill hem till min säng. Inte den i Sverige utan här hemma. Det var så skönt att känna att jag ser det här som mitt hem men jag säger detta med risk för att låta töntig vilket jag inser att jag är! Jag vaknade klockan 11.30 (ren lycka att inte bli väckt av skrik och bråk) och jag var den sista som steg upp ur sängen. Efter lite smink och dylikt åkte vi till South Street i Philadelphia som är en lång gata med massa roliga och konstiga affärer. Vi var där i några timmar sen åkte vi hem till Mandies kompis hus och åt kinamat innan jag tog tåget hem till Coatesville igen! Bäst av allt när jag kom hem var att det låg en stor jäkla hög med nytvättade kläder på min säng (jag tvättar inte själv, Deanna tycker att jag ska göra roligare saker när jag är här i USA, inte mig emot!) så jag kröp ner i sängen med en stor t-shirt som luktade så nedrans gott!!

Ni vill höra om skolan ja, vad kan jag säga? Skolbussen går här hemifrån kl 7, jag och Sam får vanligtvis skjuts till busshållsplatsen som ligger lite längre upp på gatan. Skolan börjar kl 7.45 och därefter har jag 6 lektioner på rad innan det vaknas lunch och efter lunch har jag en lektion innan skolan slutar vilket är kl 2.10. Säg mer exakt vad ni vill höra för jag kommer inte riktigt på vad jag ska skriva, haha.

Har förresten gått och blivit förkyld, väldigt tråkigt att man ska bli det när termometern står på 35 grader. Det är den där jäkla AC:n i skolan, man måste för tusan ha jacka på sig för att inte frysa. Firade förkylningen med nya avsnitten av Gossip Girl och One Tree Hill samt lite te med honung! Och OH MY GOD ni kan inte förstå vad som händer i Onean just nu, helt ofattbart! Vill inte göra er nyfikna men något hemskt kommer att hända!!!!

Nu måste jag kolla igenom min Anatomy and Biology bok lite för vi har ett test imorgon (har pluggat i eftermiddags så var inte oroliga, måste bara läsa igenom det innan jag somnar!).
God nattisar!


Sorry

Lördag eftermiddag, utomhus regnar det, jag segar i Victorias Secret mysbyxor och stora tofflor på fötterna. Det är bara jag, Ellis och Danny hemma så det är tyst och skönt här i hemmet. Ellis lagar Chili och jag smakar titt som tätt för att vara säker på att den blir nån fason på maten och jag kan lova att det finns nog med fason. Har varit lite busy med skolan, som faktiskt är kul och har massa schyssta elever, och vara trött. Är inte så van vid att gå upp kl 6... får skärpa mig! Igår var det utbytesstudent möte, skitkul att få möta folk från andra länder fast det var en kille som var från Sverige där också. Ganska nice att få prata lite svenska men samtidigt sjukt konstigt!

Ska åka iväg till Mandie om ett tag för tjejkväll+övernattning med henne och hennes kompisar!

Hörs imorgon!

I brist på annat att göra


Dagens låt och veckans film!


Favvolåten just nu!


Labor Day!

Åh, har precis haft bästa tv-kvällen på väldigt länge! Först nya avsnittet av Gossip Girl och direkt efter var det nya One Tree Hill. Lycka mina vänner, lycka. Och må jag säga att det var så jäkla spännande!! Vill inte avslöja något men det blev precis så som jag ville i One Tree Hill..

I övrigt så är denna dag en helgdag, Labor Day, och den spenderades hos Deannas föräldrar där det vankades BBQ, steak, potatis, majskolvar och annat gott, en mycket bra dag! Träffade Deannas syrra Laurie och hennes man Phil för första gången och dem var såklart jättesnälla precis som alla andra här. Det är ganska roligt för varje gång vi träffar några som Deanna och Ellis känner så erbjuder dem sig att ta med mig någonstans. Som till exempel att jag ska åka och hälsa på Mandie och hennes familj på lördag och övernatta där, Jason och hans fru tog med mig till Penn State, Deannas syrra och hennes man sa att dem skulle ta med mig in till Philadelphia. Och jag bara följer med och tycker allt är skitkul samtidigt som jag kan stanna upp ibland och tänka shit, jag är med ett gäng främlingar som jag bara träffat en gång tidigare och som jag knappt känner. Den tanken slår mig men efter några sekunder är den borta och jag har skitkul igen, konstigt men häftigt!

Såklart har jag tagit bilder eftersom jag är så glad att det går att lägga upp dem på datorn!!

      
(Deanna, Sam och Paul, Danny och Margee, Ben, en tårta som jag bakade men Deanna dekorerade, Laurie och Phil)


Cookies!

Nu har jag bakat amerkianska kakor för första gången! Mycket för första gången här på bloggen men det gör väl ingenting! Jag och Deanna gjorde en blandning av chocolate chip och oatmeal raisin cookies, haha. Tror nog att dem smakar bra men man vet aldrig för vi gjorde inte riktigt enligt receptet..


Sverige!

Jag har bra inflytande på dem små liven här...

 

RSS 2.0